Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 4366 tot 4370
Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: woensdag 12 juni 2013

India legt vooruitbetaling voor GOUD aan banden

India wil de vraag naar GOUD afremmen en gebruikt daarvoor verschillende methoden. Vorige week werd de importheffing verhoogd naar 8% en nu wordt het vooruitbetalen van GOUD aangepakt. De maatregel treft ook juweliers, die GOUD eerst moeten inkopen en pas later als sieraad kunnen aanbieden.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 12 juni 2013

10 ongewone zaken die u niet wist over India

India kent momenteel de traagste groei in de laatste 10 jaren. Het land wil kost wat kost de import van GOUD onderdrukken omdat dit het land met een gigantisch handelstekort opzadelt. India maakt samen met China het merendeel van de globale bevolking uit, dat wist u waarschijnlijk al, maar Express.be verzamelde nog 10 ongewone zaken die u waarschijnlijk nog niet wist over India:

Bron: ad.nl
Geplaatst: woensdag 12 juni 2013

Handel blij met forse daling zilverprijs

De prijs van zilver is fors aan het dalen. Beleggers laten het edelmetaal hard vallen, zo meldt de NOS. Ook de prijs van GOUD daalt met meer dan 25 procent sinds begin 2013.

Zilver wordt gebruikt als sieraad, in auto's, zonnepanelen en medische instrumenten. Vooral fabriekjes die sieraden maken, zijn blij met de flinke prijsdaling.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 12 juni 2013

“De pro’s volgen met argusogen de GOUDprijs”

Het GOUD heeft een paar flauwe dagen achter de rug maar daar hoeven we ons niet te veel zorgen over te maken. KKM Financial oprichter & CEO Jeff Kilburg, ook bekend voor zijn regelmatige bijdragen op CNBC, gelooft dat het GOUD zich technisch volgens het boekje gedraagt.

GOUD respecteert de range $1,350 – $1,422, hoewel gisteren de onderkant van die range werd opgezocht. Zolang de GOUDprijs aanklampt boven $1,350 is er eigenlijk niets aan de hand. Jeff Kilburg maakt zich sterk dat de institutionele investeerders nu allemaal de evolutie van de GOUDprijs zorgvuldig in de gaten houden.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 12 juni 2013

GOUD zal het beter doen in Yen, AUD en euro

Bij gebrek aan een Chinese markt en de daarbij horende dalende vraag naar fysiek GOUD heeft het voorlopig edelmetaal weinig parten gespeeld deze week. De GOUDprijs kon niet overtuigen, maar evenmin maken de aandelenmarkten een goede beurt.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$