EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
Bron: Express.live
29
kliks
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4366 tot 4370 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 9 juli 2013

Scotiabank verlaagt koersdoelen voor GOUD en zilver

Scotiabank heeft haar verwachting voor de GOUDprijs naar beneden bijgesteld. De bank denkt dat de prijs de komende jaren zal dalen tot het niveau van de productiekosten. Ook is de bank een stuk negatiever geworden over de prijs van zilver. Hield de bank eerder nog rekening met een zilverprijs van $30, nu is dat nog maar $21 per troy ounce.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: dinsdag 9 juli 2013

Chinezen importeerden in mei 127 ton GOUD

China importeert dit jaar bijna twee keer zoveel GOUD als vorig jaar. De Chinezen laten zich niet van de wijs brengen door de daling van de GOUDprijs, integendeel. In de eerste vijf maanden van 2013 werd al in totaal 625 ton GOUD ingevoerd. Over heel 2012 was dat ongeveer 830 ton.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 9 juli 2013

Beleggers keren GOUD de rug toe

Het grootste GOUD-ETF ter wereld moet steeds meer GOUD van de hand doen. Beleggers verkopen hun aandelen in het fonds. Hebben ze geen interesse meer in GOUD? Of zoeken ze echte bescherming door fysiek GOUD te kopen?

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 9 juli 2013

4 redenen voor een hogere GOUDprijs dit najaar

GOUD gaat betere tijden tegemoet in de tweede helft van 2013. Althans, als we ons baseren op deze historische gegevens.

De GOUDprijs daalde met 23% in het tweede kwartaal. Dat is de sterkste daling sinds 1920. Gaat GOUD een beter najaar tegemoet?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 9 juli 2013

Waarom GOUD belangrijk is

Het wereld geldsysteem is gebaseerd op de creatie van geld uit het niets – iets dat niet bestaat, om het uit te lenen aan mensen, bedrijven, en overheden in ruil voor rente. Dit creëert voor elke kredietnemer een geweldige schuld, waardoor ze via de grootbanken blijvend aan de leidsels lopen van de elite broederschap.

Alles bepalend is, dat bankiers geld kunnen uitlenen dat ze niet hebben. Als jij een miljoen euro hebt, kun je een miljoen uitlenen. Dat is duidelijk. Maar als een bank een miljoen euro heeft kan deze dat bedrag tien of meer malen uitlenen en daarover rente in rekening brengen. Maar wanneer slechts een fractie van het aantal mensen dat geld heeft gestort in de bank, vandaag hun geld opnemen, zullen de banken binnen een uur de deuren sluiten, omdat ze het niet hebben. Geld op de bank is een mythe.

Lees verder op
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs