Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 4186 tot 4190
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 19 juli 2013

Het dalende vertrouwen in de centrale banken zal de GOUDprijs omhoog stuwen (Kijk op de week)

Wat is er verkeerd met deze wereld? Waarom is niets meer wat het lijkt te zijn. Zijn er nog zekerheden, zijn er nog waarheden? Iedereen kent wel dat gevoel dat het steeds maar weer achteruit gaat in de wereld. Maar om precies te zijn, het gaat niet achteruit in de wereld, het gaat alleen maar achteruit bij ons. Waarom? Omdat wij ons al decennia lang verschuilen achter de “kennis” van onze politici. We hebben jarenlang geloofd dat zij het beter weten dan wijzelf, daarom zijn het zo’n duurbetaalde, intelligente mensen. Maar ook intelligente mensen kunnen er een potje van maken.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: vrijdag 19 juli 2013

Maar er is geen GOUD genoeg…of toch wel?

Eén van de grote leugens over GOUD is dat er niet genoeg van zou zijn; immers GOUD heeft toch alleen maar waarde omdat het zo schaars is, dus kan het onmogelijk gebruikt worden als geld… zo is het toch? Dit horen we nu jaar en dag. Nou nee dus!! In werkelijkheid bestaat deze ene grote leugen uit drie aparte leugens, gevangen in deze ene zin.

e leugen is dat de hoeveelheid geld in circulatie van cruciaal belang is voor de staat van de economie en als zodanig van invloed is op recessies, hoogconjunctuur enzovoort. We horen altijd maar over de ‘geldhoeveelheid’ en de bijbehorende ‘fijn afstemming’ van de economie. Wees er maar van overtuigd dat Mr. Bankster en Mr. G’man (Governmentman) alleen hierop onze aandacht willen vestigen en niet op de echte waarheid.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 19 juli 2013

CEO GOUDmijn zegt dat de val van GOUD opgezet werd

, CEO Agnico Eagle, een GOUDmijn van $ 5 miljard, zegt dat de daling van de GOUDprijs slechts een daling is op papier. Aan de andere kant ziet hij nog steeds een sterke fysieke vraag naar GOUD en centrale banken die GOUD blijven opkopen. Het herstel van de GOUDprijs kan nog een tijdje duren, maar hij is ervan overtuigd dat de GOUDprijs terug zal gaan stijgen.

Sean Boyd zegt dat de GOUDmijnen volop bezig zijn zich te heroriënteren door de lagere GOUDprijs. GOUDmijnen passen zich aan aan de huidige situatie maar verwachten dat de GOUDprijs terug zal gaan stijgen. Over een twaalftal maanden zal de GOUDprijs terug op het niveau van $ 1.800 noteren.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 19 juli 2013

Speculanten gaan vol in de aanval op GOUD

De speculatieve shortpositie in GOUD is in de afgelopen negen jaar nog nooit zo hoog geweest als nu. Sinds het begin van 2013 begonnen speculanten steeds meer in te zetten op een daling van de GOUDprijs. Met succes, want GOUD is dit jaar al 23% in prijs gezakt.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 19 juli 2013

GOUD geen goede hedge tegen inflatie

Volgens Bernanke begrijpt niemand de GOUDprijs. GOUD is iets wat mensen kopen als bescherming tegen een financieel rampscenario, omdat het zijn waarde weet te behouden. Hij voegt eraan toe dat GOUD een slechte inflatie hedge is, omdat de GOUDprijs de inflatie niet kan voorspellen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$