EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4426 tot 4430 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 11 juli 2013

GOUDprijs stijgt door uitspraken Bernanke

De GOUDprijs is weer in de lift. Gisteravond liet Fed-voorzitter Bernanke weten dat de arbeidsmarkt voorlopig nog monetaire stimulering nodig heeft en dat de lage rente daar ook ruimte voor biedt. De helft van het comité wil eind dit jaar het QE programma stopzetten.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 11 juli 2013

4 redenen voor een LAGERE GOUDprijs dit najaar

Afgelopen week deelden we 4 redenen waarom de GOUDprijs zou stijgen dit najaar. Volgens vermogensbeheerder BlackRock zal GOUD echter nog verder zakken. De vrees voor massale inflatie bleek onterecht & dat betekent slecht nieuws voor GOUD.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 11 juli 2013

Suriname getroffen door lagere GOUDprijs

De economie van Suriname leunt sterk op de export van grondstoffen. Vooral olie en GOUD vormen een belangrijke bron van inkomsten. Door de daling van de GOUDprijs vallen de opbrengsten van GOUDmijnen tegen. Op lange termijn kan dat de economische groei onder druk zetten.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 11 juli 2013

Indiase juweliers verkopen geen GOUD meer

Ongeveer 40.000 Indiase juweliers geven gehoor aan de roep van de Indiase regering om geen munten en GOUDbaren meer aan te bieden. Uiteraard worden sieraden nog wel verkocht. Van al het GOUD dat juweliers verkopen is ongeveer 20% beleggingsGOUD. De Indiase regering probeert het kopen van GOUD al langer te ontmoedigen.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: woensdag 10 juli 2013

Japanners kopen meer GOUD

Japanners tonen steeds meer belangstelling voor GOUD. Niet alleen groeide het grootste Japanse GOUD-ETF het afgelopen jaar al met 10%, ook wordt er steeds meer fysiek GOUD gekocht. Tussen januari en mei voerde Japan 2,5x zoveel GOUD in als vorig jaar. Particuliere beleggers zoeken bescherming tegen een verdere waardedaling van de yen.

Lees verder op Goudstandaard.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs