EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
36
kliks
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4271 tot 4275 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 1 augustus 2013

De laatste keer in deze situatie steeg GOUD 71 % op 13 maanden

Volgens Dennis Gartman hebben we de bodem voor GOUD gezien. Hij is momenteel koper van GOUD en zal dit blijven doen. Gartman is een trader en kijkt graag naar het sentiment. Het sentiment was zo negatief rond GOUD dat de prijs alleen maar kon stijgen. Dat is hetgeen we nu zien. De laatste keer dat het sentiment rond GOUD zo slecht was, steeg de GOUDprijs 71 % op 13 maanden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 31 juli 2013

Rick Rule: “GOUD staat voor een enorm herstel”

Rick Rule heeft al vele watertjes doorzwommen en weet dus waar hij over spreekt. Hij is vermoedelijk een van de beste grondstofanalisten die er rondlopen op deze wereld. Volgens Rule zijn er gezien de huidige omstandigheden op de GOUDmarkt twee mogelijke oplossingen: a) fors herstel of b) GOUD verdwijnt, aldus een interview met Bull Market Thinking.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 31 juli 2013

Moeten we ons instinct volgen met GOUD?

Er zijn altijd potentiële catastrofes die zo bedreigend zijn dat we de nodige stappen moeten zetten om ons te beschermen, ook al weten we dat die mogelijkheid dat zo'n catastrofe voorvalt zeldzaam is. Het is als een kleine brandblusser in de kast zetten en hopen dat je het nooit zal moeten gebruiken. Met de geldcreatie van deze tijd is het dus nodig om u in te dekken.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 31 juli 2013

Obligaties gedekt door GOUD als vervanger voor de klassieke GOUDstandaard

Een interessant artikel op Slim Beleggen, waarin een gesprek staat met Komal Sri-Kumar. Deze geeft aan dat we af moeten van het idee van de GOUDstandaard, omdat het verband tussen de hoeveelheid GOUD en de totale hoeveelheid geld die in de markt aanwezig is compleet is verstoord. Hierdoor is het bijna niet mogelijk om de “klassieke” GOUDstandaard zoals deze ooit door Bretton Woods is bedacht weer in het leven te roepen.

Lees verder op goudbubbel.nl
Geplaatst op: woensdag 31 juli 2013

BoE hielp Nazi's geplunderd GOUD te verkopen

An official history, written in 1950 but posted online for the first time on Tuesday, detailed how the "Old Lady" transfered gold held in its vaults to the Germans despite the UK Government of the day placing a freeze on all Czech assets held in London.

Lees verder op co.uk
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs