Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8136 artikelen gevonden. Artikel 4206 tot 4210
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 17 juli 2013

Dubai pakt overgewicht aan met GOUD

De gemeente van Dubai heeft twee sponsors gevonden voor een ludieke actie. Tussen 17 juli en 16 augustus kunnen inwoners van de stad meedoen aan een actie. Voor iedere kilo die ze kwijtraken krijgen ze een gram GOUD.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 17 juli 2013

GOUDmijnen moeten afschrijven door daling GOUDprijs

GOUDmijnbedrijf AngloGold Ashanti heeft ruim $2 miljard afgeschreven op haar bezittingen. Door de daling van de GOUDprijs zal de opbrengst lager uitvallen dan eerder werd aangenomen. Steeds meer GOUDmijnen moeten afschrijven en hun efficiëntie verhogen door de lagere GOUDprijs.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 17 juli 2013

Ronald Stoeferle:”De grootste handelaars voorzien een stijging van de GOUDprijs”

Ronald Stoeferle is managing partner van Incrementum AG en uitgever van “In Gold We Trust”. Volgens Stoeferle zitten de grootste handelaars op de GOUDmarkt met de diepste zakken momenteel long op de GOUDprijs. Samen met het extreem negatieve sentiment zal dit zorgen voor een rally van de GOUDprijs, zegt hij aan

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 17 juli 2013

Waarom GOUD bezig is aan een comeback

Diegene die denken dat de dollar steeds sterker wordt, dat de economie het steeds beter zal doen en dat de GOUDprijs zal blijven dalen, zijn verkeerd volgens Daily Reckoning.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 16 juli 2013

Spanning op de GOUDmarkt: GOUD in backwardation!

De kosten om GOUD te lenen, de zogenaamde 'lease rates', stegen afgelopen week naar een niveau dat we sinds de val van Lehman Brothers in 2008 niet meer gezien hebben. Een scherpe daling of een negatieve lease rate betekent dat de bereidheid om GOUD uit te lenen voor dollars afneemt, een indicatie van krapte in de fysieke GOUDmarkt zegtLive koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$