EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
36
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4231 tot 4235 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 13 augustus 2013

GOUD en GOUDmijnen: 4 signalen van een bodem

GOUDkevers zullen het graag horen. Zowel bullion als GOUDmijnen zijn door het 50-daags gemiddelde gegaan. Dit is een belangrijk keerpunt voor een activa die al bijna een jaar in de hoek zit waar de klappen vallen. GOUD en GOUDmijnen gingen terug naar beneden, maar de correctie werd snel in de kiem gesmoord. Dit zal de stieren terug in de arena laten denkt News Investors.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 13 augustus 2013

Dit is waarom Axel Merk GOUD bezit

Axel Merk is een optimist en gelooft niet in samenzweringen. Hij bezit GOUD omdat de weg naar de hel gelegd is met goede bedoelingen. De samenvattende reden waarom hij GOUD bezit is omdat er teveel schulden zijn in de wereld. Een overheid met teveel schulden heeft slechts enkele opties om zijn schulden weg te werken:

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 13 augustus 2013

GOUD gaat rechtstreeks van GLD naar China

Tekoa Da Silva van Bull Market Thinking heeft veel gesprekken en connecties binnen de GOUDsector. Volgens een van zijn contacten bij een shipping desk wordt het GOUD van de GOUD ETF GLD door een grote speler onttrokken en rechtstreeks verscheept naar Azië en China in het bijzonder.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 13 augustus 2013

De turbo bij zilver slaat aan!

Het heeft even geduurd, maar ook de zilverprijs schiet in actie. De prijs van het witte edelmetaal heeft even de schommelingen van de GOUDprijs vanop een afstand bekeken, maar deze week lijkt het besluit genomen: we gaan hoger!

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 13 augustus 2013

HUI-index opent aanval op 50MA!

Beleggers in GOUDmijnen hebben de prijsactie van de voorbije week nog niet goed verwerkt, of de aanval op het 50-daags gemiddelde wordt meteen met kracht ingezet.

Zoals we vorige week al aangaven, zou de prijsactie pas goed losbarsten indien de 250 punten voor de HUI-index (de referentie-index voor de GOUDmijnsector) snel zou sneuvelen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs