EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4161 tot 4165 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 28 augustus 2013

Dit is waarom we een nog veel hogere (> $ 130) zilverprijs gaan zien de komende jaren

In de huidige rally van de edelmetalen GOUD en zilver doet de zilverprijs het veel beter dan de GOUDprijs. De huidige stierenmarkt in GOUD en zilver is gelijkaardig aan die van de jaren '70 - '80. Als we die vergelijking doortrekken, kunnen we stellen dat zilver het de komende jaren veel beter gaat doen dan GOUD. Dit is waarom...

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 28 augustus 2013

Hoezo, vraaguitval? GOUDimport India op recordjacht!

De smeekbede van de premier van India om minder GOUD te kopen heeft tot op heden geen enkel effect gehad. Ook de stelselmatige verhoging van de (import)taksen laten de bevolking koud.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 28 augustus 2013

GOUDmijnen kunnen verdubbelen bij een onveranderde GOUDprijs

De GOUDprijs klopt op de deur van een nieuwe stierenmarkt (een stijging van meer dan 20 procent). De meeste GOUDmijnaandelen zitten echter al een tijdje in een nieuwe stierenmarkt. Hoewel de sector momenteel rijp is voor een korte afkoeling, kunnen de GOUDmijnen het veel beter blijven doen dan de GOUDprijs. Ten opzichte van de huidige GOUDprijs noteren de GOUDmijnen nog steeds goedkoop.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 28 augustus 2013

Jim Rogers: “aandelen naar beneden – olie en GOUD naar omhoog”

Jim Rogers zegt in een interview met Tara Joseph van Reuters dat de paniek op de financiële markten en het einde van het goedkope geld ervoor zal zorgen dat de aandelen naar beneden doen donderen terwijl de prijs voor olie en GOUD omhoog zullen schieten, aldus Zerohedge.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 28 augustus 2013

Oproep van Emmet Kodesh: “Koop GOUD en zilver voor barre tijden”

Nog niet zo heel lang geleden werd iemand die in de Amerikaanse media kwam adviseren om GOUD en zilver te kopen met het schaamrood op de kaken weer naar huis gestuurd. De edele metalen hadden het deftig verkorven bij de investeerders, niemand moest er nog iets van weten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs