Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7984 artikelen gevonden. Artikel 4221 tot 4225
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 17 juni 2013

Georges Soros is niet de enige die nog gelooft in GOUDmijnaandelen

Michael Ballanger, director of wealth management bij Richardson GMP, treedt Georges Soros bij in het geloof dat de GOUDmijnaandelen het ergste achter de rug hebben. Door de stimuli van de centrale banken zijn bijna alle globale activa gestegen tot hoge waarderingen, het is dan niet ongewoon als tegendraadse belegger om te investeren in de meest ondergewaardeerde activa van het moment zegt Ballanger aan The Gold Report...

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 17 juni 2013

Dit moet je zien om te geloven! Met 10.000 in de rij om GOUD te kopen

Beelden zeggen soms meer dan woorden. Onderstaande fotoreportage van Zerohedge toont aan hoe ze in China met zijn tien duizenden staan aan te schuiven om GOUD te kopen. Wie dacht dat de vraag naar fysiek GOUD zou afkoelen nu de prijs stabiliseert, heeft het verkeerd. Het zijn blijvende solden op de GOUDmarkt en de vraag naar fysiek GOUD zal niet snel verdwijnen.

Bron: edelmetaal-info.nl
Geplaatst: zaterdag 15 juni 2013

GOUD. De echte contrarians zijn nu aan zet!

De GOUDmarkt en zilvermarkt waren het toneel van een ware slachting de afgelopen maanden. Toen alle GOUDbulls dachten dat het niet lager meer kon, kregen ze nog een mini crash om de oren. Dit bewijst maar weer dat de edelmetaalmarkt grillig is en dat GOUDkoorts ook beleggers fataal kan worden.

Ook ik was op het verkeerde been gebracht, maar om de een of andere reden heeft deze laatste daling mij toch niet af kunnen schrikken. Alle deprimerende commentaren en het negatieve sentiment ten spijt, blijf ik geloven dat we nu in een periode zitten die een enorme koopkans biedt. Op de futuresmarkt in New York is het sentiment onder commercial traders die in GOUD en zilver futures handelen zelfs negatiever dan het was ten tijde van de bodem in 2008.

Bron: shtfplan.com
Geplaatst: zaterdag 15 juni 2013

Paniek in China over GOUD

A beginners guide to precious metals, what to buy, and how to protect your investment.

One day in the near future Americans will finally realize that their money is being devalued at a rapid pace. For the time being the price increases are somewhat muted by official announcements of inflation being under control at around 2% and purported economic recovery on the horizon. The Federal Reserve and the US government are doing everything in their power to maintain a perception of stability.

But what happens when all the machinations are proven to be fruitless during the next stock market crash and currency crisis?

Bron: goudbelegger.com
Geplaatst: zaterdag 15 juni 2013

Gaat de zilverprijs weer stijgen?

Zilver is een edelmetaal wat zich mag verheugen in een toenemende populariteit onder beleggers. Als beleggingsobject zal het echter altijd in de schaduw blijven staan van grotere broer GOUD. Het verloop van de GOUDprijs domineert dan ook de financiƫle media. Maar zilver is zeker niet minder interessant voor edelmetaalbeleggers.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$