EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
61
kliks
21
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4326 tot 4330
Geplaatst op: donderdag 4 juli 2013

Het grootste misverstand in de GOUDsector

Dick Seegers schrijft op Biflatie.nl een prachtig stuk over de GOUDsector. Hij probeert een antwoord te geven op de vraag waarom nu juist GOUD dient als monetaire grondstof, waarom niet platina bijvoorbeeld. Hij legt dit uit aan de hand van het Stock-to-Flow begrip. Het Stock-to-Flow begrip geeft een heel andere kijk op de GOUDsector.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 4 juli 2013

Nachtmerries voor grootste GOUDmijnen

Uit de top-10 van de grootste GOUDmijnen ter wereld, zijn er verschillende mijnen die met grote problemen kampen. En dan hebben we het niet alleen over de daling van de GOUDprijs. Verschillende projecten kennen serieuze vertragingen of problemen. Dit zal de GOUDproductie niet ten goede komen. Daarnaast produceren deze bedrijven rond of boven de huidige GOUDprijs, aldus

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 4 juli 2013

GOUDen bergen lonken in Hong Kong en China

In het verre oosten lonken de afvalbergen van China. De stormachtige consumptiespurt leidt tot gigantische vuilnisbelten. Kan het afvalprobleem in China Nederlandse ondernemers ook stinkend rijk maken? Handelsminister Lilianne Ploumen opende onlangs in Hong Kong en China enkele deuren.

Lees verder op ceome.nl
Geplaatst op: woensdag 3 juli 2013

Het is maar hoe je het bekijkt Barry…

Gisteren zei Barry Ritholtz nog dat hij GOUD ziet stijgen naar $ 1.400 waarbij het een goed moment is om uit te stappen waarna GOUD zal dalen tot mogelijk $ 600 - $ 800. Vandaag biedt Mike "Mish" Shedlock hem van antwoord. Dat de stierenmarkt van GOUD voorbij is omdat de trendlijn doorbroken is, is maar hoe je het bekijkt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 3 juli 2013

Wordt olie de volgende grondstof die crasht?

GOUD, zilver en andere grondstoffen hebben al een sterke daling achter de rug, maar olie niet. De olieprijs staat zelfs terug boven de $ 100 door de onrusten in Egypte nadat het in april was teruggezakt tot $ 86. De olieprijs komt nu niet meer overeen met de economische realiteit zegt

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs