Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8029 artikelen gevonden. Artikel 4221 tot 4225
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 25 juni 2013

GOUD: Beer vs Stier

VisualCapitalist stelde een infographic samen over de toekomst van de GOUDprijs. Welke impact hebben de rentevoeten op de GOUDprijs? Wat is de invloed van inflatie? Wat is de impact van de tragere economie vs de sterke vraag uit Chindia? Hoe ziet de toekomst eruit op korte termijn? Hoe ziet de toekomst er uit op lange termijn?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 25 juni 2013

De 8 zotste voorspelling over de GOUDprijs

Er zijn er die dachten dat de GOUDprijs tot in de hemel zou stijgen door het soepele monetaire beleid. Er zijn andere die GOUD zo goed als niets meer waard achten. Samen met andere activa zit de GOUDprijs momenteel in de uitverkoop en staat het op het laagste niveau sinds 2010.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 24 juni 2013

Hoe zit het met Sprott en Soros en hun GOUDmijnen

Slecht nieuws voor Georges Soros en Eric Sprott. Beide hebben de laatste maanden hun fysiek GOUD en zilver omgezet naar GOUD- en zilvermijnaandelen. Door de daling op de beurs en de daling van GOUD en zilver gaan de mijnaandelen vele malen harder onderuit. Op korte termijn lijkt dit niet de beste beslissing te zijn geweest.

Georges Soros kocht onlangs voor 25 miljoen dollar aan call opties op GDXJ, een korf van kleine en middelgrote GOUDmijnaandelen. Deze GOUDmijnaandelen hebben het de laatste tijd extra moeilijk onder de dalende GOUDprijs om aan voldoende financiering te geraken, Soros heeft dus een grote gok gewaagd met zijn positie.

Bron: deaandeelhouder.nl
Geplaatst: maandag 24 juni 2013

Goldman Sachs stelt koersdoel GOUD scherp neerwaarts bij

Goldman Sachs heeft maandag het koersdoel voor GOUD voor de korte en middellange termijn neerwaarts bijgesteld.

Analisten van de zakenbank verlaagden het koersdoel voor eind 2013 van 1.435 naar 1.300 dollar per ounce. Voor eind 2014 werd het koersdoel aangepast van 1.270 naar 1.050 dollar per ounce.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 24 juni 2013

GOUDprijs lijkt technisch uit te bodemen”

Is er nog hoop voor de GOUDprijs? Alles lijkt kommer en kwel in het hoekje van de edelmetalen, maar daarbij wordt vaak over het hoofd gezien dat de nacht het donkerst is vlak voor de zonsopgang. Met deze wetenschap in het achterhoofd, kan het de moeite zijn om het technisch plaatje van het GOUD even te bekijken.

Abigail Doolittle, Technical Strategist bij fondsbeheerder The Seaport Group, verklaarde in een interview op CNBC dat in tegenstelling tot wat iedereen verwacht de chart voor het GOUD wel degelijke enkele lichtpuntjes vertoont, ondanks een duidelijk dalende trend.

Trading range van 1,300 tot 1,600 DollarLive koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$