EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 426 tot 430 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 8 februari 2017

GOUDprijs naar $1300 volgens beleggingsveteraan

De GOUDprijs zal ondanks de recente stijging dit jaar verder aantrekken. De voornaamste reden is dat de......

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: woensdag 8 februari 2017

Wanneer GOUD en obligaties samen stijgen, moet je oppassen

Het gebeurde in 1973 en in 1987. En beide keren zorgde het ervoor dat de aandelenmarkt een forse correctie moest ondergaan. Wanneer obligaties en GOUD in tandem stijgen, moeten beleggers op de aandelenmarkt oppassen.

Na een zwak 3e en 4e kwartaal 2016 zit de GOUDprijs terug in lift en noteert het gele edelmetaal weer vlot boven de grens van $1.200. Hoewel obligaties dit jaar even een stap terug zetten, stegen de rentes in het najaar fors. Wanneer beide activa stijgen, voorspelt dit niet veel goeds.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 8 februari 2017

GOUDprijs loopt op tot hoogste niveau in drie maanden

De GOUDprijs is woensdag opgelopen tot het hoogste niveau in drie maanden tijd. De internationale politieke onrust sinds Donald Trump in de Verenigde Staten aan de touwtjes trekt, maakt beleggers onzeker. 

Daarmee valt de 'vlucht' naar het edelmetaal als relatief veilige haven te verklaren.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 8 februari 2017

GOUDmijnsector terug op overnamepad

Na een aantal moeilijke jaren gaan de GOUDmijnen opnieuw op overnamepad. Door de stijging van de GOUDprijs en door kostenverlagingen staat de sector er beter voor, waardoor ze eindelijk de ruimte hebben hun ondergrondse GOUDreserves aan te vullen. Dat doen ze niet alleen door nieuwe investeringen in bestaande mijnen, maar ook door andere bedrijven in de sector over te nemen.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: dinsdag 7 februari 2017

Is het nu nog verstandig om GOUDmijnaandelen te kopen?

Net als de analisten van het GOUD en Zilver Rapport van Slim Beleggen is Doug Casey een man die al het een en ander heeft gezien en meegemaakt op de GOUD- en zilvermarkt. Op een vraag of het nu verstandig is om nog te beleggen in GOUD- en zilvermijnaandelen, antwoorde hij met een verhaal zoals onze analisten er ook verschillende kunnen vertellen.

In het geval va Doug Casey gaat het over Fortuna Silver Mines. Begin januari 2006 gaf Casey een koopaanbeveling voor de zilvermijn aan CAD 1,15. Dit was nadat de zilvermijn 500% was gestegen. Je zou je dus kunnen afvragen of het nog de moeite was om te beleggen in een aandeel dat al zo’n sterke stijging achter de rug had.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs