Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8128 artikelen gevonden. Artikel 4301 tot 4305
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 27 juni 2013

COMEX blijft leeglopen

De papieren GOUDprijs blijft dalen samen met de leegloop van fysiek GOUD uit de kluizen van de COMEX. Uit het laatste rapport van de COMEX blijkt dat er opnieuw 156.310 ounces versluisd zijn naar andere oorden. Deze keer ging het om de banken HSBC en Scotia Mocatta zegt Financial Sense...

Bron: beursduivel.be
Geplaatst: donderdag 27 juni 2013

Waar blijft de bodembel?

Nu de FED in redelijk duidelijke taal heeft gezegd dat de steunmaatregelen vrij snel zullen worden afgebouwd, schieten de rentes omhoog en de beurzen naar beneden. Het GOUD zet zijn vrije val onder de bodem van 1320 Dollar nog even voort en de AEX is inmiddels al tien procent gedaald. Kortom, echt saai op de Beurs kun je het niet noemen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 26 juni 2013

VIDEO: Wat nu met GOUD?

Bloomberg hield een rondvraag bij de analisten die negatief zijn over GOUD. Men wil weten waar men de GOUDprijs naartoe ziet gaan. Volgens BofA analist Michael Widmer kan de prijs nu snel naar zijn koersdoel, richting 1200 dollar per ounce.

De collega bij UBS Mike Ryan is het hoofdzakelijk eens met die aanname. De verkoopgolf kan zelfs doorzetten tot 1000 dollar per ounce in de komende periode.

Toch heeft BofA een koersdoel van 2000 dollar per ounce voor GOUD tegen 2015. Widmer legt hierna uit waarom…

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 26 juni 2013

De Top 5 van het USAA Precious Metals and Minerals Fund

Dan Denbow, beheerder van het USAA Precious Metals and Minerals Fund, blijft geloven in de GOUDmijnaandelen en dat o.a. om een voor de hand liggende reden. Investeren in GOUDmijnaandelen is investeren in GOUD met een rendement want de mijnbouwers kunnen een dividend uitkeren.

Zijn voorkeur gaat uit naar aandelen van bedrijven die een sterke cash flow genereren. Zijn favoriete aandeel binnen de sector is momenteel Goldcorp, dat over een grote capaciteit beschikt om de free cash flow op te drijven en zo ruimte vrij te maken voor een verhoging van het dividend.

Aussie Dollar en Canadian Loonie

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 26 juni 2013

Enkele gedachten over GOUD en Apple

GOUD en Apple waren eens de favoriete beleggingen van vele hedge funds en particuliere beleggers. Beide hebben jarenlang gewerkt aan hun tocht naar boven om na een blow-off fase terecht te komen in een dalende trend die ze niet kunnen breken. De vergelijking tussen beide stop daar dan ook, maar technisch gezien hebben ze veel met elkaar gemeen zegt Riskreversal...Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$