Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8162 artikelen gevonden. Artikel 4251 tot 4255
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 14 juli 2013

GOUD en zilver report (Week 28)

Het laatste nieuws uit de GOUD- en zilvermarkt lees je op Marketupdate. Deze week stegen de prijzen van GOUD en zilver met meer dan 3%. In dollars gingen de koersen zelfs meer dan 5% omhoog.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 12 juli 2013

BAM! Weer een overname voor het GOUD & Zilver Rapport

Het begint weer stilaan overnames te regenen in de GOUD- en zilversector. Dit hoeft echter niemand te verbazen, nu deze aandelen aan bradeerprijzen te koop zijn.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 12 juli 2013

Shanghai Gold Exchange zet GOUDmarkt op de kop

De GOUDhandel was jarenlang het domein van de Comex, het handelsplatform waar vrijwel uitsluitend claims op GOUD verwisseld worden. Een groot verschil met Shanghai, waar men bij meer dan één op de vier contracten fysieke uitlevering van GOUD vraagt. en de Chinezen kopen steeds meer!

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 12 juli 2013

De populairste trade van het moment: dump GOUDmijnen!

We waren er al uit dat dit het algemene sentiment was, maar gisteren kregen we de bevestiging van het massamedium Yahoo Finance…GOUDmijnaandelen zijn de meest gehate belegging in jaren!

In Breakout, een veel bekeken trading-TV-programma van de website, wordt voor het eerst uitgepakt met ‘The Trade’, een nieuw tradingsegment. De eerste en populairste trade van het moment is om GOUDmijnaandelen te dumpen (lees: shorten).

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 12 juli 2013

Wordt dit de ‘moeder der short squeezes’ in GOUD?

Het ziet er stilaan naar uit dat de markten inzien dat er GEEN tapering komt door de Fed… en waarom kijken we bij Slim Beleggen daar niet raar van op?

De Fed is voorlopig met handen en voeten gebonden aan haar opkoopschema van Amerikaanse schuld, want niemand anders moet dit schuldpapier nog hebben. De Amerikaanse centrale bank is tegenwoordig goed voor het grootste deel van de staatsobligatiemarkt.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$