Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8162 artikelen gevonden. Artikel 4216 tot 4220
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 19 juli 2013

CEO GOUDmijn zegt dat de val van GOUD opgezet werd

, CEO Agnico Eagle, een GOUDmijn van $ 5 miljard, zegt dat de daling van de GOUDprijs slechts een daling is op papier. Aan de andere kant ziet hij nog steeds een sterke fysieke vraag naar GOUD en centrale banken die GOUD blijven opkopen. Het herstel van de GOUDprijs kan nog een tijdje duren, maar hij is ervan overtuigd dat de GOUDprijs terug zal gaan stijgen.

Sean Boyd zegt dat de GOUDmijnen volop bezig zijn zich te heroriënteren door de lagere GOUDprijs. GOUDmijnen passen zich aan aan de huidige situatie maar verwachten dat de GOUDprijs terug zal gaan stijgen. Over een twaalftal maanden zal de GOUDprijs terug op het niveau van $ 1.800 noteren.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 19 juli 2013

Speculanten gaan vol in de aanval op GOUD

De speculatieve shortpositie in GOUD is in de afgelopen negen jaar nog nooit zo hoog geweest als nu. Sinds het begin van 2013 begonnen speculanten steeds meer in te zetten op een daling van de GOUDprijs. Met succes, want GOUD is dit jaar al 23% in prijs gezakt.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 19 juli 2013

GOUD geen goede hedge tegen inflatie

Volgens Bernanke begrijpt niemand de GOUDprijs. GOUD is iets wat mensen kopen als bescherming tegen een financieel rampscenario, omdat het zijn waarde weet te behouden. Hij voegt eraan toe dat GOUD een slechte inflatie hedge is, omdat de GOUDprijs de inflatie niet kan voorspellen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 19 juli 2013

John Paulson’s eerste TV interview: “Het bezit van GOUD is nog altijd verantwoord”

We hebben het eerste TV interview van John Paulson te pakken. Een opmerkelijk gegeven, vooral omdat zijn GOUDfonds nu zwaar onder vuur ligt.

Paulson geeft tekst en uitleg over zijn prestaties met zijn fondsen. Ook geeft hij nogmaals duidelijk aan waarom het bezit van GOUD een verantwoorde keuze is.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 19 juli 2013

Street Fight over GOUD: bull vs bear

Onderstaande video van CNBC organiseert een echte 'street fight' tussen een positieve analist voor GOUD en een negatieve analist voor GOUD. Wie van de twee zal het halen, welke argumenten overtreffen de andere.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$