EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
33
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4221 tot 4225
Geplaatst op: woensdag 24 juli 2013

Comex loopt verder leeg

De Comex loopt verder leeg

De Comex loopt verder leeg

Deze keer werd er naast fysiek GOUD ook fysiek zilver onttrokken van de kluizen. Het is een zeer interessante evolutie om te volgen. Het onttrekken van fysiek GOUD uit de Comex is mogelijk een verklaring voor de stijging van de GOUDprijs. Het is afwachten of het onttrekken van fysiek zilver dezelfde reactie gaat teweeg brengen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 24 juli 2013

Vraag naar edelmetalen blijft erg robuust in Midden-Oosten

De prijsevolutie bij GOUD en zilver laat vermoeden dat niemand nog iets van edelmetalen moet weten. Niets is echter minder waar. De vraag naar fysiek GOUD en zilver blijft op verschillende internationale markten op een duizelingwekkend hoog peil. Hierover lezen we in de pers echter weinig of niets.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 24 juli 2013

Aanbod sloopGOUD krimpt dit jaar met 25%

De lage GOUDprijs zet de markt verder onder druk. De vraag naar fysiek metaal is alleen maar verder toegenomen, terwijl het aanbod juist lijkt op te drogen. Beleggers verkopen nog wel posities in GOUD, maar het aanbod van sloopGOUD zal dit jaar 25% lager uitvallen. Dat zegt de World Gold Council.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 24 juli 2013

GOUD klaar voor de perfecte storm

Als derivaten worden gecreëerd onderscheidt men zich van de marktwerking van vraag en aanbod. Er komen speculanten op de markt die er enkel op uit zijn om winst te maken met de derivaten, zonder fysieke levering. Dit brengt de nodige liquiditeiten naar de markt. Maar wat als de markt van kant wisselt? Vraagt

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 24 juli 2013

Biflatie Bulletin : Afvallen in ruil voor GOUD

Voor iedere kilogram die je verliest ontvang je een gram GOUD! Je gewicht in GOUD waard dus, letterlijk.  Helaas toch niet voor u of ons weggelegd, daarvoor moet je in een schatrijke oliestaat wonen zoals Dubai.

Lees verder op Biflatie.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs