Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8070 artikelen gevonden. Artikel 4426 tot 4430
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 31 mei 2013

BOEM!! Nieuwe overname in het GOUD & Zilver Rapport

Terwijl de markt voor de GOUD- en zilvermijnaandelen op z’n reet ligt, knallen de nieuwe GOUD- en Zilver Kooptips van Slim Beleggen.

Nog geen 2 maanden geleden stelden we 2 nieuwe KOOPTIPS voor in het GOUD & Zilver Rapport van April 2013. De reden was vrij simpel: de prijs voor de activa van beide bedrijven was ronduit belachelijk goedkoop geworden.

Vandaag wordt al ingetekend op een van beide koopjes. Rainy River Resources ontving vanmorgen een overnamebod van New Gold.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 31 mei 2013

Kijk op de week (Pleidooi voor GOUD)

De "Kijk op de week" is mijn eigen opiniestuk van wat ik vind dat deze week de belangrijkste gebeurtenis was op de financiële markten. Iedere dag presenteer ik u de mening van internationale experts, maar op het einde van de week geef ik graag eens mijn eigen mening. Deze week een pleidooi voor GOUD.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: vrijdag 31 mei 2013

Canadese munthuis ziet omzet sterk stijgen

De Royal Canadian Mint zag de omzet in de eerste drie maanden van dit jaar sterk toenemen. De verkoop van zilveren munten steeg met 65% ten opzichte van vorig jaar en de verkoop van GOUDen munten verdubbelde bijna. Beleggers kopen veel edelmetaal, ondanks de daling van de prijzen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 31 mei 2013

Doug Kass kijkt nu anders naar GOUD

Doug Kass was recent nog een uitgesproken beer als het aankwam op GOUD, maar hij is nu van mening veranderd. Kass gelooft dat GOUD een rally van ‘enkele honderden dollars’ in zich heeft!

De reden voor Doug Kass blijft een slappe overheidsmaatregelen en het agressieve beleid van de centrale banken. Alles krijgt in een dergelijk klimaat een (hogere) prijs, ook GOUD, aldus Kass.

Bovendien ziet de grafiek van GOUD er op dit moment zeer goed uit vanwege de positieve set-up…

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 31 mei 2013

Beurskoers Apple blijft kwetsbaar, 250 dollar realistische target

Apple heeft zijn voor- en zijn tegenstanders. Op de fora op internet worden verwoede discussies gevoerd over de toekomst van het bedrijf. De deelnemers aan het debat staan vaak lijnrecht tegenover elkaar: sommigen voorspellen Apple een GOUDen toekomst, anderen zien die toekomst er uitermate in.

Meestal ligt de waarheid bij dit soort discussies meestal in het midden, maar in de technologiewereld werkt zoiets niet. Daar het is vaak zwart of wit. De evolutie van de beurskoers bij Nokia zegt daarover genoeg: van de hemel belandde dit aandeel in het wat we toch zoiets als het vagevuur zouden willen omschrijven.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$