Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8162 artikelen gevonden. Artikel 4381 tot 4385
Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 20 juni 2013

GOUDprijs neemt duik

Signalen dat de stimuleringsmaatregelen in de VS mogelijk zullen beëindigd worden, wegen zwaar op de GOUDprijs. Die is gedaald tot het laagste peil sinds september 2010.

Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 20 juni 2013

GOUDprijs fors omlaag na toelichting Bernanke

Het nieuws dat de Amerikaanse centrale bank, de Federal Reserve, wellicht nog dit jaar begint met de afbouw van zijn stimuleringsbeleid, zet ook de GOUDprijs onder druk. Het edelmetaal werd donderdagochtend verhandeld voor minder dan 1305 dollar per troy ounce (31,1 gram). Dat is de laagste koers sinds oktober 2010.

Bron: Goud.com
Geplaatst: donderdag 20 juni 2013

GOUDprijs: Fysiek GOUD vs papier GOUD

Er is momenteel een grote strijd gaande tussen de GOUDhandel in de future markten (de handel in papier GOUD) aan de ene kant, waar grote Westerse speculanten GOUD verkopen en de opkopers van fysiek GOUD aan de andere kant, elders in de wereld en voornamelijk in Azië.

Terwijl de speculanten door de grote verkooporders over het algemeen de GOUDprijs omlaag duwen is ondertussen in Azie een enorme run ontstaan op fysiek GOUD, dat nu veel goedkoper dan voorheen voorhanden is.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 20 juni 2013

De beer brult het luidste op de bodem

De GOUDprijs staat momenteel op een zucht van $ 1.300. De reactie van de GOUDprijs op de uitspraken van de Federal Reserve zullen de analisten weer voer geven om te roepen dat de berenmarkt voor GOUD nu echt definitief voorbij is. Technisch gezien kan GOUD nog enkele honderden dollars zakken en nog steeds in een stierenmarkt zitten. Maar de beren roepen het hardste op de bodem.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 20 juni 2013

ALERT: GOUDprijs duikt onder 1300 dollar!

De GOUDprijs ging over een crash-modus vanmorgen, waarbij de prijs van het gele edelmetaal een snoekduik van meer dan 50 dollar nam.

Op het moment van schrijven begeeft de barrière van 1300 dollar. Ook de GOUDmarkt reageert verbittert op de commentaren van Ben Bernanke.

De GOUDprijs lijkt nu op weg om de volgende steunniveau’s te testen, namelijk op 1250 dollar en 1150 dollar. De definitieve shake-out van de GOUDmarkt lijkt hiermee ingezet.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$