Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8162 artikelen gevonden. Artikel 4181 tot 4185
Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: vrijdag 26 juli 2013

China koopt dit jaar 1.000 ton GOUD

Volgens de World Gold Council zullen Chinezen dit jaar ongeveer 1.000 ton GOUD kopen, nog meer dan vorig jaar en ook meer dan India. Jarenlang was India de grootste afzetmarkt voor GOUD, maar dit jaar wordt ze ingehaald door de Chinezen. Vooral de vraag naar beleggingsGOUD neemt toe.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 25 juli 2013

Geloof je in een stijgende GOUDprijs? Koop zilver!!

Het blijft voorlopig een dubbeltje op zijn kant, het herstel van de GOUDprijs. Traditioneel zet GOUD zijn bodem neer in augustus. Er kan dus nog van alles gebeuren. Maar diegene die geloven in een sterk en krachtig herstel van de GOUDprijs, kunnen misschien beter zilver overwegen, aldus

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 25 juli 2013

Ron Paul: Er zullen nog vele Detroit’s volgen

Ron Paul heeft al vele waters doorzwommen en weet dus waar hij over praat. Hij ziet dan ook de GOUDprijs verder stijgen op lange termijn omdat de waarde van de dollar blijft dalen door het continu printen van extra dollars. Over het faillissement van Detroit kan Ron Paul kort zijn; er zullen er nog veel meer volgen. Het is te hopen dat de top van Dexia een luisterend oor heeft voor Ron Paul.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 25 juli 2013

GOUDprijs zakt naar $840 per troy ounce

Volgens de ABN Amro gaat de GOUDprijs de komende jaren verder omlaag. Voor 2014 rekent de bank op gemiddeld $1.000 per troy ounce, een jaar later slechts $840. De bank verwacht een herstellende wereldeconomie en is daardoor positiever over zilver, platina en palladium dan over GOUD.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 25 juli 2013

JP Morgan nu long zilver

Elijah Jonhnson doet een zeer interessant interview met David Morgan. Ze praten de transitiefase waarin ons financieel systeem zich bevindt, maar vooral over zilver. Zilver is anders dan GOUD, JP Morgan zou zelfs long zitten op zilver. Hieronder staat een kleine samenvatting, maar het loont zeker de moeite om onderstaand interview volledig te beluisteren.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$