Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8165 artikelen gevonden. Artikel 4231 tot 4235
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 18 juli 2013

Jim Rogers: De centrale banken zullen verdwijnen

In een interview met Kitco’s Daniela Cambone zegt Jim Rogers dat hij denkt dat de GOUDprijs zijn definitieve bodem nog niet heeft bereikt. Maar tegen het einde van dit decennium zal het veel hoger staan dan vandaag.

Bron: CD Fund.com
Geplaatst: woensdag 17 juli 2013

Het nieuwe Keltisch GOUD?

Duizenden jaren geleden stond Ierland bekend om z’n waardevolle GOUDen keltische ornamenten. Tegenwoordig komt het groene eiland slechts in het nieuws vanwege problemen met z’n (papieren-) financiën, en zijn er met slechts 6 ton GOUDreserves weinig associaties tussen Ierland en GOUD.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 17 juli 2013

Ook Irakezen vluchten naar GOUD

Net als in buurland Iran is er in Irak ook een echte GOUDrush gaande. Irakezen zetten in snel tempo hun geld om in GOUD. De Irakezen vrezen dat de Irakese overheid niet in staat zal zijn om het land te besturen. De economische stabiliteit dreigt te verdwijnen onder de vele terroristische aanslagen.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 17 juli 2013

Waar haalt de Federal Reserve het GOUD vandaan?

In januari vroeg de Duitse Bundesbank 300 ton GOUD op bij de Federal Reserve. Waar moet dat GOUD vandaan komen? Is het mogelijk dat het GOUD afkomstig is van de Comex of het GLD? Beide hebben door de daling van de GOUDprijs veel GOUD van de hand gedaan...

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 17 juli 2013

Dubai pakt overgewicht aan met GOUD

De gemeente van Dubai heeft twee sponsors gevonden voor een ludieke actie. Tussen 17 juli en 16 augustus kunnen inwoners van de stad meedoen aan een actie. Voor iedere kilo die ze kwijtraken krijgen ze een gram GOUD.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$