EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4306 tot 4310 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: vrijdag 26 juli 2013

Steeds meer GOUD gesmokkeld in India

Explosieve toename - Smokkelaars zijn creatief - Zwakke roepie - Import GOUD neemt af

Explosieve toename - Smokkelaars zijn creatief - Zwakke roepie - Import GOUD neemt af

In India wordt steeds meer GOUD het land in gesmokkeld, zo schrijft de Wall Street Journal. Niet verwonderlijk, want de import van GOUD via de officiële kanalen is door beperkende maatregelen van de regering steeds minder aantrekkelijk geworden. In juni werd de importheffing op GOUD nog verhoogd van 6 naar 8 procent en vanaf deze week ziet de regering erop toe dat GOUDhandelaren 1/5 deel van het geïmporteerde GOUD weer exporteren. Door deze maatregelen is het veel aantrekkelijker geworden om GOUD het land binnen te smokkelen. Dat gebeurt dan ook op steeds grotere schaal in India.

Lees verder op marketupdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 26 juli 2013

Aziaten houden vast aan hun GOUD

Er is een groot verschil tussen de benadering in het Westen en het Oosten wat GOUD betreft. De prijsdaling van GOUD heeft in het Westen de beleggers bijna allemaal naar de exit gestuurd terwijl ze in het Oosten vasthouden aan hun GOUD en zelfs nog zo veel mogelijk willen bij kopen, aldus 

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 26 juli 2013

GOUD shorts kunnen mogelijk meer fysieke levering vragen

Over heel de wereld wordt er momenteel jaarlijks zo'n $ 2 biljoen extra geld gecreëerd uit het niets. Dit komt overeen met 30 procent van de totale waarde van alle GOUD over heel de wereld (176.000 ton GOUD aan $ 1.200). De evolutie van de GOUDprijs volgt de laatste jaren de evolutie van de globale geldcreatie, al is het nu wel toe aan een inhaalbeweging.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 26 juli 2013

Steeds meer GOUD gesmokkeld in India

De Indiase regering voert een strijd tegen GOUD. De importheffing is al verhoogd naar 8% en sinds kort moeten importeurs verplicht 1/5 deel van de import weer exporteren. Het aanbod wordt kleiner, maar de vraag blijft groot. Het gevolg is een sterke toename in de smokkel van GOUD.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 26 juli 2013

China koopt dit jaar 1.000 ton GOUD

Volgens de World Gold Council zullen Chinezen dit jaar ongeveer 1.000 ton GOUD kopen, nog meer dan vorig jaar en ook meer dan India. Jarenlang was India de grootste afzetmarkt voor GOUD, maar dit jaar wordt ze ingehaald door de Chinezen. Vooral de vraag naar beleggingsGOUD neemt toe.

Lees verder op Goudstandaard.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs