EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4196 tot 4200 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 20 augustus 2013

Dit is waarom je GOUD moet hebben als je munt crasht

De Indische bevolking heeft een voorliefde voor GOUD. Samen met China waren ze in het tweede kwartaal goed voor 60 procent van de globale vraag naar GOUD. Maar de Indische bevolking koopt niet alleen GOUD omdat het dat zo graag ziet, het koopt ook GOUD om zich in te dekken tegen het slechte beleid van zijn overheid, aldus Frank Holmes.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 20 augustus 2013

Jeffrey Rhodes: “Zilverprijs kan nu makkelijk naar 30 dollar”

De GOUDprijs voelt volop de wind in de zeilen blazen en dus durven de gold bugs opnieuw het hoofd boven water steken. Veel van die gold bugs zien echter iets heel belangrijks over het hoofd: zilver heeft het voortouw genomen en is nog sterker gestegen dan het GOUD.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 20 augustus 2013

'Brits GOUD in grote hoeveelheden naar Azië'

Dat schreef de Australische bank Macquarie in een rapport over de Britse GOUDexport dat maandag verscheen.

Volgens Macquarie bedroeg de export van Brits GOUD naar Zwitserland in de eerste helft van dit jaar 797 ton, tegen 92 ton in heel 2012. Zwitserland is de grootste smelter en verwerker van GOUD ter wereld.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: maandag 19 augustus 2013

Profiteer van de transfer van de welvaart via GOUD en zilver

Er is een reden waarom GOUD van het westen naar het oosten vloeit. In het westen zijn we nog onwetend over wat er komen gaat. We geloven nog steeds in ons fiatgeld, we geloven nog steeds in de capaciteiten van onze politici, we geloven nog steeds dat onze overheid ons zal redden, we geloven nog steeds dat een ander de problemen zal oplossen. En ondertussen wordt onze welvaart getransfereerd naar de andere kant van de wereld.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 19 augustus 2013

India Gold Convention bevestigt dat vraag naar GOUD groot blijft

Afgelopen weekend kwam er belangrijk nieuws uit India, nieuws dat de GOUDprijs een extra duwtje in de rug kan geven. De India Gold Convention bevestigde namelijk dat de vraag naar GOUD in India groot blijft. De geruchten dat de vraag naar GOUD terugvalt missen dus elke grond van waarheid.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs