Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8146 artikelen gevonden. Artikel 4446 tot 4450
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: vrijdag 7 juni 2013

Hoeveel GOUD heeft Amerika nu precies?

We weten niet hoeveel GOUD er nog in de kluizen ligt, bij wat officieel nog de grootste GOUDbezitter ter wereld is, de Verenigde Staten… De tekens aan de wand:

Bron: Goudvergelijken.nl
Geplaatst: vrijdag 7 juni 2013

Wellicht is er helemaal geen GOUD meer

Of wellicht veel minder dan dat we denken, bij wat officieel nog de grootste GOUDbezitter ter wereld is, de Verenigde Staten…  De tekens aan de wand: Duitsland dat zeven jaar (!) moet wachten op een klein deel fysiek GOUD dat in bewaring was gegeven bij de VS. De Canadese edelmetaalexpert Eric Sprott die zeer overtuigend aantoonde dat van de 8133 ton die Amerika officieel nog zou bezitten, 4500 ton reeds lang op de markt werd gebracht. Een zogenaamde klokkenluider bij de World Bank die ontslagen werd omdat het volgende nieuws naar buiten kwam; ex-Senior Counsel Karen Hudes met 20 jaar dienst verklaart dat er géén GOUD meer in het befaamde Fort Knox aanwezig is!

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 7 juni 2013

Ghana pakt illegale GOUDmijnen van Chinezen hard aan

Ghana wil strenger optreden tegen de illegale GOUDmijnactiviteiten van Chinezen. Sommigen werken zonder vergunning en veroorzaken door het gebruik van groot materieel meer milieuschade. Doordat sommige mijnen zonder vergunning werken loopt de Ghanese overheid belastinginkomsten mis.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 7 juni 2013

Verliezen de centrale banken de controle?

Tot en met de maand april leek alles koek en ei voor de centrale banken. De aandelenmarkten konden alleen maar stijgen, zeker in Japan en de Verenigde Staten, de huizenprijzen trokken terug aan,... iedereen was positief. Als kers op de taart ging de GOUDprijs nog onderuit ook. Maar in de maand mei heeft alles een grote bocht gemaakt. Verliezen de centrale banken hun controle op de markten?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 7 juni 2013

Er is geen GOUD meer!!

Steve Quayle is al 20 jaar een makelaar. Hij doet zijn verhaal aan SilverDoctors over de huidige gang van zaken op de GOUDmarkt. Nadat Steve Quayle door zijn handelaar aan de deur werd gezet aangezien hij teveel in fysiek GOUD en zilver zit, was hij gedwongen zelfstandig te worden. Maar het meest interessante is dat Steve Quayle meermaals verzocht zijn GOUD en zilver te verhuizen, zonder succes.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$