EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
15
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 4456 tot 4460 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: vrijdag 5 juli 2013

6 redenen om positief te zijn voor GOUD

GOUDbugs blijven altijd in GOUD geloven en zien GOUDprijzen tot in de hemel, andere kopen GOUD als verzekering tegen onzekere tijden en voor die groep maakt de prijs niet uit en ten slotte zijn er diegene die GOUD zien als een barbaars relikwie en die de GOUDprijs liever zien dalen. Elke dag geeft elke groep andere redenen om zijn of haar gelijk te halen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 5 juli 2013

“Forse correctie in GOUD was nodig voor volgende fase in de stierenmarkt”

Gary Savage, uitgever van Smart Money Tracker, denkt dat de huidige correctie in de GOUDprijs het begin is van de volgende fase in de stierenmarkt.Nu is GOUD klaar voor zijn bubbelfase. Gary Savage geeft commentaar en advies en heeft het de laatste jaren beter gedaan dan de meeste hedge funds, zo staat op 

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 5 juli 2013

Pas op!! Dit aandeel kan nog verder zakken

Een van de sectoren waar de koersen alleen maar blijven dalen, is de sector van de GOUDmijnen. Hoewel de algemene GOUDindexen de laatste week enig herstel laten zien, is er een aandeel dat blijft dalen en daar zijn goede redenen voor. 

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 4 juli 2013

Rick Rule: er zal nog meer bloed door de straten vloeien

Voor tegendraadse beleggers is er een uitspraak die hen nauw aan het hart ligt: "je moet kopen als het bloed door de straten vloeit". De aanhangers van GOUD hebben al veel bloed door de straten zien vloeien dit jaar. En volgens Rick Rule zal er nog meer komen de komende maanden. Eind vorige maand had Rule het nog over de 

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 4 juli 2013

Het grootste misverstand in de GOUDsector

Dick Seegers schrijft op Biflatie.nl een prachtig stuk over de GOUDsector. Hij probeert een antwoord te geven op de vraag waarom nu juist GOUD dient als monetaire grondstof, waarom niet platina bijvoorbeeld. Hij legt dit uit aan de hand van het Stock-to-Flow begrip. Het Stock-to-Flow begrip geeft een heel andere kijk op de GOUDsector.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs