EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
33
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4201 tot 4205
Geplaatst op: maandag 29 juli 2013

Pas op! Mainstream economist wordt positief voor GOUD in NY Times

Het gebeurt niet vaak dat een "mainstream" economist een goed woordje zegt over GOUD in de mainstream media. Straks moeten we nog gaan geloven dat ze er iets van kennen. In het artikel "

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 29 juli 2013

Newmont Mining moet $2 miljard afschrijven door daling GOUDprijs

Grote mijnbouwbedrijven als GoldCorp, AngloGold Ashanti en Newmont Mining komen met slechte cijfers, omdat ze door de daling van de GOUDprijs veel minder geld opbrengst genereren. Newmont Mining moet zelfs $2 miljard afschrijven!

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: zondag 28 juli 2013

Geeft China het startschot voor een wereldwijde GOUDstandaard?

Heeft China de economische macht om het wereldwijde monetaire systeem te hervormen? Hoe kan ze met haar GOUDreserve de Amerikanen tot de orde roepen? Een uitvoerige analyse van Reg Howe op Marketupdate.nl

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: zaterdag 27 juli 2013

Goldbugs zijn de vijand van de status quo

GOUDvergelijken.nl | Vergelijk nu voor de beste GOUD en zilver prijzen!

GOUDvergelijken.nl | Vergelijk nu voor de beste GOUD en zilver prijzen!

Dat wil zeggen: vijanden van het systeem vertegenwoordigd door de overheid, centrale banken en andere financiĆ«le instellingen. U bent ā€œeruit gestaptā€, u laat aandelen, obligaties en vastgoed, die andere, traditionele beleggingscategorieĆ«n links liggen. In mijn eigen Gold and Silver Shop ken ik daar minstens Ć©Ć©n voorbeeld van, we noemen hem Mr. X. Elke maand koopt hij voor eenzelfde bedrag aan fysiek GOUD of zilver. Ik vroeg hem eens waarom precies voor die som. Hij verklaarde: Vroeger spaarde ik in geld, op een spaarrekening. Toen ik merkte dat ik daarop steeds meer verlies leed door een afname van mijn koopkrachtā€¦ vandaar dat ik nu spaar in het Ć©chte geld: GOUD en zilver.

Lees verder op goudvergelijken.nl
Geplaatst op: vrijdag 26 juli 2013

Is er een GOUDcomplot of niet?

De meeste GOUDbugs vinden het normaal als de prijs van GOUD stijgt en zoeken achter een complot als de GOUDprijs daalt. Er zijn verschillende complottheorieƫn over GOUD terug te vinden. De rally van deze week zou ook te maken hebben met de aluminiumfraude, dit zou overgeslagen zijn op de GOUDmarkt. Maar een complot? Echt?

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs