Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8097 artikelen gevonden. Artikel 4196 tot 4200
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 11 juli 2013

Suriname getroffen door lagere GOUDprijs

De economie van Suriname leunt sterk op de export van grondstoffen. Vooral olie en GOUD vormen een belangrijke bron van inkomsten. Door de daling van de GOUDprijs vallen de opbrengsten van GOUDmijnen tegen. Op lange termijn kan dat de economische groei onder druk zetten.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: donderdag 11 juli 2013

Indiase juweliers verkopen geen GOUD meer

Ongeveer 40.000 Indiase juweliers geven gehoor aan de roep van de Indiase regering om geen munten en GOUDbaren meer aan te bieden. Uiteraard worden sieraden nog wel verkocht. Van al het GOUD dat juweliers verkopen is ongeveer 20% beleggingsGOUD. De Indiase regering probeert het kopen van GOUD al langer te ontmoedigen.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: woensdag 10 juli 2013

Japanners kopen meer GOUD

Japanners tonen steeds meer belangstelling voor GOUD. Niet alleen groeide het grootste Japanse GOUD-ETF het afgelopen jaar al met 10%, ook wordt er steeds meer fysiek GOUD gekocht. Tussen januari en mei voerde Japan 2,5x zoveel GOUD in als vorig jaar. Particuliere beleggers zoeken bescherming tegen een verdere waardedaling van de yen.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 10 juli 2013

IMF waarschuwt Suriname voor lagere GOUDprijs

De dalende GOUDprijs kan een zware rem zetten op de economische groei in Suriname. Dat stelt het Internationaal Monetair Fonds (IMF) in een rapport over het Zuid-Amerikaanse land.

Bron: adbroere.nl
Geplaatst: woensdag 10 juli 2013

Euro is feitelijk al ingestort

Euro is feitelijk al ingestort; een andere en vernieuwende visie

De euro, het product van de megalomane elite, wordt ten koste van de Europese bevolking overeind gehouden.  Thomas Bachheimer, voormalig financieel handelaar en de huidige president van het GOUDstandaard Instituut, uit in een interview felle kritiek op de Europese politici. 'Ze moeten ophouden met liegen over de euro,' zegt hij. 'Hoe langer de euro in leven wordt gehouden, des te meer zal de burger worden onteigend en van zijn rechten worden beroofd.' Over de eu zegt Bachheimer:  'Spijtig dat de Europese bevolking nog steeds niet massaal in opstand is gekomen tegen het ontdemocratiseringsproces door de EU, en de bevolking in bijvoorbeeld Duitsland en Nederland heel gelaten hun financiële soevereiniteit prijsgeven en toestaan dat hun regeringen voor honderden miljarden garant staan voor de schulden en uitgaven van andere eurolanden.' Door de petitie 'Positieve wending in Nederland' te tekenen tonen we massaal aan dat we de rampspoed van de eu, banken en mno's niet gelaten over ons heen laten komen!Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$