EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4396 tot 4400 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 17 juli 2013

Ook Irakezen vluchten naar GOUD

Net als in buurland Iran is er in Irak ook een echte GOUDrush gaande. Irakezen zetten in snel tempo hun geld om in GOUD. De Irakezen vrezen dat de Irakese overheid niet in staat zal zijn om het land te besturen. De economische stabiliteit dreigt te verdwijnen onder de vele terroristische aanslagen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 17 juli 2013

Waar haalt de Federal Reserve het GOUD vandaan?

In januari vroeg de Duitse Bundesbank 300 ton GOUD op bij de Federal Reserve. Waar moet dat GOUD vandaan komen? Is het mogelijk dat het GOUD afkomstig is van de Comex of het GLD? Beide hebben door de daling van de GOUDprijs veel GOUD van de hand gedaan...

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 17 juli 2013

Dubai pakt overgewicht aan met GOUD

De gemeente van Dubai heeft twee sponsors gevonden voor een ludieke actie. Tussen 17 juli en 16 augustus kunnen inwoners van de stad meedoen aan een actie. Voor iedere kilo die ze kwijtraken krijgen ze een gram GOUD.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 17 juli 2013

GOUDmijnen moeten afschrijven door daling GOUDprijs

GOUDmijnbedrijf AngloGold Ashanti heeft ruim $2 miljard afgeschreven op haar bezittingen. Door de daling van de GOUDprijs zal de opbrengst lager uitvallen dan eerder werd aangenomen. Steeds meer GOUDmijnen moeten afschrijven en hun efficiëntie verhogen door de lagere GOUDprijs.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 17 juli 2013

Ronald Stoeferle:”De grootste handelaars voorzien een stijging van de GOUDprijs”

Ronald Stoeferle is managing partner van Incrementum AG en uitgever van “In Gold We Trust”. Volgens Stoeferle zitten de grootste handelaars op de GOUDmarkt met de diepste zakken momenteel long op de GOUDprijs. Samen met het extreem negatieve sentiment zal dit zorgen voor een rally van de GOUDprijs, zegt hij aan

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs