Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8111 artikelen gevonden. Artikel 4396 tot 4400
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 10 juni 2013

Nog niet overtuigd van de welvaartstransfer van West naar Oost? Lees dit!!

Deutsche Bank heeft aangekondigd dat het een nieuwe kluis gaat openen voor de opslag van fysiek GOUD in Singapore. De kluis zou 200 ton GOUD kunnen bevatten en is de tweede grootste kluis van Deutsche Bank. Dit bewijst eens te meer de transfer van welvaart die in volle ontplooiing is van West naar Oost, aldus Mineweb...

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 10 juni 2013

Deutsche Bank opent locatie voor GOUDopslag in Singapore

Deutsche Bank heeft een nieuwe opslaglocatie voor GOUDstaven geopend in Singapore. In een locatie die grenst aan het vliegveld van singapore kan de bank 200 ton GOUD opslaan. Deutsche Bank speelt in op de toenemende vraag naar GOUD in Zuidoost-Azië.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 10 juni 2013

Dit edelmetaal doet het in alle stilte wel goed

Het moet niet altijd GOUD of zilver zijn die in de spotlights staan. Net als zilver is palladium ook een industriële grondstof en een edelmetaal. Maar daar de zilverprijs in het slop zit, zit de prijs voor palladium in de lift. En er zit nog meer in de pijplijn. Zilver loopt naast GOUD, hét edelmetaal dat gevoelig is aan prijsdruk, maar de prijs voor palladium is afhankelijk van het verschil tussen vraag en aanbod, zoals het zou moeten.

Vorig jaar was er 10 % meer vraag naar palladium dan er aanbod was. Ook dit jaar zal er eenzelfde verschil zijn op de markt. In 2012 bedroeg de vraag 9,3 miljoen ounces of 1,1 miljoen ounces meer dan het aanbod. Dit grootste verschil in 11 jaar kon enkel goedgemaakt worden door de verkoop van Russische voorraden palladium.

Bron: fd.nl
Geplaatst: maandag 10 juni 2013

Chinese cijfers drukken metaalprijzen, GOUD wint

De cijfers uit China, de grootste importeur van industriële metalen ter wereld, hebben een negatief effect op de prijzen van onder meer koper, aluminium en zink, die alle rond de anderhalf procent dalen. GOUD, dat sinds dit jaar al zo'n 17% goedkoper werd door het vooruitzicht van economisch herstel in de VS en daaraan gekoppeld een afbouw van de monetaire stimuleringprogramma door de Fed, profiteerde als 'veilige haven' en werd een paar tienden van een procent duurder. 

Bron: goudvergelijken.nl
Geplaatst: maandag 10 juni 2013

Video: Mysterieuze GOUDhandel

Bij CBC spreken ze over het feit dat er vrijdag 7 juni een aantal millisecondes voordat het Amerikaanse banencijfer werd gepubliceerd, een enorme hoeveelheid aan GOUD is verkocht. Dat blijkt uit de data van NANEX, waar duidelijk aan is te zien dat de volumes enorm stegen net voor de nieuwe macrocijfers. Niemand weet precies wie verantwoordelijk is voor deze mysterieuze trade, echter is het duidelijk dat er mensen zijn die meer (en de dingen eerder) weten dan de rest. Uit cijfers van de Amerikaanse overheid bleek dat de werkgelegenheid in in Amerika in mei 2013 met 175.000 banen is gegroeid. Analisten gingen uit van 163.000 banen. De aandelenmarkten reageerden positief op dit nieuws en de prijs van GOUD en zilver daalde flink. De recente daling heeft een aantal handelaren in ieder geval geen windeieren gelegd.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$