Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 4351 tot 4355
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 20 juni 2013

GOUD heeft een veel betere track record dan de dollar!

Wie investeert in GOUD moet altijd de lange termijn voor ogen houden. Een interessant vergelijkingspunt is daarbij om de waarde van een troy ounce GOUD af te zetten tegen de waarde van de Dollar. Wanneer we die vergelijking maken, is het resultaat zonder meer verbluffend.

Nemen we de periode sinds de oprichting van de Amerikaanse centrale bank als uitgangspunt, dan stellen we vast dat de Dollar ongeveer met de factor 50 in waarde is gestegen. Om het concreet te maken: 1 dollar van nu was ten tijde van de oprichting 2 dollarcent waard.

GOUD kostte doen 20 Dollar

Bron: CD Fund.com
Geplaatst: donderdag 20 juni 2013

Chinese GOUDvraag net zo hoog als wereldGOUDproductie

Onlangs heeft Willem Middelkoop een artikel gepubliceerd op het prestigieuze seekingalpha.com. Dit artikel behandelt de omvang van de vraag naar fysiek GOUD door China, een vraag die nu net zo hoog is als de wereldGOUDproductie. Het aanbodtekort in fysiek GOUD zou kunnen wijzen op een sterke aanstaande stijging van de GOUDprijs.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 20 juni 2013

GOUDprijs neemt duik

Signalen dat de stimuleringsmaatregelen in de VS mogelijk zullen beƫindigd worden, wegen zwaar op de GOUDprijs. Die is gedaald tot het laagste peil sinds september 2010.

Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 20 juni 2013

GOUDprijs fors omlaag na toelichting Bernanke

Het nieuws dat de Amerikaanse centrale bank, de Federal Reserve, wellicht nog dit jaar begint met de afbouw van zijn stimuleringsbeleid, zet ook de GOUDprijs onder druk. Het edelmetaal werd donderdagochtend verhandeld voor minder dan 1305 dollar per troy ounce (31,1 gram). Dat is de laagste koers sinds oktober 2010.

Bron: Goud.com
Geplaatst: donderdag 20 juni 2013

GOUDprijs: Fysiek GOUD vs papier GOUD

Er is momenteel een grote strijd gaande tussen de GOUDhandel in de future markten (de handel in papier GOUD) aan de ene kant, waar grote Westerse speculanten GOUD verkopen en de opkopers van fysiek GOUD aan de andere kant, elders in de wereld en voornamelijk in Aziƫ.

Terwijl de speculanten door de grote verkooporders over het algemeen de GOUDprijs omlaag duwen is ondertussen in Azie een enorme run ontstaan op fysiek GOUD, dat nu veel goedkoper dan voorheen voorhanden is.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$