EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4281 tot 4285 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: vrijdag 9 augustus 2013

James Turk voorspelde in 2003 zilverprijs van $400,- tussen 2013 en 2015

James Turk is de directeur van de Goldmoney Foundation. In oktober 2003 voorspelde hij voor de – toen – komende tien jaar een fysiek zilver tekort tegen 2013/2015 en een prijs van – houd u vast – 400 dollar voor zilver en 8000 dollar voor GOUD. Het was geen natte-vinger-werk want Turk geldt als een wereldwijde autoriteit op het gebied van de edelmetalen en dergelijke mensen kletsen niet uit hun nek; ze hebben immers een waardevolle reputatie te bewaken. Toch zit hij er vooralsnog flink naast, al is het natuurlijk nog lang geen 2015.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 8 augustus 2013

Rick Rule: “GOUDmijnaandelen momenteel aantrekkelijker dan GOUD

Het lijdt geen twijfel dat de huidige zwakte bij het GOUD een fenomeen van voorbijgaande aard is. Zwartkijkers zien het niet meer zitten met het GOUD en hebben hun posities verlicht of zelfs helemaal afgebouwd. Dat is een zware beslissingsfout die ze zich hoe dan ook zullen beklagen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 8 augustus 2013

GOUDkoorts in Paraguay

Een gat in de grond is niet zo spannend, maar dat verandert snel als er een GOUDen schat te vinden is. Ongeveer 20 kilometer buiten de hoofdstad van Paraguay zoekt men koortsachtig naar een vermeende schat ter waarde van $453 miljoen. Er zijn aanwijzingen gevonden dat er op de betreffende locatie veel GOUD begraven is door Francisco Solano López, een oude president die in de 19e eeuw aan de macht was in het Zuid-Amerikaanse land.

Lees verder op marketupdate.nl
Geplaatst op: donderdag 8 augustus 2013

Afschaffen Fannie Mae en Freddie Mac kan rente woonkredieten omhoog jagen

Het Amerikaans Congres loopt rond met plannen om Fannie Mae en Freddie Mac af te schaffen. Beide bedrijven garanderen woonkredieten en hebben een belangrijke rol gespeeld bij de uitbouw van de Amerikaanse vastgoedmarkt. Ze maken namelijk voor veel Amerikanen de toegang tot de huizenmarkt makkelijker.

Maar tijdens de grote financiële crisis van 2008-2009 liep het GOUD fout met Fannie Mae en Freddie Mac. De beide mastodonten moesten gered worden met het geld van de belastingbetaler, een operatie die in totaal een bedrag van 187 miljard dollar kostte.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 7 augustus 2013

Opmerkelijk drukke handel op de Shanghai Gold Exchange

De Europese en de Amerikaanse investeerders hebben het GOUD op grote schaal in de steek gelaten maar dat is niet het geval met de Chinezen. De afgelopen weken was er uiterst drukke handel in GOUD op de The Shanghai Gold Exchange die de rol van de COMEX als toonaangevende GOUDmarkt lijkt over te nemen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs