Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8129 artikelen gevonden. Artikel 4476 tot 4480
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 3 juni 2013

Premie op fysiek GOUD 4x over de kop in Shanghai

In Shanghai is de premie op fysiek GOUD gestegen van $7 naar $32 per troy ounce. Van juni 2012 t/m maart 2013 was de premie gemiddeld $7, maar sinds de grote prijsdaling van april is er krapte ontstaan op de markt van fysiek metaal. De meerprijs was de afgelopen zes weken gemiddeld $32.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 3 juni 2013

Zelfs overheidsobligaties hebben dit jaar beter gepresteerd dan GOUD en zilver!

Marshall Glitter, Head of Global FX Strategy bij IronFX, gelooft niet dat het GOUD op korte termijn veel potten zal breken. De edelmetalen bevinden zich momenteel in een underdogpositie, met een gerede kans dat GOUD en zilver in de komende weken verder in prijs zullen dalen.

De beurskoersen blijven in goeden doen, ondanks de recente turbulentie staat zelfs de Nikkei 225 Index in Tokyo nog steeds in de plus. De Standard & Poor’s 500 Index staat ongeveer 10 percent hoger dan op 1 januari. Zelfs overheidsobligaties hebben dit jaar beter gepresteerd dan GOUD en zilver.

Platina en palladium doen het beter dan GOUD en zilver

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 3 juni 2013

Oh nee! The Hindenburg Omen is daar

The Hindenburg Omen...

... is een ingewikkelde technische indicator die in het verleden al meermaals een aandelencrash heeft voorspeld. Vorige week vrijdag heeft de Hindenburg Omen zich weer voorgedaan op de Amerikaanse beurs. Met de crash in Japan, de wederopstanding van GOUD en de Federal Reserve tappering lijkt de Hindenburg Omen zijn gelijk weer te krijgen.

Bron: beursduivel.be
Geplaatst: maandag 3 juni 2013

Jim Rogers: correctie GOUD nog niet voorbij

Investeerder Jim Rogers denkt dat de correctie van GOUD nog wel even door kan zetten. Rogers zit zelf overigens nog wel long en heeft in de afgelopen tijd geen GOUD verkocht.

Rogers houdt zelf een GOUDpositie aan en was al langer overtuigd dat de 12-jarige bull market wel eens een halt kon worden toegeroepen.

De correctie kan Rogers niet snel genoeg voorbij zijn, maar hij stelt wel dat het onrealistisch is om te verwachten dat de GOUDprijs snel naar de 2,000 tot 3,000 dollar zal stijgen.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 3 juni 2013

GOUD, diamanten en geld van Gaddafi gevonden in Zuid-Afrika

Een team van Libische onderzoekers heeft een deel van het vermogen van de in 2011 vermoorde kolonel Gaddafi getraceerd in Zuid-Afrika. Verspreid over verschillende banken en beveiligingsbedrijven zou meer dan $1 miljard aan GOUD, diamanten en cash liggen. Het staat op naam van familie en vertrouwenspersonen van Gaddafi.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$