Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8162 artikelen gevonden. Artikel 4186 tot 4190
Bron: goudbubbel.nl
Geplaatst: donderdag 25 juli 2013

Volgende fase GOUDbubbel: 200% bovenop de GOUDkoers?

  Meer lucht in de GOUDbubbel, maar niet voor lang! »

Er zijn veel media en investeerders die zeer positief zijn over GOUD, en zoals ook te zien in de recente ontwikkeling van de GOUDkoers lijkt iedereen weer positief te zijn in het toekomstig verloop van de koers van het edelmetaal. Volgens handelaar Gary Savage is er echter een volgende fase in het opblazen van de GOUDbubbel aangebroken.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 25 juli 2013

Het Duitse GOUD is weg

Volgens de Deutsche Wirtschafts Nachrichten zegt William Kaye dat Duitsland veel te naïef is als ze denken dat ze hun GOUD ooit terug zullen zien. Het voormalige Duitse GOUD is er niet meer.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 24 juli 2013

Trader Gartman weer positief voor GOUD

Dennis Gartman heeft de uitgesproken mening van een trader die we al meermaals op onze site lieten horen. Echt consistent kan je zijn visies niet noemen, maar hij is wel een goede factor om te weten wat het sentiment bij het ‘korte’ geld is.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 24 juli 2013

Het eindspel voor GOUD komt dichterbij

We belichten bij beurs.com ook graag eens de andere kant van GOUD. De GOUDprijs mag dan een behoorlijk herstel hebben laten zien in de afgelopen weken, dit is volgens een analist van Roubini Global Economics absoluut geen reden om positief te worden. Grondstoffenspecialist Gary Clark stelt dat het ‘eindspel’ nadert.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 24 juli 2013

Comex loopt verder leeg

De Comex loopt verder leeg

Deze keer werd er naast fysiek GOUD ook fysiek zilver onttrokken van de kluizen. Het is een zeer interessante evolutie om te volgen. Het onttrekken van fysiek GOUD uit de Comex is mogelijk een verklaring voor de stijging van de GOUDprijs. Het is afwachten of het onttrekken van fysiek zilver dezelfde reactie gaat teweeg brengen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$