Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7982 artikelen gevonden. Artikel 4476 tot 4480
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 14 mei 2013

Groeiend gat tussen mijnproductie en vraag naar GOUD

De GOUDmarkt komt steeds meer onder druk te staan door een ontwikkeling die vaak over het hoofd wordt gezien, namelijk een stagnatie van de mijnproductie. Sinds 2001 is de GOUDproductie van mijnen maar zeer beperkt toegenomen, terwijl de vraag naar het edelmetaal veel sterker is gestegen. Het heeft een prijsopdrijvend effect, want steeds meer GOUD komt via het secundaire circuit terug op de markt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 14 mei 2013

GOUD in het defensief door hogere dollar

Afgelopen dagen was er heel wat beweging in het GOUD en waarschijnlijk zal die trend zich in de komende dagen en mogelijk zelfs weken verder zetten. De GOUDprijs viel terug tot een dieptepunt voor de recente 2 weken. Velen blameerden de gebeurtenissen op de forexmarkten voor deze terugval.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 14 mei 2013

GOUDprijs kan eventueel naar 1100 dollar, maar investeerders hoeven niet te wanhopen

GRZ Energy’s Anthony Grisanti nam nota van de stevige daling van de GOUDprijs afgelopen week. Tot dusver is elke poging tot herstel in de GOUDprijs snel doodgebloed en voorlopig zal in dit scenario waarschijnlijk geen verandering komen. Grisanti verwacht alleen korte opstootjes in de GOUDprijs.

Die bieden de kans om short posities in te nemen want een fundamenteel herstel van de GOUDprijs zit er voorlopig niet in. Vrijdagavond heeft Grisanti zijn target voor winstnemingen op het GOUD verlaagd, hij ziet m.a.w. nog meer neerwaarts potentieel bij het GOUD.

Bron: financieelbeursnieuws.nl
Geplaatst: dinsdag 14 mei 2013

Is de bodem in GOUD nabij?

Naast AEX koersinformatie leest u hier het laatste financiele nieuws van beursgenoteerde ondernemingen in Nederland en daarbuiten. Verschillende beursanalisten en beleggingsadviseurs brengen u dagelijks hun opinie en geven de laatste beurstips.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 14 mei 2013

Marc Faber: Er gaat iets heel slecht eindigen

In een interview met The Globe and Mail laat Marc Faber enkele interessante uitspraken ontvallen. Hij heeft het onder andere over GOUD en over de sterke prestatie van de aandelenmarkten de laatste jaren. In heel zijn 40-jarige carrière heeft hij nog nooit iets meegemaakt zoals vandaag aldusLive koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$