Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8070 artikelen gevonden. Artikel 4366 tot 4370
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 7 juni 2013

Checklist voor succesvol te beleggen in juniors

Het aantal nieuwe, grote ontdekkingen in de GOUDsector is dramatisch. Het aantal ontdekkingen staat dan ook in functie van het investeringsklimaat in de sector. Die investeringen zijn sinds begin 2000 sterk verminderd. Historisch gezien lopen de investeringen in een cyclus van 10 jaar. De kans is dus groot dat de investeringen terug aantrekken waardoor we in de toekomst weer meer grote ontdekkingen zullen hebben in de GOUDsector, aldus The Gold Report...

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 7 juni 2013

Verbod op verzenden geld en GOUD via de post

Frankrijk heeft een wet goedgekeurd die het verzenden en cash betalen van GOUD en zilver in kleine postzendingen verbiedt. De wet werd op 1 juni van kracht en heeft grote implicaties. Zo kunnen tv-advertenties waarin GOUDen munten te koop worden aangeboden niet langer omdat deze munten bijna altijd via de post worden bezorgd. De regering wil zo de verhandeling van kleine hoeveelheden GOUD en cash onder particulieren verhinderen.

Bron: CD Fund.com
Geplaatst: vrijdag 7 juni 2013

Soros laat zijn oog vallen op Tasman Metals

George Soros is vooral bekend geworden door zijn succesvolle valutaspeculaties en hedge fund prestaties. De laatste tijd is hij vooral in het nieuws vanwege zijn wat schizofrene houding jegens GOUD. Minder bekend is dat zijn bedrijf Soros Fund Management investeringen doet in bedrijven in verschillende markten, waaronder in grondstoffen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 7 juni 2013

Barclays: ‘GOUD is een vorm van religie’

Er zijn al boeken volgeschreven over de zware corrigerende beweging in de GOUDprijs, hoewel het nog maar een maand is geleden dat die beweging plaatsvond. Barclays Capital heeft een logische verklaring voor de prijsval die het GOUD in de loop van april moest ondergaan.

Die verklaring bestaat uit 3 primaire factoren namelijk de tot de verbeelding sprekende prestaties van de beurzen, de afgenomen inflatieverwachtingen en de sterke U.S. Dollar. Die dure Dollar maakte GOUDaankopen duurder, zeker voor niet-Amerikanen.

Gold ETF’s springen op de wagen

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: vrijdag 7 juni 2013

Hoeveel GOUD heeft Amerika nu precies?

We weten niet hoeveel GOUD er nog in de kluizen ligt, bij wat officieel nog de grootste GOUDbezitter ter wereld is, de Verenigde Staten… De tekens aan de wand:Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$