Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7982 artikelen gevonden. Artikel 4171 tot 4175
Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 25 juni 2013

Willem Middelkoop bij rt[z] - 'The war on gold'

De GOUDprijs heeft flink geprofiteerd tijdens de economische crisis. Maar nu lijkt het erop dat de grondstof zijn belofte om almaar te blijven stijgen, niet heeft ingelost. Hoe komt dat? En is de GOUDprijs zijn hoogtepunt voorbij? Hoor nu de analyse van 'GOUDdeskundige' Willem Middelkoop.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 25 juni 2013

Hoe staat de wereld er voor: een overzicht

Crisis in Japan, crisis in China, al jarenlang crisis in Europa, een vastgoedcrash in Australië, een vastgoedcrash in Canada, miljoenen protesten in Brazilië, een overrompeling naar GOUD in China en India, onrusten in het Midden-Oosten,... de lijst is lang. De wereld draait door, De wereld draait door, Zerohedge maakte een overzicht hoe het er voor staat in de wereld:

De Verenigde Staten ziet zijn bevolking armer worden terwijl de bedrijven steeds grotere winsten genereren. De ongelijkheid neemt met rasseschreden toe. De Fed is gedwongen tot het opkopen van de Amerikaanse obligaties omdat niemand anders ze nog wil aan deze rentevoeten, maar hogere rentevoeten zou de overheid te veel onder druk zetten. Het economisch herstel is marginaal en het einde van de ongeziene stijging van de beurs lijkt daar te zijn.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 25 juni 2013

Patricia Edwards: “Inflatie kan de GOUDprijs ter hulp komen”

De GOUDen zomerdagen zijn op het noordelijk halfrond begonnen, maar de GOUDprijs zelf heeft een allesbehalve zonnige periode achter de rug. De persconferentie door Federal Reserve Chairman Ben Bernanke gegeven na afloop van de FOMC-meeting zette het GOUD meteen weer in de uitverkoop.

De GOUDprijs bevindt zich nu op een niveau dat voor het laatste werd opgetekend begin september 2010. Maar weinig waarnemers durven te spreken over een herstel van de GOUDprijs, het pessimisme over de toekomst van het edelmetaal is algemeen.

Uitzondering die de regel bevestigt

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 25 juni 2013

GOUD: Beer vs Stier

VisualCapitalist stelde een infographic samen over de toekomst van de GOUDprijs. Welke impact hebben de rentevoeten op de GOUDprijs? Wat is de invloed van inflatie? Wat is de impact van de tragere economie vs de sterke vraag uit Chindia? Hoe ziet de toekomst eruit op korte termijn? Hoe ziet de toekomst er uit op lange termijn?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 25 juni 2013

De 8 zotste voorspelling over de GOUDprijs

Er zijn er die dachten dat de GOUDprijs tot in de hemel zou stijgen door het soepele monetaire beleid. Er zijn andere die GOUD zo goed als niets meer waard achten. Samen met andere activa zit de GOUDprijs momenteel in de uitverkoop en staat het op het laagste niveau sinds 2010.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$