Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 4396 tot 4400
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 11 juni 2013

Hogere prijs voor platina en palladium door sterke fundamenten

De verkoop van Amerikaanse auto's steeg in mei met 9 % tot iets meer dan 15 miljoen. Dit heeft de prijs voor platina en palladium omhoog gestuurd. Een aantrekkende automarkt is belangrijk voor de twee edelmetalen omdat deze voornamelijk in de auto-industrie gebruikt wordt in de katalysatoren. Platina en palladium doen het hierdoor beter dan hun broertjes GOUD en zilver.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: dinsdag 11 juni 2013

Canadese en Amerikaanse munthuizen verkochten in mei minder GOUD en zilver

De grote prijsdaling van april zorgde voor een explosieve vraag naar GOUDen munten, zilveren munten en GOUDbaren. Daardoor hadden de munthuizen het erg druk. De topdrukte is nu voorbij en dat zien we ook terug in de cijfers. Toch werd er ook in mei nog steeds veel edelmetaal verkocht.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 11 juni 2013

Short squeeze GOUD voor binnenkort: de bewijzen!!

De fundamenten op de GOUDmarkt wijzigen in snel tempo. Eind vorig jaar zaten de hedge funds en de grote bullion banks voornamelijk short op de GOUDprijs. Met de GOUD crash van midden april hebben de banken en de hedge funds ontzettend veel geld verdiend en hebben ze hun posities omgedraaid. Met een short squeeze voor de deur staan ze opnieuw klaar om ontzettend veel geld te verdienen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 11 juni 2013

David Morgan: stierenmarkt zilver nog niet over, het beste moet nog komen

David Morgan van The Morgan Report zegt dat de stierenmarkt voor zilver nog niet voorbij is. Hij kijkt naar de stierenmarkten in GOUD en zilver in het verleden en stelt vast dat er iedere keer een grote correctie volgt na een forse stijging. Er wordt dan steeds geroepen dat de stierenmarkt voorbij is. Het duurt dan ook verschillende jaren vooraleer de oude topkoers wordt bereikt, maar dan komt de sterkste stijging van de hele stierenmarkt.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 11 juni 2013

Meer GOUDsmokkel in India door hogere importheffing

De verhoging van de importheffing van 6 naar 8 procent werkt GOUDsmokkel in de hand. Het wordt steeds lucratiever om via illegale kanalen GOUD het land in te brengen, want Indiërs blijven gretig kopen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$