EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4301 tot 4305 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 25 juli 2013

Volgende fase GOUDbubbel: 200% bovenop de GOUDkoers?

  Meer lucht in de GOUDbubbel, maar niet voor lang! »

  Meer lucht in de GOUDbubbel, maar niet voor lang! »

Er zijn veel media en investeerders die zeer positief zijn over GOUD, en zoals ook te zien in de recente ontwikkeling van de GOUDkoers lijkt iedereen weer positief te zijn in het toekomstig verloop van de koers van het edelmetaal. Volgens handelaar Gary Savage is er echter een volgende fase in het opblazen van de GOUDbubbel aangebroken.

Lees verder op goudbubbel.nl
Geplaatst op: donderdag 25 juli 2013

Het Duitse GOUD is weg

Volgens de Deutsche Wirtschafts Nachrichten zegt William Kaye dat Duitsland veel te naïef is als ze denken dat ze hun GOUD ooit terug zullen zien. Het voormalige Duitse GOUD is er niet meer.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 24 juli 2013

Trader Gartman weer positief voor GOUD

Dennis Gartman heeft de uitgesproken mening van een trader die we al meermaals op onze site lieten horen. Echt consistent kan je zijn visies niet noemen, maar hij is wel een goede factor om te weten wat het sentiment bij het ‘korte’ geld is.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 24 juli 2013

Het eindspel voor GOUD komt dichterbij

We belichten bij beurs.com ook graag eens de andere kant van GOUD. De GOUDprijs mag dan een behoorlijk herstel hebben laten zien in de afgelopen weken, dit is volgens een analist van Roubini Global Economics absoluut geen reden om positief te worden. Grondstoffenspecialist Gary Clark stelt dat het ‘eindspel’ nadert.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 24 juli 2013

Comex loopt verder leeg

De Comex loopt verder leeg

De Comex loopt verder leeg

Deze keer werd er naast fysiek GOUD ook fysiek zilver onttrokken van de kluizen. Het is een zeer interessante evolutie om te volgen. Het onttrekken van fysiek GOUD uit de Comex is mogelijk een verklaring voor de stijging van de GOUDprijs. Het is afwachten of het onttrekken van fysiek zilver dezelfde reactie gaat teweeg brengen.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs