Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8162 artikelen gevonden. Artikel 4166 tot 4170
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 30 juli 2013

James Turk legt de backwardation in GOUD uit

In theorie kan de GOUDprijs niet in backwardation gaan zegt James Turk. In het Free Gold Money Report legt hij uitgebreid uit wat backwardation precies inhoudt en hoe het komt dat GOUD in theorie niet in backwardation kan gaan. Dat het nu toch gebeurt, betekent dat de markten de overhand nemen op de manipulatie van de centrale banken.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 30 juli 2013

Blowout of crash voor de GOUDprijs deze week

Het kan een 'make or break' week worden voor de GOUDprijs. Er staan verschillende data en beslissingen op de agenda deze week. De GOUDprijs wist de laatste vier weken een winst voor te leggen, maar heeft het de laatste dagen moeilijk om door de weerstand rond de $ 1.350 te breken. Het heeft voorlopig wel een steun rond de $ 1.315. Het kan dus een spannende week worden voor de GOUDbeleggers, aldus

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 29 juli 2013

Een beter alternatief voor GOUDmijnen

Na een daling tot onder de $ 1.200 staat de GOUDprijs nu al een tijdje terug boven de $ 1.300. Dit heeft ook de GOUDmijnaandelen geen windeieren gelegd. De meeste GOUDmijnen zijn de laatste weken met verschillende tientallen procenten gestegen. Maar er is een bepaald segment binnen de GOUDmijnen dat er bovenuit steekt.

De royalty’s

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 29 juli 2013

GOUD: enkele indicaties voor een bodem

Tekoa Da Silva doet geregeld interviews met mensen uit de sector van de GOUDmijnen. Uit verschillende interviews blijkt dat verschillende analisten een bodem hebben gezien voor de GOUDprijs en voor verschillende redenen. Zo zou 28 juni de geschiedenisboeken kunnen ingaan dat de GOUDprijs een bodem inzette voor het laatste deel van de stijging in de stierenmarkt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 29 juli 2013

Pas op! Mainstream economist wordt positief voor GOUD in NY Times

Het gebeurt niet vaak dat een "mainstream" economist een goed woordje zegt over GOUD in de mainstream media. Straks moeten we nog gaan geloven dat ze er iets van kennen. In het artikel "Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$