Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8070 artikelen gevonden. Artikel 4451 tot 4455
Bron:
Geplaatst: woensdag 29 mei 2013

Hedgefondsen waren in vijf jaar niet zo negatief over GOUD

Sentiment GOUD onder hedgefondsen op laagste punt in vijf jaar

Hedgefondsen zijn in vijf jaar tijd niet zo negatief geweest over GOUD als nu. Ondanks het stimuleringsprogramma van de Federal Reserve en de monetaire experimenten in Japan laten vermogensbeheerders het edelmetaal links liggen. De grote prijsdaling van april leverde een volatiliteit op waar niet alle fondsbeheerders zich aan willen wagen. Bij voorkeur belegger ze in aandelen en obligaties, die de laatste tijd een beter rendement behaalden dan GOUD.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: woensdag 29 mei 2013

Hedgefondsen waren in vijf jaar niet zo negatief over GOUD

Het sentiment onder hedgefondsen ten aanzien van GOUD is sinds juli 2007 niet meer zo negatief geweest. Hun speculatieve shortpositie op de Comex stijgt naar recordniveaus en het aantal partijen dat long durft te gaan blijft dalen. Men verwacht blijkbaar een verdere prijsdaling.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 29 mei 2013

Centrale banken blijven GOUD kopen

De centrale banken van Rusland, Griekenland, Turkije Kazakhstan en Azerbeidjan hebben hun GOUDreserves in april voor de 7de maand op rij aangevuld. De centrale bankiers liggen dus blijkbaar niet wakker van de corrigerende beweging die de GOUDprijs vorige maand heeft gemaakt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 29 mei 2013

Klokkenluider World Bank: Er is geen GOUD in Fort Knox

Een voormalige insider van de World Bank, ex-Senior Counsel Karen Hudes, zegt dat het globale financiële systeem gedomineerd wordt rond een kleine groep corrupte, machtsbeluste mensen rond de Federal Reserve. Ze gelooft ook dat er geen GOUD meer aanwezig is in Fort Knox. Karen Hudes werd naar eigen zeggen ontslagen wanneer ze met deze gegevens naar buiten wou komen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 28 mei 2013

Make no mistake! Amerikaanse monetaire politiek zal GOUDprijs blijven ondersteunen

Francisco Blanch van Bank of America Merrill Lynch Global Research neemt de handschoen op tegen al diegenen die schreeuwen dat het over en uit is met het GOUD. Het is namelijk opvallend dat god en klein piertje momenteel de GOUDprijs de dieperik in schreeuwt.

Volledig ten oprechte volgens Blanch, want er zijn wel degelijk argumenten in te brengen die pro het GOUD pleiten. De Amerikaanse monetaire politiek zal de GOUDprijs blijven ondersteunen, de Fed blijft namelijk aan een gezapig tempo geld drukken.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$