Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8145 artikelen gevonden. Artikel 4246 tot 4250
Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: woensdag 10 juli 2013

Japanners kopen meer GOUD

Japanners tonen steeds meer belangstelling voor GOUD. Niet alleen groeide het grootste Japanse GOUD-ETF het afgelopen jaar al met 10%, ook wordt er steeds meer fysiek GOUD gekocht. Tussen januari en mei voerde Japan 2,5x zoveel GOUD in als vorig jaar. Particuliere beleggers zoeken bescherming tegen een verdere waardedaling van de yen.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 10 juli 2013

IMF waarschuwt Suriname voor lagere GOUDprijs

De dalende GOUDprijs kan een zware rem zetten op de economische groei in Suriname. Dat stelt het Internationaal Monetair Fonds (IMF) in een rapport over het Zuid-Amerikaanse land.

Bron: adbroere.nl
Geplaatst: woensdag 10 juli 2013

Euro is feitelijk al ingestort

Euro is feitelijk al ingestort; een andere en vernieuwende visie

De euro, het product van de megalomane elite, wordt ten koste van de Europese bevolking overeind gehouden.  Thomas Bachheimer, voormalig financieel handelaar en de huidige president van het GOUDstandaard Instituut, uit in een interview felle kritiek op de Europese politici. 'Ze moeten ophouden met liegen over de euro,' zegt hij. 'Hoe langer de euro in leven wordt gehouden, des te meer zal de burger worden onteigend en van zijn rechten worden beroofd.' Over de eu zegt Bachheimer:  'Spijtig dat de Europese bevolking nog steeds niet massaal in opstand is gekomen tegen het ontdemocratiseringsproces door de EU, en de bevolking in bijvoorbeeld Duitsland en Nederland heel gelaten hun financiële soevereiniteit prijsgeven en toestaan dat hun regeringen voor honderden miljarden garant staan voor de schulden en uitgaven van andere eurolanden.' Door de petitie 'Positieve wending in Nederland' te tekenen tonen we massaal aan dat we de rampspoed van de eu, banken en mno's niet gelaten over ons heen laten komen!

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 10 juli 2013

Merrill Lynch kijkt weer naar boven voor GOUD

Mary Ann Bartels, TA specialist bij Merrill Lynch, geeft haar visie op de GOUDprijs. Ze is er nog niet van overtuigd dat de definitieve bodem bij GOUD al geplaatst is, maar denkt dat later op het jaar de prijs hoger kan naar 1478 dollar.

Bron: prijsvangoud.nl
Geplaatst: woensdag 10 juli 2013

Artikel uit 1981: 7.000 ton GOUD verwijderd uit Fort Knox!

Een opmerkelijk artikel van Silver Doctors is verschenen waarin is te lezen dat er in de periode 1973 – 1974 voor een duizelingswekkende 7.000 ton aan GOUD is weggehaald uit Fort Knox. De site baseert zich op een artikel uit 1981 waarin wordt aangegeven dat verschillende mensen vrachtwagens volgeladen met fysiek GOUD af en aan reden vanuit de grootste kluis ter wereld.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$