Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8170 artikelen gevonden. Artikel 4296 tot 4300
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 5 juli 2013

GOUD en Treasuries slachtoffer van degelijk jobrapport

Amerika creëerde afgelopen maand 195.000 extra jobs. Het is de derde maand op rij dat er ongeveer 200.000 jobs bijkomen. De Amerikaanse economie lijkt nu echt wel aan te slaan. De werkloosheidsgraad steeg lichtjes tot 7,6 %. Dit nieuws zette de aandelen in vuur en vlam terwijl GOUD en US Trasuries in het rood doken.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 5 juli 2013

6 redenen om positief te zijn voor GOUD

GOUDbugs blijven altijd in GOUD geloven en zien GOUDprijzen tot in de hemel, andere kopen GOUD als verzekering tegen onzekere tijden en voor die groep maakt de prijs niet uit en ten slotte zijn er diegene die GOUD zien als een barbaars relikwie en die de GOUDprijs liever zien dalen. Elke dag geeft elke groep andere redenen om zijn of haar gelijk te halen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 5 juli 2013

“Forse correctie in GOUD was nodig voor volgende fase in de stierenmarkt”

Gary Savage, uitgever van Smart Money Tracker, denkt dat de huidige correctie in de GOUDprijs het begin is van de volgende fase in de stierenmarkt.Nu is GOUD klaar voor zijn bubbelfase. Gary Savage geeft commentaar en advies en heeft het de laatste jaren beter gedaan dan de meeste hedge funds, zo staat op 

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 5 juli 2013

Pas op!! Dit aandeel kan nog verder zakken

Een van de sectoren waar de koersen alleen maar blijven dalen, is de sector van de GOUDmijnen. Hoewel de algemene GOUDindexen de laatste week enig herstel laten zien, is er een aandeel dat blijft dalen en daar zijn goede redenen voor. 

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 4 juli 2013

Rick Rule: er zal nog meer bloed door de straten vloeien

Voor tegendraadse beleggers is er een uitspraak die hen nauw aan het hart ligt: "je moet kopen als het bloed door de straten vloeit". De aanhangers van GOUD hebben al veel bloed door de straten zien vloeien dit jaar. En volgens Rick Rule zal er nog meer komen de komende maanden. Eind vorige maand had Rule het nog over de Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$