EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4321 tot 4325 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 1 augustus 2013

Hoogste GOUDtransfers bij LBMA in 12 jaar

Voor diegene die nog niet willen geloven dat er een enorme vraag is naar fysiek GOUD, laat de LBMA London Bullion Market Association) weten dat er in de maand juni het hoogst aantal fysiek GOUD werd verhandeld tussen dealers in 12 jaar tijd. Dit is de tweede opeenvolgende maand dat er een nieuwe record wordt opgetekend.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 1 augustus 2013

GOUD confiscatie en de gevolgen

GOUD confiscatie en de gevolgen

GOUD confiscatie en de gevolgen

Gelukkig hebben wij inmiddels een aantal oplettende en ter zake kundige lezers die ons soms reacties sturen die het label “artikel” verdienen. Zo ook de zojuist ontvangen reactie van “jhon” n.a.v. van ons eerder geplaatste artikel over de confiscatie van GOUD. De schrijver gaat in zijn reactie die hier volgt uitvoerig in op de mogelijke gevolgen van een eventuele GOUD confiscatie en geeft tevens een suggestie om deze te kunnen omzeilen. Een interessant stuk, lezen en daarna handelen. “Jhon”bedankt.

Lees verder op geennieuws.com
Geplaatst op: donderdag 1 augustus 2013

Verkoop Japan, koop GOUDmijnen

Keith Fitz-Gerald, chief investment strategist van Money Map Report en voorzitter van the Fitz-Gerald Group leeft al meer dan 25 jaar in Japan. Hij is zelfs getrouwd met een Japanse. In tegenstelling tot vele andere analisten weet hij dus waar hij over praat als het over Japan gaat. En zijn stelling is duidelijk: verkoop Japan.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 1 augustus 2013

Nederlandse en Belgische centrale bank namen naziGOUD in bewaring

De Nederlandsche Bank en de Nationale Bank van België hebben aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog besmet naziGOUD in bewaring genomen. Dat meldt de Volkskrant. De krant baseert zich op een tot voor kort geheim rapport uit 1950 dat de Britse centrale bank deze week op internet publiceerde.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 1 augustus 2013

De laatste keer in deze situatie steeg GOUD 71 % op 13 maanden

Volgens Dennis Gartman hebben we de bodem voor GOUD gezien. Hij is momenteel koper van GOUD en zal dit blijven doen. Gartman is een trader en kijkt graag naar het sentiment. Het sentiment was zo negatief rond GOUD dat de prijs alleen maar kon stijgen. Dat is hetgeen we nu zien. De laatste keer dat het sentiment rond GOUD zo slecht was, steeg de GOUDprijs 71 % op 13 maanden.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs