EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
Bron: Express.live
29
kliks
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4176 tot 4180 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: maandag 19 augustus 2013

Zilver super bullish in deze zeer lange termijn grafiek

Onderstaande zeer lange termijn grafiek van zilver, 30 jaar, laat zien dat de zilverprijs momenteel bezig is met een beweging die zeer bullisch zal zijn. Voorwaarde is wel dat de zilverprijs de lange termijn weerstand van $ 50 doorbreekt in de komende maanden/jaren. Als dat gebeurt, komt zilver (net als GOUD bij $ 850) in de tweede fase terecht van de seculaire stierenmarkt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 19 augustus 2013

Sentiment GOUDmijnaandelen is zo bearish, koersen alleen maar kunnen stijgen

Wat is er mis met de GOUDmijnaandelen? Wie het weet mag het zeggen. Het verhaal is inmiddels genoegzaam bekend: het GOUD heeft een stevige correctie ondergaan maar bij de GOUDmijnaandelen was er sprake van een heuse slachtpartij zonder enig onderscheid van kwaliteit of een gebrek daaraan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 19 augustus 2013

Mythe doorbroken: GOUD is geld!

Het zal wellicht een van de grootste en meest bevochten stellingen zijn in de markt. Is GOUD geld of niet? De bulls zijn ervan overtuigd dat GOUD wel degelijk geld is, terwijl de bears de idee van GOUD als geld weglachen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 19 augustus 2013

JPMorgan verkoopt zijn GOUDkluis in New York

JPMorgan heeft aangekondigd zijn kantoor in New York, het One Chase Manhattan Plaza, in de verkoop te zetten. De bank hoopt ongeveer $600 mil te kunnen verdienen aan het iconische gebouw.

Op zichzelf is dit geen opzienbarende gebeurtenis, ware het niet dat JPMorgan’s fysieke edelmetaal onder dit gebouw ligt opgeslagen. De kluis is onlangs in het nieuws gekomen vanwege het vreemde feit dat deze pal naast de grootste GOUDkluis ter wereld ligt, namelijk die van de Federal Reserve. Er wordt beweerd dat de twee kluizen met elkaar verbonden zijn.

Lees verder op CD Fund.com
Geplaatst op: maandag 19 augustus 2013

Negatieve commentaren over GOUD zijn een betrouwbare contra-indicator

Hij heeft weer eens met veel lawaai op de deur geklopt om een mening te verkondigen die op zijn zachtst gezegd omstreden is. We hebben het natuurlijk over Nouriel Roubini, de universiteitsprofessor uit New York, die er een winstgevende bezigheid van heeft gemaakt om onheilsboodschappen aan de man te brengen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs