EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
46
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
36
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 441 tot 445
Geplaatst op: dinsdag 6 december 2016

Ongezien: €1,75 BILJOEN kan nu in GOUD belegd worden!

In juli schreven we al dat de regels voor islamitisch bankieren wel eens aangepast konden worden in het voordeel van GOUD. Nu is het eindelijk zo ver!

In juli schreven we al dat de regels voor islamitisch bankieren wel eens aangepast konden worden in het voordeel van GOUD. Nu is het eindelijk zo ver!

Ook al staat de koran en hadith vol verwijzingen naar GOUD en zilver, tot nu toe was er geen duidelijkheid of moslims ook in GOUD mochten beleggen.

De AAOIFi, het orgaan dat controleert of islamitische banken de sharia volgen, heeft nu duidelijke regels opgesteld.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 6 december 2016

GOUDprijs naar $1300 in 2017

Volgens een van de grootste banken in Duitsland zal GOUD komend jaar naar de $1300 per oz stijgen. Zilver zal het volgens de analisten veel....

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: dinsdag 6 december 2016

Islamitisch investeerder mag voortaan ook met GOUD werken

Islamitische financiële experts hebben een aantal nieuwe regels voor GOUDtransacties ontwikkeld. Daardoor zouden islamitische instellingen gemakkelijker investeringen met edele metalen moeten kunnen opzetten.

Opgemerkt wordt wel dat GOUDtransacties steeds volledig moeten worden gedekt door beschikbare fysieke voorraden, terwijl de operatie nog dezelfde dag moet worden afgerond. Door de maatregelen moet ook bij de transacties in edele metalen het islamitische onderscheid tussen reële economische activiteit en speculatie kunnen worden gemaakt.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 6 december 2016

Nieuwe Sharia standaard voor beleggen in GOUD

Met ingang van deze week moet beleggen in GOUD voor de Islamitische wereld toegankelijker worden, zo schrijft de World Gold Council. Zij ontwikkelden in samenwerking met de Accounting and Auditing Organisation for Islamic Financial Institutions (AAOIFI) een nieuwe Sharia standaard voor GOUDbeleggingen. Daarmee kan een nieuwe doelgroep bereikt worden die alleen conform de Islamitische wet in GOUD willen beleggen.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: dinsdag 6 december 2016

Investeren in Wall Street of in GOUD?

De GOUDprijs kende tijdens de eerste maanden van dit beursjaar een ‘GOUDenstart’. Na een lange tijd van prijsdalingen keerde het optimisme over de GOUDmarkt aan het begin van dit jaar weer terug. Maar, de GOUDprijs heeft het sinds de zomer niet bepaald gemakkelijk gehad.

Er zijn genoeg beleggers die zich op dit moment afvragen of ze moeten investeren in de aandelenmarkten of in de GOUDmarkt. Uiteraard dient te allen tijde het kaf van het koren gescheiden te worden, omdat in beide segmenten rotte appels te vinden zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs