Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8136 artikelen gevonden. Artikel 4401 tot 4405
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 11 juni 2013

David Morgan: stierenmarkt zilver nog niet over, het beste moet nog komen

David Morgan van The Morgan Report zegt dat de stierenmarkt voor zilver nog niet voorbij is. Hij kijkt naar de stierenmarkten in GOUD en zilver in het verleden en stelt vast dat er iedere keer een grote correctie volgt na een forse stijging. Er wordt dan steeds geroepen dat de stierenmarkt voorbij is. Het duurt dan ook verschillende jaren vooraleer de oude topkoers wordt bereikt, maar dan komt de sterkste stijging van de hele stierenmarkt.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 11 juni 2013

Meer GOUDsmokkel in India door hogere importheffing

De verhoging van de importheffing van 6 naar 8 procent werkt GOUDsmokkel in de hand. Het wordt steeds lucratiever om via illegale kanalen GOUD het land in te brengen, want Indiërs blijven gretig kopen.

Bron: Goud.com
Geplaatst: dinsdag 11 juni 2013

ABN AMRO kent eigen opslagvoorwaarden niet

Eerder berichtte wij over een interview met AmsterdamGold CEO Luc van Hecke in De Financiële Telegraaf. In dit interview werden de onredelijke veranderingen die ABN AMRO in de voorwaarden van hun GOUDrekening heeft doorgevoerd kritisch besproken. Wat blijkt! De woordvoerder van ABN AMRO denkt dat GOUD nog steeds is op te halen…

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 11 juni 2013

China koopt 50.000 ton GOUDerts van Russische GOUDmijn

China heeft een deal gesloten met de Russische mijnbouwbedrijf Polymetal. De Russische mijn zal de komende tijd maximaal 50.000 ton gezuiverd GOUDerts leveren aan China, erts dat na volledige zuivering ongeveer 2,75 ton puur GOUD oplevert. China blijft veel GOUD kopen en beperkt zich daarbij niet tot de grote LBMA GOUDstaven.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 11 juni 2013

GOUD bull heeft nog 2 troeven achter de hand

De GOUD bulls versagen niet en laten zich allerminst afschrikken door de prijsval bij het GOUD. Timothy Riddell, head of global markets research Asia bij ANZ, ziet de GOUDprijs nu stabiliseren ergens tussen 1,300 en 1,600 Dollar per troy ons, om daarna weer door te stijgen tot boven 1,600 Dollar.

Rick Rule van Sprott Asset Management mag eveneens in het kamp van de GOUD bulls worden gesitueerd, hij verwacht dat de GOUDprijs op lange termijn flink zal stijgen. Maar hij houdt echter nog 2 andere troeven achter de hand die hij ‘The Other Bullion’ noemt.

Voorraden dekken slechts behoeften voor 12 maandenLive koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$