Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 4276 tot 4280
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 27 juni 2013

GOUDprijs ligt lager dan de kostprijs

De marginale kostprijs (de kosten die één extra product met zich brengt) in de GOUDmijnsector ligt rond de $ 1.300, inclusief capex (kosten voor ontwikkeling of levering van niet-verbruikbare onderdelen van een product of systeem (investering) zegt Zerohedge...

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 27 juni 2013

De GOUDcrash op Twitter

Het is altijd interessant om de meningen te lezen van zoveel mogelijk "experten". Twitter is daar het ideale gebeuren voor. Hieronder ziet u de interessantste uitspraken over de daling van de GOUDprijs de laatste dagen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 27 juni 2013

Goldman Sachs ziet nu een bodem voor GOUD

Goldman Sachs veranderd het geweer van schouder inzake GOUD. Tot voor kort was de Amerikaanse zakenbank zeer negatief over de prijs van het gele edelmetaal. Meer nog, ze stond zelfs mee aan de basis van de sell off in april.

Maar nu verwacht het hoofd van de grondstoffendivisie een bodem voor GOUDprijs op de korte termijn. Ook over de langere termijn zal GOUD rond het huidige niveau blijven handelen, aldus Goldman Sachs.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 27 juni 2013

GOUDprijs daalt naar laagste punt in 3 jaar

De GOUDprijs staat momenteel op het laagste punt sinds augustus 2010. De prijs van een troy ounce GOUD is inmiddels weer onder de €1.000,- gedaald. Sinds de piek de zomer van 2011, is de GOUDprijs nu ongeveer 35% gedaald.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 27 juni 2013

Peter Schiff: “Het zal moeilijk worden om GOUD terug te kopen”

Peter Schiff werd op CNBC gevraagd naar de aanhoudende verkoopgolf van GOUD. Volgens Schiff is dit het resultaat van de totale exit van het speculatieve geld in de GOUDmarkt. Maar eens als dit opklaart, kan de GOUDprijs sneller gaan stijgen dan dat de prijs vandaag naar beneden dondert.

Het zal dan voor iedereen die GOUD verkocht heeft heel moeilijk worden om het GOUD terug te kopen. Want denk eraan, de Fed zal niet verkrappen of temperen, maar juist hun aankopen van staatspapier verhogen en versnellen, adus Schiff.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$