Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 4416 tot 4420
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 10 juni 2013

China keurt eerste GOUD ETF goed

Het nieuws over de GOUDopslag van DB is nog niet goed verwerkt, of we kregen weer een nieuw bericht onder ogen over de expansie van GOUDproducten in Azië. China heeft zopas de eerste GOUD ETF goedgekeurd voor de binnenlandse markt.

Huaan Asset Management Co. en Guotai Asset Management Co. hebben de goedkeuring ontvangen van de China Securities Regulatory Commission. De GOUD ETF’s worden verhandeld in yuan.

Chinese GOUDhonger niet te stillen

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 10 juni 2013

Deutsche Bank opent GOUDdepot in Singapore

Er lijkt steeds meer GOUD van het Westen naar het Oosten te verhuizen, getuige het nieuwste bericht van Deutsche Bank. De Duitse zakenbank kondigde de opening van een GOUDdepot aan in Singapore, het financiële epicentrum in Azië.

Het GOUD van de klanten van DB wordt opgeslagen in de FreePort in Singapore, een gespecialiseerde opslagplaats bij de luchthaven. Het depot zal een capaciteit omvatten van 200 ton GOUD!

Klant is koning!

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 10 juni 2013

De GOUDprijs stabiliseert

Rond het GOUD is het opnieuw relatief windstil geworden. Wie had gerekend dat de prijsval nog een verlengstuk zou krijgen, heeft alleszins op korte termijn ongelijk gekregen. Er lijkt een pril evenwicht tot stand te zijn gekomen op de GOUDmarkt, wat bemoedigend kan genoemd worden.

Aan rapporten over het GOUD is momenteel nochtans geen gebrek. Grosso modo zijn daar 2 strekkingen in te herkennen: de bulls die er geen moment aan twijfelen dat de GOUDprijs zal herstellen en de bears die geloven dat het over en uit is met het GOUD.

Stevige steun op $1,321...

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 10 juni 2013

Nog niet overtuigd van de welvaartstransfer van West naar Oost? Lees dit!!

Deutsche Bank heeft aangekondigd dat het een nieuwe kluis gaat openen voor de opslag van fysiek GOUD in Singapore. De kluis zou 200 ton GOUD kunnen bevatten en is de tweede grootste kluis van Deutsche Bank. Dit bewijst eens te meer de transfer van welvaart die in volle ontplooiing is van West naar Oost, aldus Mineweb...

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 10 juni 2013

Deutsche Bank opent locatie voor GOUDopslag in Singapore

Deutsche Bank heeft een nieuwe opslaglocatie voor GOUDstaven geopend in Singapore. In een locatie die grenst aan het vliegveld van singapore kan de bank 200 ton GOUD opslaan. Deutsche Bank speelt in op de toenemende vraag naar GOUD in Zuidoost-Azië.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$