Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8146 artikelen gevonden. Artikel 4176 tot 4180
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 24 juli 2013

Aanbod sloopGOUD krimpt dit jaar met 25%

De lage GOUDprijs zet de markt verder onder druk. De vraag naar fysiek metaal is alleen maar verder toegenomen, terwijl het aanbod juist lijkt op te drogen. Beleggers verkopen nog wel posities in GOUD, maar het aanbod van sloopGOUD zal dit jaar 25% lager uitvallen. Dat zegt de World Gold Council.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 24 juli 2013

GOUD klaar voor de perfecte storm

Als derivaten worden gecreëerd onderscheidt men zich van de marktwerking van vraag en aanbod. Er komen speculanten op de markt die er enkel op uit zijn om winst te maken met de derivaten, zonder fysieke levering. Dit brengt de nodige liquiditeiten naar de markt. Maar wat als de markt van kant wisselt? Vraagt

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 24 juli 2013

Biflatie Bulletin : Afvallen in ruil voor GOUD

Voor iedere kilogram die je verliest ontvang je een gram GOUD! Je gewicht in GOUD waard dus, letterlijk.  Helaas toch niet voor u of ons weggelegd, daarvoor moet je in een schatrijke oliestaat wonen zoals Dubai.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 24 juli 2013

Kim en Kanye kopen GOUDen toiletten voor 580.000 euro

Kim Kardashian en Kanye West hebben 580.000 euro stukgeslagen op vier GOUDen toiletpotten. Ze treden in de voetsporen van Lenin, de eerste premier van de Sovjet-Unie. Hij liet een GOUDen toilet bouwen om de nutteloosheid van GOUD aan te tonen.

Bron: CD Fund.com
Geplaatst: dinsdag 23 juli 2013

Gaat de Comex kopje onder?

GOUD-goeroe Jim Sinclair is gekomen met een opmerkelijke verklaring voor de sterke GOUDprijsstijging van gisteren (+3%). De GOUDvoorraden van de Comex, de instantie die de spot prijs van GOUD bepaalt, raken snel op.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$