EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4416 tot 4420 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: maandag 15 juli 2013

GOUD nog terug naar $ 1.000?

Op het moment van schrijven staat de GOUDprijs opnieuw op een zucht van $ 1.300. Volgens Chart Watchers was de GOUDprijs fors oververkocht en zitten we momenteel in een rebound van de oververkochte niveaus. Op lange termijn kan de GOUDprijs echter terug zakken naar een steunniveau van $ 1.000.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 14 juli 2013

GOUD en zilver report (Week 28)

Het laatste nieuws uit de GOUD- en zilvermarkt lees je op Marketupdate. Deze week stegen de prijzen van GOUD en zilver met meer dan 3%. In dollars gingen de koersen zelfs meer dan 5% omhoog.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 12 juli 2013

BAM! Weer een overname voor het GOUD & Zilver Rapport

Het begint weer stilaan overnames te regenen in de GOUD- en zilversector. Dit hoeft echter niemand te verbazen, nu deze aandelen aan bradeerprijzen te koop zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 12 juli 2013

Shanghai Gold Exchange zet GOUDmarkt op de kop

De GOUDhandel was jarenlang het domein van de Comex, het handelsplatform waar vrijwel uitsluitend claims op GOUD verwisseld worden. Een groot verschil met Shanghai, waar men bij meer dan één op de vier contracten fysieke uitlevering van GOUD vraagt. en de Chinezen kopen steeds meer!

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 12 juli 2013

De populairste trade van het moment: dump GOUDmijnen!

We waren er al uit dat dit het algemene sentiment was, maar gisteren kregen we de bevestiging van het massamedium Yahoo Finance…GOUDmijnaandelen zijn de meest gehate belegging in jaren!

In Breakout, een veel bekeken trading-TV-programma van de website, wordt voor het eerst uitgepakt met ‘The Trade’, een nieuw tradingsegment. De eerste en populairste trade van het moment is om GOUDmijnaandelen te dumpen (lees: shorten).

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs