EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4381 tot 4385 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: vrijdag 19 juli 2013

Maar er is geen GOUD genoeg…of toch wel?

Eén van de grote leugens over GOUD is dat er niet genoeg van zou zijn; immers GOUD heeft toch alleen maar waarde omdat het zo schaars is, dus kan het onmogelijk gebruikt worden als geld… zo is het toch? Dit horen we nu jaar en dag. Nou nee dus!! In werkelijkheid bestaat deze ene grote leugen uit drie aparte leugens, gevangen in deze ene zin.

e leugen is dat de hoeveelheid geld in circulatie van cruciaal belang is voor de staat van de economie en als zodanig van invloed is op recessies, hoogconjunctuur enzovoort. We horen altijd maar over de ‘geldhoeveelheid’ en de bijbehorende ‘fijn afstemming’ van de economie. Wees er maar van overtuigd dat Mr. Bankster en Mr. G’man (Governmentman) alleen hierop onze aandacht willen vestigen en niet op de echte waarheid.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 19 juli 2013

CEO GOUDmijn zegt dat de val van GOUD opgezet werd

, CEO Agnico Eagle, een GOUDmijn van $ 5 miljard, zegt dat de daling van de GOUDprijs slechts een daling is op papier. Aan de andere kant ziet hij nog steeds een sterke fysieke vraag naar GOUD en centrale banken die GOUD blijven opkopen. Het herstel van de GOUDprijs kan nog een tijdje duren, maar hij is ervan overtuigd dat de GOUDprijs terug zal gaan stijgen.

Sean Boyd zegt dat de GOUDmijnen volop bezig zijn zich te heroriënteren door de lagere GOUDprijs. GOUDmijnen passen zich aan aan de huidige situatie maar verwachten dat de GOUDprijs terug zal gaan stijgen. Over een twaalftal maanden zal de GOUDprijs terug op het niveau van $ 1.800 noteren.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 19 juli 2013

Speculanten gaan vol in de aanval op GOUD

De speculatieve shortpositie in GOUD is in de afgelopen negen jaar nog nooit zo hoog geweest als nu. Sinds het begin van 2013 begonnen speculanten steeds meer in te zetten op een daling van de GOUDprijs. Met succes, want GOUD is dit jaar al 23% in prijs gezakt.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 19 juli 2013

GOUD geen goede hedge tegen inflatie

Volgens Bernanke begrijpt niemand de GOUDprijs. GOUD is iets wat mensen kopen als bescherming tegen een financieel rampscenario, omdat het zijn waarde weet te behouden. Hij voegt eraan toe dat GOUD een slechte inflatie hedge is, omdat de GOUDprijs de inflatie niet kan voorspellen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 19 juli 2013

John Paulson’s eerste TV interview: “Het bezit van GOUD is nog altijd verantwoord”

We hebben het eerste TV interview van John Paulson te pakken. Een opmerkelijk gegeven, vooral omdat zijn GOUDfonds nu zwaar onder vuur ligt.

Paulson geeft tekst en uitleg over zijn prestaties met zijn fondsen. Ook geeft hij nogmaals duidelijk aan waarom het bezit van GOUD een verantwoorde keuze is.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs