EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4421 tot 4425 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: vrijdag 12 juli 2013

De populairste trade van het moment: dump GOUDmijnen!

We waren er al uit dat dit het algemene sentiment was, maar gisteren kregen we de bevestiging van het massamedium Yahoo Finance…GOUDmijnaandelen zijn de meest gehate belegging in jaren!

In Breakout, een veel bekeken trading-TV-programma van de website, wordt voor het eerst uitgepakt met ‘The Trade’, een nieuw tradingsegment. De eerste en populairste trade van het moment is om GOUDmijnaandelen te dumpen (lees: shorten).

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 12 juli 2013

Wordt dit de ‘moeder der short squeezes’ in GOUD?

Het ziet er stilaan naar uit dat de markten inzien dat er GEEN tapering komt door de Fed… en waarom kijken we bij Slim Beleggen daar niet raar van op?

De Fed is voorlopig met handen en voeten gebonden aan haar opkoopschema van Amerikaanse schuld, want niemand anders moet dit schuldpapier nog hebben. De Amerikaanse centrale bank is tegenwoordig goed voor het grootste deel van de staatsobligatiemarkt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 12 juli 2013

Chinezen zullen vluchten in GOUD (met alle gevolgen van dien)

Chinezen zullen op zoek gaan naar een nieuwe vluchthaven en daar zal de GOUDprijs van profiteren. Sudakshina Unnikrishnan, commodities analyst bij Barclays Research, denkt dat de Chinezen weer GOUD gaan kopen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 11 juli 2013

GOUDmijnaandelen op het beste koopmoment in 13 jaar!

Vrijwel niemand hecht nog enig geloof in GOUDmijnaandelen. Zelfs de analisten met een lange staat van dienst wierpen recent de handdoek in de ring: zelfs voor hun is de ‘pijn’ ondragelijk geworden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 11 juli 2013

GOUD verhuist massaal naar China

Er wordt steeds meer fysiek GOUD ingevoerd in Hong Kong, de stadstaat die men kan beschouwen als een doorvoerhaven van het Chinese vasteland. In 2012 werd er netto 743 ton GOUD ingevoerd, bijna een kwart van de wereldwijde vraag! In 2013 zal dat volume ruimschoots overtroffen worden.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs