EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4316 tot 4320 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 25 juli 2013

Ron Paul: Er zullen nog vele Detroit’s volgen

Ron Paul heeft al vele waters doorzwommen en weet dus waar hij over praat. Hij ziet dan ook de GOUDprijs verder stijgen op lange termijn omdat de waarde van de dollar blijft dalen door het continu printen van extra dollars. Over het faillissement van Detroit kan Ron Paul kort zijn; er zullen er nog veel meer volgen. Het is te hopen dat de top van Dexia een luisterend oor heeft voor Ron Paul.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 25 juli 2013

GOUDprijs zakt naar $840 per troy ounce

Volgens de ABN Amro gaat de GOUDprijs de komende jaren verder omlaag. Voor 2014 rekent de bank op gemiddeld $1.000 per troy ounce, een jaar later slechts $840. De bank verwacht een herstellende wereldeconomie en is daardoor positiever over zilver, platina en palladium dan over GOUD.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 25 juli 2013

JP Morgan nu long zilver

Elijah Jonhnson doet een zeer interessant interview met David Morgan. Ze praten de transitiefase waarin ons financieel systeem zich bevindt, maar vooral over zilver. Zilver is anders dan GOUD, JP Morgan zou zelfs long zitten op zilver. Hieronder staat een kleine samenvatting, maar het loont zeker de moeite om onderstaand interview volledig te beluisteren.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 25 juli 2013

Volgende fase GOUDbubbel: 200% bovenop de GOUDkoers?

  Meer lucht in de GOUDbubbel, maar niet voor lang! »

  Meer lucht in de GOUDbubbel, maar niet voor lang! »

Er zijn veel media en investeerders die zeer positief zijn over GOUD, en zoals ook te zien in de recente ontwikkeling van de GOUDkoers lijkt iedereen weer positief te zijn in het toekomstig verloop van de koers van het edelmetaal. Volgens handelaar Gary Savage is er echter een volgende fase in het opblazen van de GOUDbubbel aangebroken.

Lees verder op goudbubbel.nl
Geplaatst op: donderdag 25 juli 2013

Het Duitse GOUD is weg

Volgens de Deutsche Wirtschafts Nachrichten zegt William Kaye dat Duitsland veel te naïef is als ze denken dat ze hun GOUD ooit terug zullen zien. Het voormalige Duitse GOUD is er niet meer.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs