Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8125 artikelen gevonden. Artikel 4211 tot 4215
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 15 juli 2013

Indiërs kochten in juni minder GOUD en zilver

India heeft in juni veel minder edelmetaal ingevoerd dan in mei. De import viel terug van $8,4 naar $2,45 miljard, waardoor het tekort op de handelsbalans van India kleiner geworden is. De Indiase regering probeert het kopen van GOUD te ontmoedigen en lijkt meer succes te boeken.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 15 juli 2013

Levering fysiek GOUD LME: 100 dagen wachttijd

Bullion Bulls Canada meldt dat de wachttijd voor fysieke levering van contracten op de LME (London Metal Exchange) opgelopen is tot meer dan 100 dagen. Officieel luidt de verklaring dat er problemen zijn met de opslag van het GOUD. In een wereld van just-in-time voorraden lijkt dit niet echt geloofwaardig. De GOUDvoorraad is officieel aanwezig, het duurt dan toch geen 100 dagen om dit te verschepen, vraagt BBC zich af.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 15 juli 2013

GOUD nog terug naar $ 1.000?

Op het moment van schrijven staat de GOUDprijs opnieuw op een zucht van $ 1.300. Volgens Chart Watchers was de GOUDprijs fors oververkocht en zitten we momenteel in een rebound van de oververkochte niveaus. Op lange termijn kan de GOUDprijs echter terug zakken naar een steunniveau van $ 1.000.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 14 juli 2013

GOUD en zilver report (Week 28)

Het laatste nieuws uit de GOUD- en zilvermarkt lees je op Marketupdate. Deze week stegen de prijzen van GOUD en zilver met meer dan 3%. In dollars gingen de koersen zelfs meer dan 5% omhoog.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 12 juli 2013

BAM! Weer een overname voor het GOUD & Zilver Rapport

Het begint weer stilaan overnames te regenen in de GOUD- en zilversector. Dit hoeft echter niemand te verbazen, nu deze aandelen aan bradeerprijzen te koop zijn.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$