EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4266 tot 4270 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: vrijdag 16 augustus 2013

Marc Faber over GOUDmijnaandelen: kopen, kopen, kopen

Het klinkt misschien vreemd uit de mond van iemand die ze Dr. Doom noemen en die alom hel en verdoemenis predikt, maar de Zwitser Marc Faber (want dat is ie wel degelijk van geboorte) heeft toch een sector gevonden waar hij in gelooft. Dat is misschien nog zacht uitgedrukt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 16 augustus 2013

Dieptepunt van de GOUDprijs achter de rug?

Het zou zomaar kunnen dat het dieptepunt van de GOUDprijs achter de rug is. Het heeft alles te maken met het sentiment. Wanneer iedereen bearish is, alleen nog maar lagere koersen verwacht – dàt is meestal het dieptepunt. Immers: iedereen heeft dan reeds verkocht. Net zoals het tegengestelde waar is: wanneer de verwachting van de markt uitsluitend bullish is, rest er niemand meer om te kopen, en ook dan krijg je een omslag. Op vrijdagochtend schommelt de koers van GOUD rond de $1360 per troy ounce. De prijs zilver staat momenteel op $23,- per 31,1 gram.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 16 augustus 2013

Aziatische vraag naar GOUD explodeert

Bullion banks verdienen de laatste tijd grof geld door GOUD uit de Comex te halen en te verkopen op de Shanghai Gold Exchange. De GOUDprijs op de Shanghai Gold Exchange noteert met een premie van $ 22 ten opzichte van de prijs in New York. Deze premie komt er door de ongeziene vraag naar GOUD in Azië.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 16 augustus 2013

Shanghai-index schiet 5% hoger!

Er zijn mooie tijden in het verschiet voor de abonnees van Slim Beleggen. Nadat eerder de GOUDmijnaandelen uit de startblokken schoten, sprong de Chinese Shanghai-index plots +5% hoger.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 15 augustus 2013

Historische 24 uren in de GOUDmarkt…

Het is zo ver: we gingen voorbij het figuurlijke kantelpunt in de GOUDmarkt. In de afgelopen 24 uren waren we getuige van een zelden geziene samenloop van omstandigheden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs