Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 4456 tot 4460
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 5 juni 2013

Wacht niet te lang: waarom je nu GOUD moet kopen

De GOUDprijs blijft worstelen met de $ 1.400, gaat het van daar uit terug omhoog of gaan we terug omlaag. Dit is voor vele GOUDbeleggers de vraag van het moment. Op basis van onderstaande grafiek zou dit een mooi instapmoment zijn. Als je weet dat de zomermaanden traditioneel sterke maanden zijn voor de GOUDprijs, kan je best niet te lang meer wachten.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 5 juni 2013

3 belangrijke lessen die iedere belegger kan leren van GOUDkevers

GOUDbeleggers zijn meestal uit een ander hout gesneden dan de gewone belegger. Seeking Alpha heeft het dan wel over de lange termijn belegger in GOUD, niet over de trader die zo snel mogelijk in en uit GOUD probeert te stappen. GOUDbeleggers hebben meestal een ijzeren wil en een sterke discipline. Hoewel beleggen in GOUD niet succesvol was de laatste jaren, zijn er verschillende lessen die een belegger kan trekken uit de vastberadenheid van de GOUDbeleggers.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: woensdag 5 juni 2013

Zwak banencijfer zet GOUDprijs hoger

De GOUDprijs klom na publicatie van het ADP banencijfer tot boven de $1.400 per troy ounce, een stijging van ruim 0,6%. De zilverprijs ging 0,9% omhoog tot $22,62 per troy ounce. Er kwamen in mei 135.000 banen bij, minder dan waarop was gerekend. Het matige banencijfer wijst op een voortzetting van het stimuleringsprogramma van de Federal Reserve.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 5 juni 2013

Frankrijk verbiedt handel in GOUD en zilver via de post!

Een nieuwe wet in Frankrijk verbiedt het verzenden van GOUD, zilver en contant geld via de post. Bedrijven en eBay winkels die per post edelmetalen versturen kunnen door de wet, die in juni in werking trad, hun werk niet meer uitvoeren. Voor juweliers is een uitzondering gemaakt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 5 juni 2013

Het is OORLOG in de GOUDmarkt!

Nouriel Roubini heeft zijn nek ver uitgestoken door te verklaren dat de GOUDprijs kan teruggevallen tot 1,000 Dollar per troy ounce. Het probleem met dr Doom is echter dat hij veel van zijn overtuigingskracht heeft verloren, reden waarom hij ook niet meer zo veel in de pers opduikt.

Roubini voorspelt van alles en nog wat, op voorwaarde dat het maar spectaculair genoeg is en hem zodoende voldoende publiciteit oplevert. Die publiciteit heeft de professor nodig om zijn betalende site rendabel te houden. Het kan met andere woorden niet spectaculair genoeg zijn.

Recordprijzen in Hong Kong en SingaporeLive koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$