EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
31
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4356 tot 4360
Geplaatst op: donderdag 27 juni 2013

Daling GOUDprijs is een positief signaal

Er lijkt een ware verkoopgolf te zijn van fysiek GOUD, vooral bij de GOUD-ETF's. Dit veroorzaakt een verkoopgolf van fysiek GOUD door de verkoop van papieren GOUD. De man in de straat en de globale centrale banken blijven koper van GOUD. Zolang deze niet als eerste naar de exit lopen om hun fysiek GOUD te verkopen, blijft de stierenmarkt intact, aldus Michael Lombardi - Profit Confidential - op mining.com...

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 27 juni 2013

GOUDprijs ligt lager dan de kostprijs

De marginale kostprijs (de kosten die Ă©Ă©n extra product met zich brengt) in de GOUDmijnsector ligt rond de $ 1.300, inclusief capex (kosten voor ontwikkeling of levering van niet-verbruikbare onderdelen van een product of systeem (investering) zegt Zerohedge...

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 27 juni 2013

De GOUDcrash op Twitter

Het is altijd interessant om de meningen te lezen van zoveel mogelijk "experten". Twitter is daar het ideale gebeuren voor. Hieronder ziet u de interessantste uitspraken over de daling van de GOUDprijs de laatste dagen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 27 juni 2013

Goldman Sachs ziet nu een bodem voor GOUD

Goldman Sachs veranderd het geweer van schouder inzake GOUD. Tot voor kort was de Amerikaanse zakenbank zeer negatief over de prijs van het gele edelmetaal. Meer nog, ze stond zelfs mee aan de basis van de sell off in april.

Maar nu verwacht het hoofd van de grondstoffendivisie een bodem voor GOUDprijs op de korte termijn. Ook over de langere termijn zal GOUD rond het huidige niveau blijven handelen, aldus Goldman Sachs.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 27 juni 2013

GOUDprijs daalt naar laagste punt in 3 jaar

De GOUDprijs staat momenteel op het laagste punt sinds augustus 2010. De prijs van een troy ounce GOUD is inmiddels weer onder de €1.000,- gedaald. Sinds de piek de zomer van 2011, is de GOUDprijs nu ongeveer 35% gedaald.

Lees verder op Biflatie.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs