EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
40
kliks
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
26
kliks
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4381 tot 4385 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 10 juli 2013

Merrill Lynch kijkt weer naar boven voor GOUD

Mary Ann Bartels, TA specialist bij Merrill Lynch, geeft haar visie op de GOUDprijs. Ze is er nog niet van overtuigd dat de definitieve bodem bij GOUD al geplaatst is, maar denkt dat later op het jaar de prijs hoger kan naar 1478 dollar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 10 juli 2013

Artikel uit 1981: 7.000 ton GOUD verwijderd uit Fort Knox!

Een opmerkelijk artikel van Silver Doctors is verschenen waarin is te lezen dat er in de periode 1973 – 1974 voor een duizelingswekkende 7.000 ton aan GOUD is weggehaald uit Fort Knox. De site baseert zich op een artikel uit 1981 waarin wordt aangegeven dat verschillende mensen vrachtwagens volgeladen met fysiek GOUD af en aan reden vanuit de grootste kluis ter wereld.

Lees verder op prijsvangoud.nl
Geplaatst op: woensdag 10 juli 2013

Russische GOUDmijn verkoopt meeste GOUD in eigen land

De Russische GOUDmijn Polymetal heeft in 2012 meer dan de helft van haar totale omzet behaald in eigen land. Russische banken en het staatsbedrijf Gokhran kopen het GOUD in bij de mijnen. Via een omweg bereikt een deel van dat GOUD de Russische GOUDvoorraad. In 2009 kocht de centrale bank bijvoorbeeld 30 ton GOUD van Gokhran.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 10 juli 2013

O jee, is ons GOUD nu toch foetsie?

In de maand januari 2012 plaatsten wij een artikel waarin de toen nog kersverse president van De Nederlandsche Bank, Klaas Knot, werd gewaarschuwd dat ons, in het buitenland opgeslagen GOUD, het grote risico liep dat wij het niet meer als ons GOUD konden beschouwen. Dit naar aanleiding van het boek “Currency Wars” van de bekende Amerikaanse financieel publicist, James Rickards. In dat boek beschrijft hij een scenario van de Amerikaanse Federal Reserve, voor een confiscatie (in beslagname) van al het buitenlandse GOUD door Amerika bij een volledig wegvallen van het vertrouwen in de dollar. Op de vraag of het wel vertrouwd was dat 90% van het Nederlandse GOUD in het buitenland ligt opgeslagen antwoordde Klaas Knot: “We hebben in het verleden altijd goede zaken gedaan met de Verenigde Staten en zij hebben ons vertrouwen nooit beschaamd”.

Toch moet er nu ernstig getwijfeld worden aan het vertrouwen dat Klaas Knot in de Amerikaanse Federal reserve heeft. Het Nederlands opinie platform “Cita Reg” heeft met een beroep op de Wet openbaarheid van bestuur (Wob) op 7 mei 2013 De Nederlandse Bank NV (DNB) verzocht om openbaarheid van de meest recente bewijzen over de Nederlandse GOUDvoorraad. Niet eventuele GOUDvorderingen, maar de fysieke aanwezigheid van het Nederlandse GOUD bij de Canadese centrale bank in Toronto, de Engelse centrale bank in Londen en bij de Federal Reserve Bank in New York. CitaReg heeft daarbij gevraagd om schriftelijke verklaringen van de betreffende centrale banken.

Lees verder op gewoon-nieuws.nl
Geplaatst op: woensdag 10 juli 2013

Jim Rogers: "GOUDprijs kan naar $900 zakken"

Volgens Jim Rogers kan de GOUDprijs nog lang beneden de productiekosten blijven. Mijnen zullen niet zomaar hun deuren sluiten, omdat er veel kosten gemoeid zijn met het opnieuw opstarten van een mijn. Voordat de bodem bereikt is kan de GOUDprijs nog verder zakken tot $900, aldus Rogers.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs