EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4361 tot 4365 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: maandag 15 juli 2013

Rabobank stopt met het aanbieden van edelemetalenrekeningen

Rabobank grijpt de malaise op de GOUD- en zilvermarkt aan om zich te ontdoen van rekeningen gekoppeld aan deze edelmetalen. Het treedt hiermee in de voetsporen van ABN AMRO dat enkele maanden geleden de levering van fysiek GOUD en zilver onmogelijk maakte. Het is opvallende dat opnieuw een Nederlandse bank een beslissing neemt die de verhandelbaarheid van fysiek GOUD en zilver beperkt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 15 juli 2013

Cash for Gold winkels geven te weinig geld voor GOUD

Uit een onderzoek naar de Ierse Cash for Gold winkels kwam naar voren dat consumenten nog steeds veel minder dan de GOUDwaarde uitgekeerd krijgen voor oude sieraden. Er werd niet meer dan 85% van de intrinsieke waarde geboden. Het is wel een grote verbetering met drie jaar geleden, toen slechts de helft of een kwart van de GOUDwaarde werd uitgekeerd.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 15 juli 2013

Indiërs kochten in juni minder GOUD en zilver

India heeft in juni veel minder edelmetaal ingevoerd dan in mei. De import viel terug van $8,4 naar $2,45 miljard, waardoor het tekort op de handelsbalans van India kleiner geworden is. De Indiase regering probeert het kopen van GOUD te ontmoedigen en lijkt meer succes te boeken.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 15 juli 2013

Levering fysiek GOUD LME: 100 dagen wachttijd

Bullion Bulls Canada meldt dat de wachttijd voor fysieke levering van contracten op de LME (London Metal Exchange) opgelopen is tot meer dan 100 dagen. Officieel luidt de verklaring dat er problemen zijn met de opslag van het GOUD. In een wereld van just-in-time voorraden lijkt dit niet echt geloofwaardig. De GOUDvoorraad is officieel aanwezig, het duurt dan toch geen 100 dagen om dit te verschepen, vraagt BBC zich af.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 15 juli 2013

GOUD nog terug naar $ 1.000?

Op het moment van schrijven staat de GOUDprijs opnieuw op een zucht van $ 1.300. Volgens Chart Watchers was de GOUDprijs fors oververkocht en zitten we momenteel in een rebound van de oververkochte niveaus. Op lange termijn kan de GOUDprijs echter terug zakken naar een steunniveau van $ 1.000.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs