Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8004 artikelen gevonden. Artikel 4211 tot 4215
Bron: fd.nl
Geplaatst: vrijdag 21 juni 2013

Licht herstel voor GOUD- en zilverprijs

De prijs van GOUD klom vrijdag na vier dagen van verlies op de beur van Singapore met 0,7% naar $1293 per troy ounce. In april zakte de GOUDprijs ook. De lage prijs leidde tot een opkoopgolf van GOUD, met name in Aziƫ, waardoor de prijs weer steeg. Het is nog onduidelijk of de prijsdaling van de afgelopen dagen weer zal leiden tot een opkoopgolf.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 21 juni 2013

Nieuwe ETF kan de prijs van platina de hoogte in sturen

De prijs voor platina ging samen met GOUD en zilver gisteren de dieperik in. Technisch gezien noteert de platinaprijs nu rond een belangrijk steunniveau. Het huidige niveau werd in het verleden al meermaals getest. Maar fundamenteel ziet de toekomst voor platina er alvast goed uit, problemen in Zuid-Afrika en een nieuwe ETF kunnen de prijs van platina terug omhoog duwen.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 21 juni 2013

Lange rijen bij juweliers in Thailand door lagere GOUDprijs

In Bangkok was het gisteren extreem druk bij juweliers. De lokale bevolking profiteerde van de grote daling van de GOUDprijs en kocht veel meer GOUDen sieraden dan normaal.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 21 juni 2013

Waar ligt de bodem?

Alles heeft een bodem. Al is het momenteel moeilijk te geloven, maar ook GOUD en zilver zullen ooit een bodem bereiken (hoewel dat sommige er precies van uitgaan dat de GOUD- en zilverprijs gemakkelijk naar $ 0 kan). Op Marktgevoel staat een mooi stuk geschreven over de capriolen van GOUD en zilver en ze maken een realistische berekening waar de bodem zou kunnen liggen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 20 juni 2013

Dr. Doom koopt deze 3 zaken

Je moet ergens geld verdienen. Waar kan je nu het beste geld verdienen vraagt Yahoo Finance aan Marc Faber. Het is niet gemakkelijk om nu ergens geld te verdienen, maar als tegendraadse belegger zijn er altijd activa te vinden die niemand moet hebben.

De eerste is verrassend genoeg Amerikaanse obligaties. Ten tweede kijkt Faber naar de meest gehate grondstoffen van dit moment: GOUD en zilver. En tenzij de GOUDprijs volledig implodeert, zijn GOUDmijnaandelen momenteel spotgoedkoop. Ten slotte ziet hij dat de valuta in de groeilanden enorm zwak zijn door de valutaoorlog. Je kunt daar geld mee verdienen door deze valuta te shorten.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$