EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
40
kliks
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
26
kliks
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4311 tot 4315 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 23 juli 2013

Gaat de Comex kopje onder?

GOUD-goeroe Jim Sinclair is gekomen met een opmerkelijke verklaring voor de sterke GOUDprijsstijging van gisteren (+3%). De GOUDvoorraden van de Comex, de instantie die de spot prijs van GOUD bepaalt, raken snel op.

Lees verder op CD Fund.com
Geplaatst op: dinsdag 23 juli 2013

Indiase centrale bank beperkt import GOUD

De Reserve Bank of India (RBI) heeft opnieuw beperkingen opgelegd aan de import van GOUD. Vanaf nu moet een vijfde deel van al het geïmporteerde GOUD ook weer geëxporteerd worden. Haalt een handelshuis dat quotum niet, dan mogen ze minder GOUD importeren.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: dinsdag 23 juli 2013

Grootste prijsstijging GOUD sinds 2011

De GOUDprijs steeg de afgelopen twee weken met 6,7%. Dat is de grootste tweewekelijkse prijsstijging sinds 2011. De vlucht richting GOUD is op gang gekomen door uitspraken van Fed-voorzitter Bernanke. Hij blijft - tegen de verwachting in - doorgaan met het stimuleringsprogramma van $85 miljard per maand.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 23 juli 2013

Zuid-Korea krijgt volgend jaar eigen GOUDbeurs

De Zuid-Koreaanse toezichthouder heeft deze week aangegeven dat er in 2014 een eigen GOUDbeurs komt voor de Zuid-Koreaanse markt. Deze beurs moet het 'ondergronds' verhandelen van GOUD aan banden leggen, handel waarbij belasting ontdoken wordt.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 23 juli 2013

Wordt GOUD de moeder van de short-squeezes?

Short-selling is als je iets leent en belooft om dat later terug te geven maar eigenlijk verkoopt aan iemand anders. Uiteindelijk zal je dat goed of activa zelf moeten kopen om terug te geven. Bij naakt shorten doet de traders zelfs niet meer de moeite om iets te lenen. Het komt er op neer dat bij stijgende prijzen de traders terug op de markt moeten om te kopen. Dit is wat er nu gaande is op de GOUDmarkt.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs