EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4256 tot 4260 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: maandag 19 augustus 2013

JPMorgan verkoopt zijn GOUDkluis in New York

JPMorgan heeft aangekondigd zijn kantoor in New York, het One Chase Manhattan Plaza, in de verkoop te zetten. De bank hoopt ongeveer $600 mil te kunnen verdienen aan het iconische gebouw.

Op zichzelf is dit geen opzienbarende gebeurtenis, ware het niet dat JPMorgan’s fysieke edelmetaal onder dit gebouw ligt opgeslagen. De kluis is onlangs in het nieuws gekomen vanwege het vreemde feit dat deze pal naast de grootste GOUDkluis ter wereld ligt, namelijk die van de Federal Reserve. Er wordt beweerd dat de twee kluizen met elkaar verbonden zijn.

Lees verder op CD Fund.com
Geplaatst op: maandag 19 augustus 2013

Negatieve commentaren over GOUD zijn een betrouwbare contra-indicator

Hij heeft weer eens met veel lawaai op de deur geklopt om een mening te verkondigen die op zijn zachtst gezegd omstreden is. We hebben het natuurlijk over Nouriel Roubini, de universiteitsprofessor uit New York, die er een winstgevende bezigheid van heeft gemaakt om onheilsboodschappen aan de man te brengen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 19 augustus 2013

GOUD biedt bescherming tegen van alles en nog wat”

Als we heel wat waarnemers mogen geloven blijven we best zoveel mogelijk uit de buurt van GOUD en andere edele metalen. Veel origineels bevatten hun adviezen meestal niet, als puntje bij paaltje komt praten ze elkaar gewoon maar wat na. Als de GOUDprijs stijgt zijn ze er allemaal als de kippen bij om ons GOUD te doen kopen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 19 augustus 2013

50 redenen om GOUD te kopen

GOUD boekte een stijging van 5 procent vorige week, niet slecht voor een edelmetaal dat niemand moet hebben. Het is niet dat men GOUD niet meer interessant vindt, zegt een analist, het is dat iedereen GOUD haat. Een goede basis voor de stijging van de GOUDprijs volgens BusinessInsider.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 16 augustus 2013

JP Morgan zegt: “Koop GOUD

Het kan verkeren zei Bredero, JP Morgan, officieus een van de grootste manipulators van de GOUDprijs raadt zijn klanten aan om GOUD te kopen. Met een stijging van 15 procent de afgelopen maand en het juk John Paulson dat werd afgeworpen, lijkt de tijd ook voor JP Morgan rijp om positief te worden voor GOUD, aldus BusinessInsider .

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs