Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 4161 tot 4165
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 21 juli 2013

GOUD en zilver report (Week 29)

De GOUDprijs steeg de afgelopen week met 0,28%, terwijl zilver juist 2,7% goedkoper werd. De afgelopen twee jaar is zilver nog niet zo goedkoop geweest ten opzichte van GOUD als nu. Lees het volledige artikel op Marketupdate.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 20 juli 2013

OESO wil balans belasting en ruimte te investeren

"We willen bedrijven niet om de oren te slaan. Maar de GOUDen eeuw van geen belasting betalen is voorbij."

Bron: volkskrant.nl
Geplaatst: zaterdag 20 juli 2013

Einde aan GOUDen tijd van nergens belasting betalen

De veel bekritiseerde mondiale belastingontwijking door bedrijven als Apple, Starbucks en Google wordt aangepakt. Multinationals moeten via nieuwe regels een 'eerlijke' bijdrage gaan leveren, in plaats van hun miljarden aan winst weg te sluizen naar belastingparadijzen, een praktijk waarbij Nederland vaak wordt genoemd.

De SP is blij. De partij spreekt van 'een klap voor Nederland belastingparadijs'.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 19 juli 2013

Het dalende vertrouwen in de centrale banken zal de GOUDprijs omhoog stuwen (Kijk op de week)

Wat is er verkeerd met deze wereld? Waarom is niets meer wat het lijkt te zijn. Zijn er nog zekerheden, zijn er nog waarheden? Iedereen kent wel dat gevoel dat het steeds maar weer achteruit gaat in de wereld. Maar om precies te zijn, het gaat niet achteruit in de wereld, het gaat alleen maar achteruit bij ons. Waarom? Omdat wij ons al decennia lang verschuilen achter de “kennis” van onze politici. We hebben jarenlang geloofd dat zij het beter weten dan wijzelf, daarom zijn het zo’n duurbetaalde, intelligente mensen. Maar ook intelligente mensen kunnen er een potje van maken.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: vrijdag 19 juli 2013

Maar er is geen GOUD genoeg…of toch wel?

Eén van de grote leugens over GOUD is dat er niet genoeg van zou zijn; immers GOUD heeft toch alleen maar waarde omdat het zo schaars is, dus kan het onmogelijk gebruikt worden als geld… zo is het toch? Dit horen we nu jaar en dag. Nou nee dus!! In werkelijkheid bestaat deze ene grote leugen uit drie aparte leugens, gevangen in deze ene zin.

e leugen is dat de hoeveelheid geld in circulatie van cruciaal belang is voor de staat van de economie en als zodanig van invloed is op recessies, hoogconjunctuur enzovoort. We horen altijd maar over de ‘geldhoeveelheid’ en de bijbehorende ‘fijn afstemming’ van de economie. Wees er maar van overtuigd dat Mr. Bankster en Mr. G’man (Governmentman) alleen hierop onze aandacht willen vestigen en niet op de echte waarheid.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$