Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8146 artikelen gevonden. Artikel 4426 tot 4430
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 10 juni 2013

Welke kant gaat het nu op met de GOUDprijs?

Nog geen 6 maanden geleden werden er nog GOUDprijzen van $ 2.000 of $ 2.200 voorspeld, nu zijn de voorspellingen neerwaarts bijgesteld en zijn er zelfs voorspellingen die tot $ 1.000 of lager gaan. Je kunt gemakkelijk 12 analisten en 13 voorspellingen vinden en ergens zal er wel een tussen zitten die uw idee staaft.

Financial Sense bekijkt het vanuit technisch perspectief.

In 2011 topte de GOUDprijs nog op $ 1.900, sindsdien gaat het bergaf. Vorig jaar was er nog een rally die duurde tot in oktober. Hierbij werd een lagere top gezet dan die in 2011, wat technisch gezien een slecht teken is. Ook op middellange termijn zijn de technische indicatoren negatief.

Bron: Goud.com
Geplaatst: maandag 10 juni 2013

Hoe GOUD kopen

GOUD kopen kan op steeds meer verschillende manieren. Men kan in GOUD investeren door fysiek GOUD aan te kopen in de vorm van GOUDen munten en baren maar ook door allerlei producten die via de beurs worden verhandeld. Vaak zijn deze producten relatief goedkoop en is het mogelijk om vrijwel 1 op 1 de GOUDprijs te volgen. Er is echter vaak onduidelijkheid over de mate van fysieke dekking van uw belegging. Is er wel echt GOUD aanwezig in de kluizen waar wordt beweerd dat men het GOUD voor u beheert, of belegt u slechts in een waardepapiertje gebaseerd op het vertrouwen in de uitgever? Wist u dat er bijvoorbeeld zo’n 100 keer meer GOUD op papier wordt verhandeld dan wat er wereldwijd fysiek aanwezig is?

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 10 juni 2013

China keurt eerste GOUD ETF goed

Het nieuws over de GOUDopslag van DB is nog niet goed verwerkt, of we kregen weer een nieuw bericht onder ogen over de expansie van GOUDproducten in Azië. China heeft zopas de eerste GOUD ETF goedgekeurd voor de binnenlandse markt.

Huaan Asset Management Co. en Guotai Asset Management Co. hebben de goedkeuring ontvangen van de China Securities Regulatory Commission. De GOUD ETF’s worden verhandeld in yuan.

Chinese GOUDhonger niet te stillen

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 10 juni 2013

Deutsche Bank opent GOUDdepot in Singapore

Er lijkt steeds meer GOUD van het Westen naar het Oosten te verhuizen, getuige het nieuwste bericht van Deutsche Bank. De Duitse zakenbank kondigde de opening van een GOUDdepot aan in Singapore, het financiële epicentrum in Azië.

Het GOUD van de klanten van DB wordt opgeslagen in de FreePort in Singapore, een gespecialiseerde opslagplaats bij de luchthaven. Het depot zal een capaciteit omvatten van 200 ton GOUD!

Klant is koning!

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 10 juni 2013

De GOUDprijs stabiliseert

Rond het GOUD is het opnieuw relatief windstil geworden. Wie had gerekend dat de prijsval nog een verlengstuk zou krijgen, heeft alleszins op korte termijn ongelijk gekregen. Er lijkt een pril evenwicht tot stand te zijn gekomen op de GOUDmarkt, wat bemoedigend kan genoemd worden.

Aan rapporten over het GOUD is momenteel nochtans geen gebrek. Grosso modo zijn daar 2 strekkingen in te herkennen: de bulls die er geen moment aan twijfelen dat de GOUDprijs zal herstellen en de bears die geloven dat het over en uit is met het GOUD.

Stevige steun op $1,321...Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$