Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 4471 tot 4475
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 31 mei 2013

Doug Kass kijkt nu anders naar GOUD

Doug Kass was recent nog een uitgesproken beer als het aankwam op GOUD, maar hij is nu van mening veranderd. Kass gelooft dat GOUD een rally van ‘enkele honderden dollars’ in zich heeft!

De reden voor Doug Kass blijft een slappe overheidsmaatregelen en het agressieve beleid van de centrale banken. Alles krijgt in een dergelijk klimaat een (hogere) prijs, ook GOUD, aldus Kass.

Bovendien ziet de grafiek van GOUD er op dit moment zeer goed uit vanwege de positieve set-up…

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 31 mei 2013

Beurskoers Apple blijft kwetsbaar, 250 dollar realistische target

Apple heeft zijn voor- en zijn tegenstanders. Op de fora op internet worden verwoede discussies gevoerd over de toekomst van het bedrijf. De deelnemers aan het debat staan vaak lijnrecht tegenover elkaar: sommigen voorspellen Apple een GOUDen toekomst, anderen zien die toekomst er uitermate in.

Meestal ligt de waarheid bij dit soort discussies meestal in het midden, maar in de technologiewereld werkt zoiets niet. Daar het is vaak zwart of wit. De evolutie van de beurskoers bij Nokia zegt daarover genoeg: van de hemel belandde dit aandeel in het wat we toch zoiets als het vagevuur zouden willen omschrijven.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 30 mei 2013

Het is zover: GOUD en GOUDmijnaandelen op dreef!

We zagen vandaag dat de GOUDprijs met overtuiging door de weerstand van $ 1.400 is gegaan. Later op de dag werd de grens van $ 1.400 zelfs even getest om daarna terug sterk op te veren. Tot voor kort waren er alleen maar signalen dat de GOUDprijs lagere regionen zou opzoeken. Deze signalen lijken verleden tijd te zijn. De hulp van GOUD in de toekomst kan zelfs nog extra uit onverwachte hoek komen.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 30 mei 2013

De rol van GOUD met betrekking tot de Yuan

schreef ik over de Yuan en haar eventuele rol als wereldreserve munt. Nu geeft ook Julian Phillips zijn mening over deze zaak en die wil ik u niet onthouden. De Chinese autoriteiten hebben laten lekken dit jaar met plannen te willen komen voor een vrijere stroom van haar Yuan in zowel binnen- als buitenland. Het is de bedoeling om de controle op de Yuan en China’s commerciële rentetarieven te laten vieren. Oorspronkelijk was het plan tot een volledig vrijgeven van de Yuan, na 2022 te laten plaatsvinden. Maar het is nu duidelijk dat deze plannen versneld zullen worden uitgevoerd. Hoe ver en hoe snel ze zullen gaan met deze volgende fase van een vrij verhandelbare Yuan op de valutamarkten zullen we aan het eind van dit jaar kunnen zien.

Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 30 mei 2013

'Meer hoofdpijn van beleggen in GOUD dan wijn'

De prijzen van wijn zijn de afgelopen drie jaar verdrievoudigd. Sinds begin januari deed wijn het veel beter dan beleggen in GOUD.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$