Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7983 artikelen gevonden. Artikel 4206 tot 4210
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 20 juni 2013

ALERT: GOUDprijs duikt onder 1300 dollar!

De GOUDprijs ging over een crash-modus vanmorgen, waarbij de prijs van het gele edelmetaal een snoekduik van meer dan 50 dollar nam.

Op het moment van schrijven begeeft de barrière van 1300 dollar. Ook de GOUDmarkt reageert verbittert op de commentaren van Ben Bernanke.

De GOUDprijs lijkt nu op weg om de volgende steunniveau’s te testen, namelijk op 1250 dollar en 1150 dollar. De definitieve shake-out van de GOUDmarkt lijkt hiermee ingezet.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 20 juni 2013

GOUDprijs fors omlaag na toelichting Bernanke

Het edelmetaal werd donderdagochtend verhandeld voor minder dan 1305 dollar per troy ounce (31,1 gram). Dat is de laagste koers sinds oktober 2010.

Voorzitter Ben Bernanke zei woensdagavond dat de Fed mogelijk volgend jaar helemaal stopt met het aanjagen van de economie door schuldpapier op te kopen. Het economisch herstel lijkt in de Verenigde Staten door te zetten en het risico van een nieuwe terugval is naar het oordeel van het Fed-bestuur afgenomen.

Veel beleggers investeren in GOUD om inflatierisico's af te dekken. Die zullen naar verwachting afnemen naarmate de Fed de geldkraan dichtdraait.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 20 juni 2013

Marc Faber: “Verwacht u aan een agressieve explosie bij GOUDmijnaandelen”

Marc Faber besprak enkele nieuwe beleggingskansen. Faber is vandaag niet enkele positief voor GOUD, maar vooral voor GOUDmijnaandelen. Hij voorziet een agressieve prijsexplosie bij diverse GOUDmijnen als de GOUDprijs stabiliseert.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 20 juni 2013

Bernanke spreekt, de markt zinkt!

Daar waar de handelaars aanvankelijk nog twijfelden aan de jongste statement van de Fed aangaande de stand van de economie en de financiële markten, drukten ze massaal op de verkoopknop toen Ben Bernanke aan het woord kwam tijdens de Q&A.

De Dow Jones levert 206 punten in, terwijl de prijs van GOUD 0,6% aan waarde verliest.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 19 juni 2013

Must see video: Mike Maloney over de GOUDmarkt

Mike Maloney begeleidt u door het grote geheel van de GOUDmarkt. De meeste mensen zijn 'The Big Picture' uit het oog verloren. Het is dit grote plaatje dat er voor zorgt dat Mike Maloney nog steeds goed slaapt 's nachts, ondanks de tegenslagen met de GOUDprijs de laatste twee jaar. Deze video wordt ondersteund met uitgebreide grafieken en een uitleg van top kwaliteit.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$