Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8070 artikelen gevonden. Artikel 4421 tot 4425
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 3 juni 2013

GOUD, diamanten en geld van Gaddafi gevonden in Zuid-Afrika

Een team van Libische onderzoekers heeft een deel van het vermogen van de in 2011 vermoorde kolonel Gaddafi getraceerd in Zuid-Afrika. Verspreid over verschillende banken en beveiligingsbedrijven zou meer dan $1 miljard aan GOUD, diamanten en cash liggen. Het staat op naam van familie en vertrouwenspersonen van Gaddafi.

Bron: bnr.nl
Geplaatst: zondag 2 juni 2013

'Geheim vermogen Kaddafi in Zuid-Afrika'

KAAPSTAD (ANP) - Vier Zuid-Afrikaanse banken en twee lokale beveiligingsbedrijven zouden in totaal een miljard euro aan GOUD, diamanten en contanten bezitten die afkomstig zijn van de omgebrachte Libische dictator Muammar Kaddafi(1942-2011). De Zuid-Afrikaanse krant Sunday Times publiceerde een brief van de Libische ministers van Justitie en Financiën waarin staat dat Kaddafi ,,onrechtmatig verkregen'' vermogen in Zuid-Afrika heeft verborgen.

Bron: tv-visie.nl
Geplaatst: zondag 2 juni 2013

Nieuw op Discovery Channel: 'Ice Cold Gold'

Groenland is een GOUDmijn. Onder de dikke laag sneeuw en ijs liggen kostbare edelmetalen zoals diamant, robijn én GOUD! Nooit eerder hebben mensen deze schatten uit de bevroren grond kunnen halen, maar daar komt nu verandering in.

Door de opwarming van de aarde komen in de zomer gebieden bloot te liggen waar voor het eerst in miljoenen jaren gezocht kan worden naar GOUD. Acht heldhaftige gelukszoekers uit Amerika hebben familie en werk achtergelaten in de hoop op een GOUDen toekomst. Waar hun eigen land al bijna volledig leeggeroofd is sinds de goldrushes in de 19e eeuw, mogen ze nu als eersten hun drilboor zetten in de maagdelijke GOUDmijnen.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zaterdag 1 juni 2013

GOUD en zilver report (Week 22)

Een korte terugblik op de ontwikkelingen in de GOUDmarkt en de zilvermarkt van afgelopen week. De GOUDprijs zakte 0,36% en de zilverprijs ging 1,45% omlaag. Centrale banken kochten in april opnieuw GOUD en de Canadese munt verkocht in het eerste kwartaal van 2013 bijna 2x zoveel GOUDen munten als een jaar eerder.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 31 mei 2013

Back to Basics met GOUD en zilver

De wereld zou beter terugkeren naar de basis; GOUD, zilver en een gezonde economie. Waarom GOUD en zilver? Omdat deze edelmetalen door de eeuwen heen hun nut al hebben bewezen voor een gezond monetair systeem.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$