EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4406 tot 4410 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 16 juli 2013

Commerzbank verwacht hogere GOUDprijs

Commerzbank verwacht dat de GOUDprijs later dit jaar weer wat op zal veren van de daling van de afgelopen maanden. Analisten van de bank denken dat we de grootste verkoopgolf van GOUD door ETF's inmiddels achter de rug hebben. Bovendien heeft de Fed onlangs aangegeven dat ze voorlopig blijft stimuleren.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: dinsdag 16 juli 2013

Ernstige twijfels over Nederlandse GOUDvoorraden

De Nederlandse opiniesiteĀ heeft op 7 mei 2013 De Nederlandse Bank NV (DNB) verzocht om openbaarheid van de meest recente bewijzen over de Nederlandse GOUDvoorraad. Niet eventuele GOUDvorderingen, maar de fysieke aanwezigheid van het Nederlandse GOUD. Na 2 maanden werd dit verzoek afgewezen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 16 juli 2013

Zitten GOUDmijnen opnieuw in een nucleaire winter?

Eind jaren '90 lag de mijnbouwindustrie serieus op zijn gat, er was amper of geen financiering mogelijk voor de metaal- en GOUDmijnen. Dit werd toen de "nucleaire winter" genoemd. Vandaag zit de sector ook in een diepe put. Maar is de situatie even erg als 15 jaar geleden of staan de mijnbouwbedrijven er beter voor. Zerohedge maakte een vergelijking.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 16 juli 2013

GOUDmarkt staat onder druk!

De kosten om GOUD te lenen, de zogenaamde 'lease rates', stegen afgelopen week naar een niveau dat we sinds de val van Lehman Brothers in 2008 niet meer gezien hebben. Een scherpe daling of een negatieve lease rate betekent dat de bereidheid om GOUD uit te lenen voor dollars afneemt, een indicatie van krapte in de fysieke GOUDmarkt.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 15 juli 2013

OMG: China slorpt al 80% van de globale GOUDproductie op in 2013!

Dat de Chinezen tegenwoordig stormlopen voor GOUD, dat kon u HIER al eerder lezen. Zopas kregen we bevestiging uit een andere hoek dat de Chinese honger naar GOUD ongezien is.

Het blijkt immers uit de nieuwste cijfers van de Shanghai Gold Exchange dat momenteel in 2013 voor maar liefst 1148 ton fysiek GOUD werd geleverd. Dit is zo maar even 80% van de totale wereldproductie van GOUD!

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs