Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8136 artikelen gevonden. Artikel 441 tot 445
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 10 november 2016

Hoe $3 biljoen acuut toegang krijgt tot de GOUDmarkt

We staan op de startstreep van zeer krachtige stierenmarkt, wellicht zelfs de grootste stierenmarkt in de geschiedenis voor GOUD. We hebben het hier niet over een GOUDmarkt zoals in 1970 toen de GOUDprijs steeg van $35 naar $800 dollar, of van het afgelopen decennium toen GOUD een langdurige stijging doormaakte van $250 naar $1.900 dollar. Deze keer zal het compleet anders zijn – groter.

Inderdaad, centrale banken over de hele wereld doen hun best om aan de vraag van hun politieke vrienden tegemoet te komen door het blijven drukken van geld, maar deze factor valt eigenlijk in het niet bij enkele katalysatoren die de GOUDprijs werkelijk als een raket de lucht in zullen stuwen.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 10 november 2016

Bitcoin blijkt veilige toevluchtshaven in tijden van onzekerheid

Het bericht dat Donald Trump de volgende president van de Verenigde Staten wordt, heeft ook op de financiële markten de nodige deining veroorzaakt. Een aantal investeerders ontvluchtte daarbij de markten voor aandelen en obligaties en ging op zoek naar veilige alternatieven.

In tijden van onrust biedt GOUD meestal een uitgelezen vluchtweg, maar na de verkiezing van Trump werd ook naar andere oplossingen gezocht. Daarbij bleken opvallend veel partijen naar de virtuele munt bitcoin te kijken als bestemming voor hun operaties.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 10 november 2016

President Trump goed nieuws voor de GOUDbelegger

In augustus 2015 ging ik overstag en koos ik resoluut voor Donald Trump. Toen sloot hij voor de ogen van de camera’s een deal met APMEX, een belangrijke edelmetaaltrader.

Dat bedrijf huurt een verdieping van een van Trumps wolkenkrabbers in Manhattan en betaalt de huurwaarborg in… GOUD.

Dat was voor mij een duidelijk signaal: Trump is dé kandidaat voor gold bugs en redpilled investeerders.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: woensdag 9 november 2016

GOUD verspeelt winst na overwinning Trump

De GOUDprijs steeg vanoachtend $67 per troy ounce nadat Doland Trump de verkiezingen leek te gaan winnen. Vervolgens draaide de.......

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 9 november 2016

Trump president? Wat moet je als kleine belegger op dit moment doen?

Voor beleggers is de waarschijnlijke zege van Trump schrikken. Wat nu? Beleggen in GOUD en uit aandelen stappen? "Dat is het probleem, niemand weet wat hij van plan is", zegt Geert Gielens, hoofeconoom bij Belfius. Maar blijf voorlopig even weg uit aandelen, luidt het devies.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$