EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4251 tot 4255 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: maandag 19 augustus 2013

Profiteer van de transfer van de welvaart via GOUD en zilver

Er is een reden waarom GOUD van het westen naar het oosten vloeit. In het westen zijn we nog onwetend over wat er komen gaat. We geloven nog steeds in ons fiatgeld, we geloven nog steeds in de capaciteiten van onze politici, we geloven nog steeds dat onze overheid ons zal redden, we geloven nog steeds dat een ander de problemen zal oplossen. En ondertussen wordt onze welvaart getransfereerd naar de andere kant van de wereld.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 19 augustus 2013

India Gold Convention bevestigt dat vraag naar GOUD groot blijft

Afgelopen weekend kwam er belangrijk nieuws uit India, nieuws dat de GOUDprijs een extra duwtje in de rug kan geven. De India Gold Convention bevestigde namelijk dat de vraag naar GOUD in India groot blijft. De geruchten dat de vraag naar GOUD terugvalt missen dus elke grond van waarheid.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 19 augustus 2013

Is dit het grootste bewijs dat JP Morgan geen GOUD meer heeft?

Eerder was er al het bericht dat JP Morgan zich wil ontdoen van zijn tradingactiviteiten in grondstoffen. JP Morgan is volgens geruchten een van de grootste "manipulators" op de grondstoffenmarkt nadat het Bear Stearn voor een appel en een ei kon overnemen. Nu blijkt dat JP Morgan (Chase) ook zijn gebouw, 1 Chase Manhattan Plaza, wil verkopen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 19 augustus 2013

Zilver super bullish in deze zeer lange termijn grafiek

Onderstaande zeer lange termijn grafiek van zilver, 30 jaar, laat zien dat de zilverprijs momenteel bezig is met een beweging die zeer bullisch zal zijn. Voorwaarde is wel dat de zilverprijs de lange termijn weerstand van $ 50 doorbreekt in de komende maanden/jaren. Als dat gebeurt, komt zilver (net als GOUD bij $ 850) in de tweede fase terecht van de seculaire stierenmarkt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 19 augustus 2013

Sentiment GOUDmijnaandelen is zo bearish, koersen alleen maar kunnen stijgen

Wat is er mis met de GOUDmijnaandelen? Wie het weet mag het zeggen. Het verhaal is inmiddels genoegzaam bekend: het GOUD heeft een stevige correctie ondergaan maar bij de GOUDmijnaandelen was er sprake van een heuse slachtpartij zonder enig onderscheid van kwaliteit of een gebrek daaraan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs