EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4171 tot 4175 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 27 augustus 2013

China, Rusland en Duitsland tegen de rest van de wereld met als inzet … GOUD.

Volgens Stephen Leeb gaan we op termijn twee blokken zien in de wereld. Aan de ene kant zijn er de landen China, Rusland en Duitsland, aan de andere kant staat de rest van de wereld. Inzet van dit alles is het GOUD. Er zal een race ontstaan naar al het beschikbare fysieke GOUD en dit zal de prijs voor het edelmetaal de hoogte in sturen, vertelt Stephen Leeb aan King World News.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 27 augustus 2013

Eric Sprott over de manipulatie door centrale banken en een verdubbeling van de GOUDprijs

In een interview voor Sprott Money News geeft Eric Sprott zijn mening over de GOUDmarkt. Volgens Sprott zitten de centrale banken achter de ontmoedigingen van de verkoop van fysiek GOUD (vooral in India). De situatie op de GOUDmarkt is zo precair aan het worden dat de GOUDprijs wel eens zou kunnen verdubbelen de komende 12 maanden, zo staat op Sprottgroup.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 27 augustus 2013

Vraag naar juwelen vanuit Indonesië kan GOUDprijs sterke duw in de rug geven

Wanneer we praten over de consumptie van GOUD op de groeimarkten hebben we het meestal over China en India. Indonesië wordt vaak over het hoofd gezien en dat is volledig ten onrechte. De archipel van 17.000 eilanden bezit namelijk de potentie om een belangrijke afzetmarkt te worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 27 augustus 2013

GOUD verpulvert 1400 dollar!

Hernieuwde spanningen rondom Syrië en tegenvallende verkoopcijfers van duurzame goederen deed de appetijt naar GOUD onder beleggers opnieuw aanwakkeren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 26 augustus 2013

“China en India zullen dit jaar meer dan 1000 ton GOUD consumeren”

Hier in het westen kunnen we ons maar moeilijk een beeld vormen van de GOUDgekte die in Azië heerst. Het goedkoper worden van het GOUD heeft die gekte alleen nog maar aangewakkerd. Bovendien is er recent wat beginnen te broeien op de valutamarkten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs