EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
26
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4206 tot 4210 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 21 augustus 2013

Betekent de (halve) exit van Paulson dat het ergste voor het GOUD achter de rug is?

De talk of the town op de beurs van Wall Street was vorige week het bericht dat John Paulson zijn posities in het GOUD drastisch had afgebouwd. Deze hedge fund manager staat bekend als een koppige jongen die rotsvast geloofde (en waarschijnlijk nog gelooft) in de toekomst van het GOUD.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 21 augustus 2013

De grootste gebeurtenis op de GOUDmarkt waar niemand over praat

Momenteel is er iets dramatisch aan het gebeuren in India. Het land zit in een economische storm en de Indische munt, de Rupee, gaat onderuit. In het tweede kwartaal was India nog steeds het land waar het meeste GOUD werd verkocht. Welke impact gaat de daling van de Rupee hebben op de GOUDmarkt?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 20 augustus 2013

GLD trekt terug beleggers aan

Voor het eerst in maanden heeft de GOUD ETFSPDR Gold Trust (GLD) investeerders aangetrokken. Voor het eerst sinds februari werden er vorige week nieuwe aandelen gecreëerd volgens State Data. Er worden enkel aandelen gecreëerd als er geld bijkomt in het fonds.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 20 augustus 2013

Westerse investeerders strijken weer neer op de GOUDmarkt

Het gedrag van de investeerders is eigenlijk heel onvoorspelbaar. Ze lopen in groep weg wanneer de prijs van iets in waarde daalt ook al is dat ‘iets’ inmiddels spotgoedkoop geworden. Anderzijds keren ze even massaal terug wanneer de prijs van dat ‘iets stijgt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 20 augustus 2013

Dit GOUDmijnaandeel breekt NU door uit

Een hoofd-en-schouder formatie in de technische analyse komt voor wanneer een aandeel na een rally corrigeert, daarna een hogere top zet, opnieuw corrigeert, een lagere top zet en ten slotte terug corrigeert tot het niveau van de eerste correctie (de neklijn). Als de koers daardoor zakt, is de trendwijziging definitief. Maar dit patroon kan ook omgekeerd gebeuren.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs