Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 4351 tot 4355
Bron: edelmetaal-info.nl
Geplaatst: zaterdag 15 juni 2013

GOUD. De echte contrarians zijn nu aan zet!

De GOUDmarkt en zilvermarkt waren het toneel van een ware slachting de afgelopen maanden. Toen alle GOUDbulls dachten dat het niet lager meer kon, kregen ze nog een mini crash om de oren. Dit bewijst maar weer dat de edelmetaalmarkt grillig is en dat GOUDkoorts ook beleggers fataal kan worden.

Ook ik was op het verkeerde been gebracht, maar om de een of andere reden heeft deze laatste daling mij toch niet af kunnen schrikken. Alle deprimerende commentaren en het negatieve sentiment ten spijt, blijf ik geloven dat we nu in een periode zitten die een enorme koopkans biedt. Op de futuresmarkt in New York is het sentiment onder commercial traders die in GOUD en zilver futures handelen zelfs negatiever dan het was ten tijde van de bodem in 2008.

Bron: shtfplan.com
Geplaatst: zaterdag 15 juni 2013

Paniek in China over GOUD

A beginners guide to precious metals, what to buy, and how to protect your investment.

One day in the near future Americans will finally realize that their money is being devalued at a rapid pace. For the time being the price increases are somewhat muted by official announcements of inflation being under control at around 2% and purported economic recovery on the horizon. The Federal Reserve and the US government are doing everything in their power to maintain a perception of stability.

But what happens when all the machinations are proven to be fruitless during the next stock market crash and currency crisis?

Bron: goudbelegger.com
Geplaatst: zaterdag 15 juni 2013

Gaat de zilverprijs weer stijgen?

Zilver is een edelmetaal wat zich mag verheugen in een toenemende populariteit onder beleggers. Als beleggingsobject zal het echter altijd in de schaduw blijven staan van grotere broer GOUD. Het verloop van de GOUDprijs domineert dan ook de financiële media. Maar zilver is zeker niet minder interessant voor edelmetaalbeleggers.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 14 juni 2013

VIDEO: Agnico-Eagle Mines CEO Sean Boyd over de GOUDprijs

Sean Boyd, de geroemde CEO van Agnico-Eagle Mines, was te gast op Bloomberg TV om zijn visie te geven op de turbulentie in de GOUDmarkt.

Boyd voorziet dat de GOUDprijs zijn klim kan hervatten. Hij verwacht 1800 dollar/ounce binnen 12 maanden. De reden: FUNDAMENTALS!

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 14 juni 2013

GOUD heeft een geheime vijand

Kenners hebben zich al suf gepiekerd over de oorzaken waarom de GOUDprijs medio april plots in vrije val ging. We zetten nog even een aantal veel geciteerde factoren op een rijtje: geen angstgevoel meer bij de beleggers, een bubbel, de Fed en haar QE en ga zo maar door.

Maar volgens sommige spelers op de markt heeft iedereen 1 belangrijke factor op de markt over het hoofd gezien. Jim Iuorio, TJM Institutional Services managing director en medewerker van CNBC.com’s “Futures Now” lichtte daaromtrent een tipje van de sluier.

Timing is belangrijkLive koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$