EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
24
kliks
Bron: BNR.nl
20
kliks
19
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4261 tot 4265 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: vrijdag 2 augustus 2013

Wachten op het volgende macro-evenement waardoor iedereen terug GOUD wil

Het grootste verhaal dezer dagen op de GOUDmarkt is het verschil tussen de papieren prijs en het verhaal van fysiek GOUD. Het is moeilijk om te zeggen hoe die verder gaat evolueren, maar als banken de elektriciteitsmarkt, de aluminiumprijs, de oliemarkt en de LIBOR kunnen manipuleren, waarom zouden ze dit dan niet doen met de GOUDmarkt?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 2 augustus 2013

GOUDprijs opnieuw onder kaap van 1.300 dollar

De GOUDprijs is vandaag na verrassend goede Amerikaanse conjunctuurcijfers stevig gedaald en voor het eerst sinds twee weken opnieuw onder de kaap van de 1.300 dollar terechtgekomen. De prijs voor een ounce GOUD daalde vanmorgen met 1,58 procent tot 1.287,14 dollar.

[...]

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 2 augustus 2013

Junior GOUDmijnen extreem ondergewaardeerd

We krijgen hier al eens het verwijt dat we aandelen of sectoren aanbevelen die alleen maar dalen. De (junior) GOUDmijnen horen daarbij. Maar het is een feit dat de junior GOUDmijnen nu eenmaal extreem ondergewaardeerd zijn, zelfs bij een dalende GOUDprijs. Onderstaande grafiek komt van US Funds. Zo’n onderwaardering kan niet blijven duren.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 2 augustus 2013

GOUD staat voor sterke correctie

Ik kwam onderstaande tweet tegen van Gerald Celente. De GOUDprijs noteert nu iets boven de $ 1.300. Tot voor kort was dit niveau een weerstand. Nu is het al enige tijd een steun geworden. Vandaag staan de werkloosheidscijfers op het programma. Deze cijfers hebben de laatste maanden de GOUDprijs ALTIJD naar beneden geduwd. De kans is dus groot dat we vandaag door de steun van $ 1.300 zakken.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 1 augustus 2013

GOUDkoers omhoog na positieve woorden van de FED

De gehele week waren de markten in de ban van het statement van de FED, waarbij zou worden uitgesproken of de steunmaatregelen nog langer van kracht zouden blijven, of dat de FED de maatregelen langzaam gaat afbouwen. Uiteindelijk heeft de FED aangegeven dat er voorlopig nog extra geinvesteerd zal worden om de economie aan te gang te houden, waardoor de GOUDkoers opveerde na een aantal dagen van onzekerheid.

Lees verder op prijsvangoud.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs