Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 4256 tot 4260
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 8 juli 2013

Zuid-Afrikaanse GOUDmijnen draaien vaker verlies

Door de daling van de GOUDprijs draaien steeds meer GOUDmijnen in Zuid-Afrika verlies. Ze moeten personeel ontslaan en niet-rendabele mijnen sluiten. De productiekosten zijn in drie jaar tijd verdubbeld, terwijl de GOUDprijs daalt.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 8 juli 2013

Marketupdate is weer terug!

Marketupdate is weer terug van weggeweest. Na een vakantiestop van drie weken kunnen we de ontwikkelingen op de financiele markten weer met een frisse blik aanschouwen en analyseren. Vanaf vandaag leest u iedere werkdag weer een handvol nieuwsartikelen over de GOUDmarkt en de financiële markten in het algemeen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 8 juli 2013

Ben jij ook klaar om deze goedkope aandelen te kopen?

Nog voor de onrusten in Brazilië, Egypte, Turkije en Indonesië lagen de groeimarkten in de laagste schuif bij de beleggers (samen met de GOUDmijnaandelen). Maar het bekende gezegde luidt: “Als er bloed door de straten vloeit, is het tijd om stilaan die aandelen mee op te nemen in portefeuille”. Ben jij ook klaar om deze goedkope aandelen te kopen?

Na meer dan een decennium aan sterke groei, gedreven door de bouwwoede in China en de immense honger naar grondstoffen, begon de machine van de groeilanden te sputteren. De grondstofprijzen zitten in een dalende lijn en de geldcreatie van de centrale banken lijkt inflatie te veroorzaken in de groeilanden in plaats van de eigen economieën.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zondag 7 juli 2013

Biflatie Bulletin : Het GOUDen boek

Het Sprott Gold Book : de culminatie van 12 jaar investeringservaring wordt u hierbij gratis aangeboden, met de complimenten van deskundige Eric Sprott van de Canadese Sprott Group.  Al wat u hoeft te doen is de (eveneens gratis) nieuwsbrief Insights in uw mailbox willen ontvangen en dat kunt u

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 5 juli 2013

GOUD en Treasuries slachtoffer van degelijk jobrapport

Amerika creëerde afgelopen maand 195.000 extra jobs. Het is de derde maand op rij dat er ongeveer 200.000 jobs bijkomen. De Amerikaanse economie lijkt nu echt wel aan te slaan. De werkloosheidsgraad steeg lichtjes tot 7,6 %. Dit nieuws zette de aandelen in vuur en vlam terwijl GOUD en US Trasuries in het rood doken.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$