EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4371 tot 4375 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: maandag 22 juli 2013

Het is niet de GOUDprijs die stijgt, het is de waarde van het fiatgeld dat daalt

Dick Seegers schrijft altijd mooie stukken op Biflatie.nl. In zijn laatste stuk "Maar er is geen GOUD genoeg…of toch wel?" heeft hij het onder andere over 3 misvattingen dat GOUD zijn waarde heeft omdat er zo weinig van is. De stock-to-flow ratio zorgt echter voor een andere kijk op de waarde van GOUD. De waarde van GOUD blijft in principe gelijk. Een prijsstijging van de GOUDprijs is dus in feite een daling van de waarde van het fiatgeld.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 22 juli 2013

HUI-index herovert 250 punten: dit is het volgende koersdoel!

Zoals we hier vanmorgen reeds voorspelden, staat de GOUDmijnsector vandaag in vuur en vlam! De HUI index noteert op het moment van 255 punten, waarmee de psychologische en technische weerstand van 250 punten herovert werd, waar tevens het 50-daags gemiddelde gestationeerd was.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 22 juli 2013

Wat denken de vrije geesten over de VS en GOUD?

In Las Vegas vond zopas het vierdaagse FreedomFest plaats. Gestart in 2002 door econoom Mark Skousen kunnen we deze meeting het best omschrijven als “de grootste vergadering ter wereld van vrije geesten”. Dit jaar was het thema: Zijn Wij Rome?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 22 juli 2013

Meer lucht in de GOUDbubbel, maar niet voor lang!

Op de complete markt voor GOUD heerst een goede stemming, het edelmetaal is namelijk voor het eerst sinds tijdens weer de 1300 dollar grens heengedoken. Voor een troy ounce aan GOUD moet men op dit moment ongeveer 1321 dollar betalen, een koers die we lange tijd niet hebben gezien bij de GOUDkoers. Er wordt zelfs gesproken over een ware rally voor de GOUDprijs. De recente stijging lijkt echter niets meer dan een scheut extra lucht in de GOUDbubbel…

Lees verder op goudbubbel.nl
Geplaatst op: maandag 22 juli 2013

GOUD vloeit van VS naar China

De vraag naar GOUD vanuit China is overweldigend. Onderstaande presentatie legt mooi uit hoe het GOUD "vermoedelijk" van de COMEX/NYSE naar China vloeit. En dan wordt er nog niet gesproken over de rest van de wereld. De enorme vraag naar fysiek GOUD zorgt ervoor dat er een groot gat is tussen de waarde van het fysieke GOUD en de prijs van het papieren GOUD zegt

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs