EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
38
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
30
kliks
22
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4266 tot 4270 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 1 augustus 2013

Freegold theorie bereikt de mainstream media

Freegold, het systeem waarin het betalingsverkeer op fiat geld gebaseerd is en men spaart in fysiek GOUD, krijgt steeds meer bekendheid in de media. In de laatste aflevering van Prime Interest op nieuwszender Russia Today komt het onderwerp ook aan bod. Russia Today sprak met Edward Moyer over de neergang van de dollar en de opkomst van Freegold, een systeem dat het monetaire stelsel zou kunnen hervormen.

Lees verder op marketupdate.nl
Geplaatst op: donderdag 1 augustus 2013

WGC: Bernanke bepaalt de GOUDprijs niet

De World Gold Council heeft gesproken: "

De World Gold Council heeft gesproken: "

Stop holding your breath at every word out of Ben Bernanke's mouth". De W.G.C. waarschuwt dat beleggers niet teveel moeten kijken naar 'tapering' of niet om de GOUDprijs te bepalen. Negatieve reële rentevoeten ondersteunen de GOUDprijs, maar dit wil niet zeggen dat de GOUDprijs het niet goed zal doen als de rentevoeten stijgen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 1 augustus 2013

Nederlandsche Bank bewaarde GOUD uit nazibuit

De Nederlandsche Bank heeft aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog besmet naziGOUD in bewaring genomen. Zes dagen nadat Duitsland op 15 maart 1939 Praag had bezet, namen de nazi's het GOUD van de Tsjechische bank in beslag. De week daarna wisten de Duitsers met hulp van de Britse centrale bank deze GOUDvoorraad naar de Nederlandse en Belgische centrale banken te verplaatsen.

Lees verder op volkskrant.nl
Geplaatst op: donderdag 1 augustus 2013

Hoogste GOUDtransfers bij LBMA in 12 jaar

Voor diegene die nog niet willen geloven dat er een enorme vraag is naar fysiek GOUD, laat de LBMA London Bullion Market Association) weten dat er in de maand juni het hoogst aantal fysiek GOUD werd verhandeld tussen dealers in 12 jaar tijd. Dit is de tweede opeenvolgende maand dat er een nieuwe record wordt opgetekend.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 1 augustus 2013

GOUD confiscatie en de gevolgen

GOUD confiscatie en de gevolgen

GOUD confiscatie en de gevolgen

Gelukkig hebben wij inmiddels een aantal oplettende en ter zake kundige lezers die ons soms reacties sturen die het label “artikel” verdienen. Zo ook de zojuist ontvangen reactie van “jhon” n.a.v. van ons eerder geplaatste artikel over de confiscatie van GOUD. De schrijver gaat in zijn reactie die hier volgt uitvoerig in op de mogelijke gevolgen van een eventuele GOUD confiscatie en geeft tevens een suggestie om deze te kunnen omzeilen. Een interessant stuk, lezen en daarna handelen. “Jhon”bedankt.

Lees verder op geennieuws.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs