Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8145 artikelen gevonden. Artikel 4376 tot 4380
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 19 juni 2013

Ron Paul: “Stijging GOUDprijs is onbegrensd”

Ron Paul werd op CNBC gevraagd naar de belabberde prijsactie bij GOUD, ondanks alle rumoer in de financiële markten en de aanhoudende monetaire accommodatie.

Voor Ron Paul is er weinig aan de hand. GOUD zit al ruim 12 jaar in een bull market. Een jaartje van tegenvallende resultaten verandert hier weinig aan.

Meer nog, voor Ron Paul kan de prijs van GOUD tot in het oneindige blijven stijgen, zolang we met het huidige dollarsysteem zitten.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 18 juni 2013

In Vietnam betalen ze met plezier $ 217 boven spot voor GOUD

De vraag naar fysiek GOUD is niet alleen in China en India overweldigend. De centrale bank van Vietnam verkocht vorige week 25.700 GOUDen munten op een veiling om de bevolking tevreden te stellen. Het hoopt hiermee de premie op de GOUDprijs naar beneden te krijgen, maar slaagt daar vooralsnog niet in zegt SilverDoctors...

Bron: goudvergelijken.nl
Geplaatst: dinsdag 18 juni 2013

GOUD als vijand van het establishment

Het gele edelmetaal is niet geliefd (en dat is nog zwak uitgedrukt) bij de overheden, zeker na de recente duik van de GOUDprijs. Bij de burgers is het heel anders gesteld, voor hen kan GOUD haast niet worden aangesleept, ze lusten er wel pap van. “GOUDhonger bij Belgen groeit” kopt dagblad De Tijd. “ Gold Demand Extraordinary In Vietnam – Paying $217 Premium Over Spot” schrijft Goldcore. Na de opschorting wegens tekorten bij de US Mint wordt nu dan toch de 1/10de ounce Gold Eagle weer aangeboden – tegen een premie van ruim 40 % boven de spotprijs. En ook in China worden GOUDen juwelen verkocht als zoete broodjes.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 17 juni 2013

We bevinden ons midden in de ‘Golden Age of Dividends’

We bevinden ons midden in de ‘Golden Age of Dividends’, het tijdperk waarin kwistig dividenden rondgestrooid worden, maar we beseffen dit zelf veel te weinig. Hersh Cohen zit nooit verlegen om boude uitspraken uiteindelijk zit de man al meer dan 45 jaar in het vak.

Cohen, co-chief investment officer bij Legg Mason Inc.’s (LM) ClearBridge Investments en tevens co-manager bij ClearBridge Equity Income (SOPAX), schreeuwt van de daken dat de investeerders die op zoek zijn naar rendement momenteel GOUDen tijden beleven.

Dividenden kunnen exploderen

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 17 juni 2013

Grote banken bereiden prijsstijging GOUD voor

GoldMoney zegt dat het een onweerlegbaar feit heeft dat centrale banken GOUD naar de markt laten vloeien om de GOUDprijs onder controle te houden. Door de GOUDcrash van half april is er een immense rush naar GOUD. Dit zou de GOUDprijs fors hebben doen stijgen, zij het niet dat de centrale banken de markt voorzien van het nodige GOUD.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$