Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8145 artikelen gevonden. Artikel 4201 tot 4205
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 19 juli 2013

GOUD geen goede hedge tegen inflatie

Volgens Bernanke begrijpt niemand de GOUDprijs. GOUD is iets wat mensen kopen als bescherming tegen een financieel rampscenario, omdat het zijn waarde weet te behouden. Hij voegt eraan toe dat GOUD een slechte inflatie hedge is, omdat de GOUDprijs de inflatie niet kan voorspellen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 19 juli 2013

John Paulson’s eerste TV interview: “Het bezit van GOUD is nog altijd verantwoord”

We hebben het eerste TV interview van John Paulson te pakken. Een opmerkelijk gegeven, vooral omdat zijn GOUDfonds nu zwaar onder vuur ligt.

Paulson geeft tekst en uitleg over zijn prestaties met zijn fondsen. Ook geeft hij nogmaals duidelijk aan waarom het bezit van GOUD een verantwoorde keuze is.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 19 juli 2013

Street Fight over GOUD: bull vs bear

Onderstaande video van CNBC organiseert een echte 'street fight' tussen een positieve analist voor GOUD en een negatieve analist voor GOUD. Wie van de twee zal het halen, welke argumenten overtreffen de andere.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 19 juli 2013

“China plant een GOUDgedekte yuan”

We pikten deze opmerkelijke uitlating op in de Russische media, waar steeds meer lokale economen verwachten dat China aan een plan bezig is om de yuan af te koppelen van de Amerikaanse dollar.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 18 juli 2013

Ron Rosen: “zilver zal met 800 % stijgen”

Ron Rosen draait al zes decennia mee in de financiële wereld en hij is verwonderd dat er zo weinig mensen zijn die de sterke stijging voor GOUD en zilver zien aankomen. Volgens hem staan we aan de vooravond van een historische beweging bij de edelmetalen. Zilver kan daarbij meer dan 800 procent stijgen, zegt hij aan King World News.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$