Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 4436 tot 4440
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 7 juni 2013

Ghana pakt illegale GOUDmijnen van Chinezen hard aan

Ghana wil strenger optreden tegen de illegale GOUDmijnactiviteiten van Chinezen. Sommigen werken zonder vergunning en veroorzaken door het gebruik van groot materieel meer milieuschade. Doordat sommige mijnen zonder vergunning werken loopt de Ghanese overheid belastinginkomsten mis.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 7 juni 2013

Verliezen de centrale banken de controle?

Tot en met de maand april leek alles koek en ei voor de centrale banken. De aandelenmarkten konden alleen maar stijgen, zeker in Japan en de Verenigde Staten, de huizenprijzen trokken terug aan,... iedereen was positief. Als kers op de taart ging de GOUDprijs nog onderuit ook. Maar in de maand mei heeft alles een grote bocht gemaakt. Verliezen de centrale banken hun controle op de markten?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 7 juni 2013

Er is geen GOUD meer!!

Steve Quayle is al 20 jaar een makelaar. Hij doet zijn verhaal aan SilverDoctors over de huidige gang van zaken op de GOUDmarkt. Nadat Steve Quayle door zijn handelaar aan de deur werd gezet aangezien hij teveel in fysiek GOUD en zilver zit, was hij gedwongen zelfstandig te worden. Maar het meest interessante is dat Steve Quayle meermaals verzocht zijn GOUD en zilver te verhuizen, zonder succes.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 7 juni 2013

Hedge Funds dumpen GOUD

De zwakke prestatie van de GOUDprijs heeft ervoor gezorgd dat het aantal hedge funds die in GOUD zitten, gedaald is tot het laagste niveau sinds 2010. Het totaal aan activa van deze hedge funds is in diezelfde periode gedaald met 33 %. Dit is een positief signaal voor de GOUDprijs, de meeste hedge funds die het niet meer zien zitten met GOUD, zullen hun posities nu wel geliquideerd hebben.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 7 juni 2013

COMEX geeft manipulatie van zijn cijfers toe

De COMEX geeft dagelijks een overzicht van de GOUDvoorraden die het aanhoudt. Sinds begin deze week heeft het een disclaimer toegevoegd aan deze cijfers. De COMEX wil niet langer garant staan voor de volledigheid en juistheid van deze cijfers. M.a.w. de COMEX geeft toe dat er met de cijfers wordt geknoeid, waarom zou je anders voor indekking zorgen?, zegt Truth in Gold...Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$