Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8136 artikelen gevonden. Artikel 4276 tot 4280
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 2 juli 2013

Rusland begint handel in fysieke edelmetalen

De beurs in Moskou begint aan het eind van 2013 met de handel in fysiek GOUD en zilver. In 2014 is het ook de bedoeling om handel te starten in palladium en platina. De handel in de fysieke edelmetalen moet de liquiditeit in de markt vergroten en meer deelnemers aantrekken.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 2 juli 2013

Ook een enorme rush naar fysiek koper

Er is niet alleen een ware rush naar fysiek GOUD in China door de forse daling van de GOUDprijs, er is ook een rush gaande naar fysiek koper door de forse daling van de koperprijs. Aziatische landen, met China op kop, maken gretig gebruik van zwakke papieren prijzen om fysieke grondstoffen in te slaan, aldus

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 2 juli 2013

India importeert nu 1/2 van de globale jaarproductie van zilver

Wat is de grote winnaar van de "war on gold" in India denk je? Inderdaad, zilver. Nu de Indische overheid steeds meer de aankoop van GOUD aan banden wil leggen, zijn de Indiërs verplicht over te stappen op de zwarte markt voor GOUD of … naar zilver. De vraag naar zilver is de laatste maanden geëxplodeerd.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 2 juli 2013

Q&A met Jim Sinclair

In onderstaande video beantwoordt Mr. Gold, Jim Sinclair vragen van luisteraars van Sprott Money News.

We hebben de vragen uitgeschreven, u kunt het interview bekijken om de antwoorden te krijgen van een van de meest legendarische GOUDkevers van de laatste decennia.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 1 juli 2013

‘Doet u mij maar een bubbel’

“We moeten bubbels omarmen. In elk geval tot op een zeker punt.”Frances Hudson is 

global thematic strategist bij het Schotse Standard Life Investments. Volgens Hudson is er geen wezenlijk verschil tussen de tulpenbubbel van een paar eeuwen geleden en de GOUDbubbel die we nu leeg zien lopen. “Bubbels zijn er altijd geweest en zullen er altijd zijn, omdat we steeds weer in dezelfde valkuilen trappen.”Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$