Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 421 tot 425
Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 9 november 2016

Trump president? Wat moet je als kleine belegger op dit moment doen?

Voor beleggers is de waarschijnlijke zege van Trump schrikken. Wat nu? Beleggen in GOUD en uit aandelen stappen? "Dat is het probleem, niemand weet wat hij van plan is", zegt Geert Gielens, hoofeconoom bij Belfius. Maar blijf voorlopig even weg uit aandelen, luidt het devies.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 9 november 2016

Beurzen kelderen, GOUD blinkt

De financiƫle markten reageren minder paniekerig op de zege van Donald Trump dan op het Brexit-referendum. In Europa verliezen de beurzen een kleine 3% bij de opening, maar intussen is dat verlies al gehalveerd.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: woensdag 9 november 2016

GOUDprijs hoger na overwinning Trump, aandelen en dollar omlaag

De overwinning van Trump heeft een kleine schokgolf op de financiële markten teweeg gebracht, want deze uitslag kwam ook voor veel beleggers als een grote verrassing. Toen de Republikeinse presidentskandidaat de leiding nam schoot de GOUDprijs in vier uur tijd met meer dan 4,5% omhoog tot $1.330 per troy ounce, de grootste koersstijging sinds de Brexit eind juni. Ook schoten de koersen van de GOUDmijnaandelen omhoog.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: dinsdag 8 november 2016

China kocht 4 ton GOUD in oktober

China heeft in oktober 4 ton GOUD opgekocht. In 2016 kocht de Centrale Bank van China in totaal......

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 8 november 2016

Intrinsiek stijgende GOUDprijs zal monetair systeem opblazen

Naarmate het gewicht van de “GOUDen handgrepen” van China effect beginnen te sorteren zullen de papieren transacties op de COMEX opdrogen, zullen ‘da boyz’ (de banksters) zijn uitgespeeld, zal de GOUDprijs intrinsiek gaan stijgen waarmee het huidige monetaire systeem wordt opgeblazen. De rapen blijken dan vooral gaar voor landen met een te geringe of geen GOUDvoorraad. Daarentegen zullen grondstoffenlanden als Canada en Australië met eveneens veel edelmetaal in de bodem stellig overleven. Wat ons eigen landje betreft, zullen we met de 600 ton GOUD ...Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$