Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8071 artikelen gevonden. Artikel 4416 tot 4420
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 3 juni 2013

ISM LAGER, GOUD HOGER

Het is een voortdurend kat en muis spel op de beurs tussen goed nieuws en slecht nieuws. Zopas werd het nieuwe ISM-cijfer in de VS gepubliceerd, en dat was koren op de molen voor het ‘slecht nieuws’ kamp.

Het ISM-cijfer dook zelfs onder 50 punten, 49 om precies te zijn, wat wijst op een krimp van de Amerikaanse economie. Dit in tegenstelling tot berichten van de beleidsmakers dat alles rozengeur en maneschijn is met de economische activiteit in de VS.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 3 juni 2013

Roubini: GOUDprijs naar $1.000 per troy ounce

Volgens econoom Nouriel Roubini zal de GOUDprijs tussen nu en 2015 dalen van $1.400 naar $1.000 per troy ounce. Roubini verwacht dat er niet meer zo snel een acute crisis zal optreden en merkt op dat de inflatie afneemt. Het herstel van de aandelenmarkt maakt GOUD extra onaantrekkelijk, omdat het geen dividend oplevert.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 3 juni 2013

Premie op fysiek GOUD 4x over de kop in Shanghai

In Shanghai is de premie op fysiek GOUD gestegen van $7 naar $32 per troy ounce. Van juni 2012 t/m maart 2013 was de premie gemiddeld $7, maar sinds de grote prijsdaling van april is er krapte ontstaan op de markt van fysiek metaal. De meerprijs was de afgelopen zes weken gemiddeld $32.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 3 juni 2013

Zelfs overheidsobligaties hebben dit jaar beter gepresteerd dan GOUD en zilver!

Marshall Glitter, Head of Global FX Strategy bij IronFX, gelooft niet dat het GOUD op korte termijn veel potten zal breken. De edelmetalen bevinden zich momenteel in een underdogpositie, met een gerede kans dat GOUD en zilver in de komende weken verder in prijs zullen dalen.

De beurskoersen blijven in goeden doen, ondanks de recente turbulentie staat zelfs de Nikkei 225 Index in Tokyo nog steeds in de plus. De Standard & Poor’s 500 Index staat ongeveer 10 percent hoger dan op 1 januari. Zelfs overheidsobligaties hebben dit jaar beter gepresteerd dan GOUD en zilver.

Platina en palladium doen het beter dan GOUD en zilver

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 3 juni 2013

Oh nee! The Hindenburg Omen is daar

The Hindenburg Omen...

... is een ingewikkelde technische indicator die in het verleden al meermaals een aandelencrash heeft voorspeld. Vorige week vrijdag heeft de Hindenburg Omen zich weer voorgedaan op de Amerikaanse beurs. Met de crash in Japan, de wederopstanding van GOUD en de Federal Reserve tappering lijkt de Hindenburg Omen zijn gelijk weer te krijgen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$