Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8162 artikelen gevonden. Artikel 4256 tot 4260
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 12 juli 2013

Chinezen zullen vluchten in GOUD (met alle gevolgen van dien)

Chinezen zullen op zoek gaan naar een nieuwe vluchthaven en daar zal de GOUDprijs van profiteren. Sudakshina Unnikrishnan, commodities analyst bij Barclays Research, denkt dat de Chinezen weer GOUD gaan kopen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 11 juli 2013

GOUDmijnaandelen op het beste koopmoment in 13 jaar!

Vrijwel niemand hecht nog enig geloof in GOUDmijnaandelen. Zelfs de analisten met een lange staat van dienst wierpen recent de handdoek in de ring: zelfs voor hun is de ‘pijn’ ondragelijk geworden.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 11 juli 2013

GOUD verhuist massaal naar China

Er wordt steeds meer fysiek GOUD ingevoerd in Hong Kong, de stadstaat die men kan beschouwen als een doorvoerhaven van het Chinese vasteland. In 2012 werd er netto 743 ton GOUD ingevoerd, bijna een kwart van de wereldwijde vraag! In 2013 zal dat volume ruimschoots overtroffen worden.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 11 juli 2013

GOUDprijs stijgt door uitspraken Bernanke

De GOUDprijs is weer in de lift. Gisteravond liet Fed-voorzitter Bernanke weten dat de arbeidsmarkt voorlopig nog monetaire stimulering nodig heeft en dat de lage rente daar ook ruimte voor biedt. De helft van het comité wil eind dit jaar het QE programma stopzetten.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 11 juli 2013

4 redenen voor een LAGERE GOUDprijs dit najaar

Afgelopen week deelden we 4 redenen waarom de GOUDprijs zou stijgen dit najaar. Volgens vermogensbeheerder BlackRock zal GOUD echter nog verder zakken. De vrees voor massale inflatie bleek onterecht & dat betekent slecht nieuws voor GOUD.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$