Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 426 tot 430
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 8 november 2016

Wat is de rol van centrale banken in het digitale tijdperk?

Vrijdag 14 oktober 2016 werd voor de derde keer het evenement Reinvent.money georganiseerd door Paul Buitink. Het Event ging over de toekomst van geld en monetaire hervorming en er waren ruim 700 mensen aanwezig. Het werd dit jaar georganiseerd in samenwerking met Studium Generale, Stichting Full Reserve en Stichting Ons Geld. GOUDvergelijken.nl was voor de derde keer op rij hoofdsponsor van het Evenement. Hieronder de eerste video: Defining the next step in the evolution of money. Wat is de rol van centrale banken in het digitale tijdperk?

[...]

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 8 november 2016

Duitser verliest Ç40 miljoen aan GOUD in opslag

De Duitse zakenman Günter Püschmann heeft zijn GOUD nooit meer teruggezien, nadat hij het in 1956 bij een Zwitserse en een Canadese bank in bewaring bracht. In 2010 wilde de man zijn vermogen in GOUD – ongeveer duizend kilo met een marktwaarde van bijna €40 miljoen – bij de bank ophalen, maar daar kreeg hij te horen dat het GOUD er niet meer lag. Het edelmetaal was naar Canada getransporteerd en daar kon men geen enkel bewijs vinden dat het edelmetaal eigendom was van de zakenman.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 8 november 2016

Waar is de 1 ton GOUD van overleden failliete zakenman?

De Duitse zakenman G├╝nter P├╝schmann was 1 ton GOUD kwijt, met een waarde van ruim 40 miljoen euro. Hij stierf in mei op 82-jarige leeftijd. Hij was jarenlang in felle strijd verwikkeld met de Zwitserse bank UBS, een van de belangrijkste vermogensbeheerders ter wereld.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 7 november 2016

Infographic: Alles wat u moet weten over olie

Altijd al meer feiten willen weten over onze olie economie? Wie zijn de grootste olieproducerende landen? Waar is de olieprijs het duurst en waar is olie goedkoop? Wat is de wereldwijde productie van olie? Wat zijn de wereldwijde olievoorraden? Wie vebruiken het meest van het zwarte GOUD en welke oliebedrijven zijn het grootst? In deze onderstaande en zeer uitgebreide infographic alles wat u moet weten over olie.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: maandag 7 november 2016

GOUDprijs lager na afsluiting FBI onderzoek

De GOUDprijs daalde maandagochtend met 1,3% naar $1.288 per troy ounce, nadat de FBI bekendmaakte dat ze geen strafbare zaken kon vinden in de emails van Hillary Clinton. De conclusie van de Amerikaanse opsporingsdienst kwamen zondagavond voor velen als een verrassing, omdat het onderzoek pas anderhalve week geleden weer geopend werd en betrekking heeft op vele tienduizenden emails.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$