EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
30
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4211 tot 4215
Geplaatst op: vrijdag 26 juli 2013

Steeds meer GOUD gesmokkeld in India

De Indiase regering voert een strijd tegen GOUD. De importheffing is al verhoogd naar 8% en sinds kort moeten importeurs verplicht 1/5 deel van de import weer exporteren. Het aanbod wordt kleiner, maar de vraag blijft groot. Het gevolg is een sterke toename in de smokkel van GOUD.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 26 juli 2013

China koopt dit jaar 1.000 ton GOUD

Volgens de World Gold Council zullen Chinezen dit jaar ongeveer 1.000 ton GOUD kopen, nog meer dan vorig jaar en ook meer dan India. Jarenlang was India de grootste afzetmarkt voor GOUD, maar dit jaar wordt ze ingehaald door de Chinezen. Vooral de vraag naar beleggingsGOUD neemt toe.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: donderdag 25 juli 2013

Geloof je in een stijgende GOUDprijs? Koop zilver!!

Het blijft voorlopig een dubbeltje op zijn kant, het herstel van de GOUDprijs. Traditioneel zet GOUD zijn bodem neer in augustus. Er kan dus nog van alles gebeuren. Maar diegene die geloven in een sterk en krachtig herstel van de GOUDprijs, kunnen misschien beter zilver overwegen, aldus

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 25 juli 2013

Ron Paul: Er zullen nog vele Detroit’s volgen

Ron Paul heeft al vele waters doorzwommen en weet dus waar hij over praat. Hij ziet dan ook de GOUDprijs verder stijgen op lange termijn omdat de waarde van de dollar blijft dalen door het continu printen van extra dollars. Over het faillissement van Detroit kan Ron Paul kort zijn; er zullen er nog veel meer volgen. Het is te hopen dat de top van Dexia een luisterend oor heeft voor Ron Paul.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 25 juli 2013

GOUDprijs zakt naar $840 per troy ounce

Volgens de ABN Amro gaat de GOUDprijs de komende jaren verder omlaag. Voor 2014 rekent de bank op gemiddeld $1.000 per troy ounce, een jaar later slechts $840. De bank verwacht een herstellende wereldeconomie en is daardoor positiever over zilver, platina en palladium dan over GOUD.

Lees verder op MarketUpdate.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs