Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8162 artikelen gevonden. Artikel 4396 tot 4400
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 17 juni 2013

We bevinden ons midden in de ‘Golden Age of Dividends’

We bevinden ons midden in de ‘Golden Age of Dividends’, het tijdperk waarin kwistig dividenden rondgestrooid worden, maar we beseffen dit zelf veel te weinig. Hersh Cohen zit nooit verlegen om boude uitspraken uiteindelijk zit de man al meer dan 45 jaar in het vak.

Cohen, co-chief investment officer bij Legg Mason Inc.’s (LM) ClearBridge Investments en tevens co-manager bij ClearBridge Equity Income (SOPAX), schreeuwt van de daken dat de investeerders die op zoek zijn naar rendement momenteel GOUDen tijden beleven.

Dividenden kunnen exploderen

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 17 juni 2013

Grote banken bereiden prijsstijging GOUD voor

GoldMoney zegt dat het een onweerlegbaar feit heeft dat centrale banken GOUD naar de markt laten vloeien om de GOUDprijs onder controle te houden. Door de GOUDcrash van half april is er een immense rush naar GOUD. Dit zou de GOUDprijs fors hebben doen stijgen, zij het niet dat de centrale banken de markt voorzien van het nodige GOUD.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 17 juni 2013

TA GOUD: erop of eronder

De GOUDprijs staat voor een belangrijk moment. Op basis van de technische analyse zal de GOUDprijs binnenkort een nieuwe richting inslaan, het is nu naar boven of naar beneden. De GOUDprijs beweegt al enige tijd tussen de $ 1.350 en de $ 1.400. Als het de dalende trendlijn van de hoogste koersen opwaarts doorbreekt, zijn we weer vertrokken voor veel hogere koersen, als het echter door de bodem van $ 1.350 zakt, ligt de weg open naar $ 1.200.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 17 juni 2013

Georges Soros is niet de enige die nog gelooft in GOUDmijnaandelen

Michael Ballanger, director of wealth management bij Richardson GMP, treedt Georges Soros bij in het geloof dat de GOUDmijnaandelen het ergste achter de rug hebben. Door de stimuli van de centrale banken zijn bijna alle globale activa gestegen tot hoge waarderingen, het is dan niet ongewoon als tegendraadse belegger om te investeren in de meest ondergewaardeerde activa van het moment zegt Ballanger aan The Gold Report...

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 17 juni 2013

Dit moet je zien om te geloven! Met 10.000 in de rij om GOUD te kopen

Beelden zeggen soms meer dan woorden. Onderstaande fotoreportage van Zerohedge toont aan hoe ze in China met zijn tien duizenden staan aan te schuiven om GOUD te kopen. Wie dacht dat de vraag naar fysiek GOUD zou afkoelen nu de prijs stabiliseert, heeft het verkeerd. Het zijn blijvende solden op de GOUDmarkt en de vraag naar fysiek GOUD zal niet snel verdwijnen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$